Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Lucesunun Trabzona gelme ihtimali yok. Istersen yaz. Adamlar ozel ucak teklif etmis Lucescuya gidip karini gor istedigin zaman diye. Ve senede 7 milyon Euro kazaniyor. Boyle bir ismi taraftarin onune atip ondan sonra kivirmaya calisirsan ilk fireyi vermis olursun.

Trabzonspor markasini sacma sapan futbol bultenlerine baglanarak kazanicagini dusunuyorsaniz vay halimize. Takimi guzel yonetsin ona buna satasmasin, diger takimin baskanlariyla iyi gecinsin vs itibar zaten duzelir.
    Senede 16 milyon € kazanıyor yanlış bilgi verme!Bonuslarla 20milyon € ediyor.Hatta Dubaide kendine ada yaptırıyormuş kulüp.Benitezi kovup Madrid 25 milyon € verip Lucescuyu getirecek.Bunlar top secret bilgi kimseye söyleme.
    TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Biri giderken en büyük hatam Onur'u satmamaktı diyor.... Diğeri Onur bu kulüp için önemli.... Takımı onun kaptanlığında inşa edeceğiz diyor....Zaman kaybetmişiz.....

Yorum

• Baskanimiz cok güzel...
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Lucesunun Trabzona gelme ihtimali yok. Istersen yaz. Adamlar ozel ucak teklif etmis Lucescuya gidip karini gor istedigin zaman diye. Ve senede 7 milyon Euro kazaniyor. Boyle bir ismi taraftarin onune atip ondan sonra kivirmaya calisirsan ilk fireyi vermis olursun.

Trabzonspor markasini sacma sapan futbol bultenlerine baglanarak kazanicagini dusunuyorsaniz vay halimize. Takimi guzel yonetsin ona buna satasmasin, diger takimin baskanlariyla iyi gecinsin vs itibar zaten duzelir.
          Luccescu gelir gelmez o ayrida sen niye bu kadar kiziyorsun Lucescu gelecek diye ???? Miras davaniz falan mi var???? Yumlu basligini fazla ihmal etme, buralarda cok vakit kaybediyorsun
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• En çok merak ettiklerimden biri de sözleşmelerde yapılacak ''VEFA'' hamlesiydi.... Anladığım bu konuda bir görüşme olmuş.... Önümüzdeki günlerde de düzenlemeler başlayacak....

Yorum

• Taraftar vefa demedikten sonra, yönetim dese ne olur. Tribünler bir olmadan, dolmadan olmaz bu işler.

Yorum

• Usta konuştuğunda hep çok umutlanıyorum
                Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                Бургундия синий
                61

Yorum

• İcraat görelim birazda.Hemen Ersun hocayı getirsin,planlama başlasın.Geçen 1 gün bile aleyhimize.

Yorum

• ah canim benim, keske gelse bende istemezmiyim Lucescuyu. Ama boyle bos hayallerle umuda kapilmayin sonra uzuluyoruz. Neden kizayim?

Ayrica bos tv programlarindan kastim LigTV degildi.

Sen feda senesi yapman gerekirken Lucescular falan Hadi bakalim insallah olur ama bazi gercekleri gormemezden gelmeye bayiliyor taraftar. 400 milyon civari borcumuz ve gelirimiz karsilastirilinca cok az. Bu borc arttikca artiyor.

Yorum

• Lucescu, M'Bia'dan az kazanıyor.

Yorum

• İzleyebileceğimiz bir yer var mı tekrarın?

Edit: Yukarda paylaşılmış özür dilerim
                        En son Arda' tarafından düzenlendi; 17.12.2015, 20:36.
                        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• giderlerimiz 240 milyon gelirlerimiz 80 milyon. kısa vadede gelirlerimizi 130 milyona çıkarmamız gerekiyor, bu yüzden giderleri de 140, 150 milyona indirmek gerekiyor. usta'dan önce böyle birşeyden haberim yoktu benim. işler bu kadar basit işte. transferde ilk dikkat edilmesi gereken şey bütçe. bütçeye dikkat etmezsen zemin kayar, hesaplar şaşar. bunu çok yakından yaşadık. bunlardan haberdar olan ve taraftarı da haberdar eden bir başkan çok fark yaratır. transfer başığında arada bir bütçeden bahsediyorduk ama onca transfer haberinin arasında kaynayıp gidiyordu.

Yorum

• hala burda luceskunun kazandığı paraları konuşan ...neyse var.yaaa arkadaş biz kimlere ne kaçan futbolculara ne hoca olmayan hocalara ve futbolculara milyon eurolar dökmüşüz.bu gidişle şampiyonluk göremeden ölücez.lucesku 10 milyon euroda istese verilsin.kaybedicek neyimiz kaldıki.

kaliteli mal pahalı olur.ucuz etin yahnisi yavan olur.ucuz mal alıcak kadar zenigin değilim.işte ts de enkaz yığınları duruyor 45-50 futbolcu ismini bile bilmediklerimize her ay paralar ödeniyor .ts yi sömürüyorlar.sizce lucesku 10 milyon da ,istese verilmezmi şampiyonbluk için deymez mi.

yoksa adidasa nike e ayakkabıya 400 tl vermem pazardan o paraya 5-6 çift alırım mı diyorsunuz.

zaten kadro yüzde 70 tamam 4-5 çok sağlam adma ve lucesku gibi bir markayla önümüz açık akyazıda.

Yorum

• İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Buda mantıklı nasıl olsa TS taraftarı olarak duamız kabul olmayabilir ama bedduamız da sekmiyor yani. ama olurda gelirse bide üstüne şampiyon yaparsa sen yine de beddua etme
                              Ben niye beddua edeyim? Orda bir şey söylemek istedim Ersun'la ilgili ama yazamadım.

Yorum

• -MU: "Mbia da şunu diyordur: Ben nereye geldim?"
                                -ET: "Diyor mudur?"
                                -MU: "Diyordur, demiştir"

Valla bence de demiştir

Ben Ersun Yanal gelsin isterim.

Bu arada kulübe üye olmayı unutmayalım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X