Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hoca başlığında takışacak birini bulamadım. Canım dıkılıyo. Biri sataşsın bana.
    Bismillahirrrahmanirrahim.
    Takışıyorum:
    Şenol Güneş'i isteriz abi!
    En son poetricus tarafından düzenlendi; 14.12.2015, 17:38.

Yorum

• Şenol Güneş artık yalnız uçan bir kartal,başkan ismini zikretmemeli

Yorum

Hoca başlığında takışacak birini bulamadım. Canım sıkılıyo. Biri sataşsın bana.
        Ersun yaramaz

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şenol Güneş artık yalnız uçan bir kartal,başkan ismini zikretmemeli
          Hâşâ sümme hâşâ, çarpılırsın kardeş.
          "Sen klüp müzesini gördün mü? Oradaki kupaların hepsini..."
          "Değerlerimize..."
          "Kanatsız melek..."
          "Adını anmadan ağzını yıka..."
          "Ak akçe kara gün içindir" vs.

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ersun yaramaz
            Lucesku kimmiş, Yavuz Selimde ondan çok var. Hami'yi istiyoruz. Ali Kemal - Giray ikilisi de olur.

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bismillahirrrahmanirrahim:
              Şenol Güneş'i isteriz abi!
              O beni tahrik etmiyo artık hocam... Başka bişeyler lazım. Ne biliyim işte, benim yaşım, Ersun'un hoca olmadığı, Usta'nın başkanlık yapamayacağı veya Trabzonspor'un Trabzon'dan yönetilmesi gerektiği gibi şeyler... Çok sıkıcı bi gün...
              En son Misafir tarafından düzenlendi; 14.12.2015, 17:43.

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ersun yaramaz
                Hahahahaahahahaa
                Güldüm ya la... Problem bendeymiş demek :-))))))

Yorum

Lucesku kimmiş, Yavuz Selimde ondan çok var. Hami'yi istiyoruz. Ali Kemal - Giray ikilisi de olur.
                  Ama Giray gelirsem zekiyi de yanımda getiririm demiş, kozu büyük...

Yorum

O beni tahrik etmiyo artık hocam... Başka bişeyler lazım. Ne biliuim işte, benim yaşım, Ersun'un hoca olmadığı, Usta'nın başkanlık yapamayacağı veya Trabzonspor'un Trabzon'dan yönetilmedi gerektiği gibi şeyler... Çok sıkıcı bi gün...
                    Usta istifa!
                    Hami Hoca'yı istiyoruz ya da Lemi'yi!

Yorum

• Ya bazıları da Usta'nın çok abartıldığından falan bahsetmiş, garip.. Ulan daha on gün öncesine kadar İHO'uydu bu kulübün başkanı. İnsanların aldığı rahat nefesin yansımaları bunlar, eşekten inip yarış atına binmenin verdiği mutluluklar bunlar. Kimsenin abarttığı bir şey yok. Herkes, her şeyin farkında. Henüz icraatların tam anlamıyla başlamadığını, şuan söylemlerin ön planda olduğunun bilincindeyiz elbette. Ama herkes şunu net bir şekilde görüyor ve inanıyor ki, bu adamlar boş konuşmaz. Çünkü bu adamlar boş adamlar değil.

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ya bazıları da Usta'nın çok abartıldığından falan bahsetmiş, garip.. Ulan daha on gün öncesine kadar İHO'uydu bu kulübün başkanı. İnsanların aldığı rahat nefesin yansımaları bunlar, eşekten inip yarış atına binmenin verdiği mutluluklar bunlar. Kimsenin abarttığı bir şey yok. Herkes, her şeyin farkında. Henüz icraatların tam anlamıyla başlamadığını, şuan söylemlerin ön planda olduğunun bilincindeyiz elbette. Ama herkes şunu net bir şekilde görüyor ve inanıyor ki, bu adamlar boş konuşmaz. Çünkü bu adamlar boş adamlar değil.
                        Cihat ayılmış...

Yorum

Hoca başlığında takışacak birini bulamadım. Canım sıkılıyo. Biri sataşsın bana.

Abi ben dün Usta Lig tv deki giydigi Ceketin rengini pek begenmedim yalniz ciddiyim bu konuda hic tarzim degil benim o renk, Vira Bismillah
                          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ya bazıları da Usta'nın çok abartıldığından falan bahsetmiş, garip.. Ulan daha on gün öncesine kadar İHO'uydu bu kulübün başkanı. İnsanların aldığı rahat nefesin yansımaları bunlar, eşekten inip yarış atına binmenin verdiği mutluluklar bunlar. Kimsenin abarttığı bir şey yok. Herkes, her şeyin farkında. Henüz icraatların tam anlamıyla başlamadığını, şuan söylemlerin ön planda olduğunun bilincindeyiz elbette. Ama herkes şunu net bir şekilde görüyor ve inanıyor ki, bu adamlar boş konuşmaz. Çünkü bu adamlar boş adamlar değil.
                            Şu an ustadan başka tutunacak dalımız yok, ya seve seve ya sevdire sevdire arkasında duracağız.

Yorum

Hâşâ sümme hâşâ, çarpılırsın kardeş.
                              "Sen klüp müzesini gördün mü? Oradaki kupaların hepsini..."
                              "Değerlerimize..."
                              "Kanatsız melek..."
                              "Adını anmadan ağzını yıka..."
                              "Ak akçe kara gün içindir" vs.
                              Yipranir demeyi unutmussun abi
                              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abi ben dün Usta Lig tv deki giydigi Ceketin rengini pek begenmedim yalniz ciddiyim bu konuda hic tarzim degil benim o renk, Vira Bismillah
                                Ben ihodan hep bir beyaz ceket ve yakasında bir kırmızı gül bekledim ama olmadı maalesef ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X