Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lucescu vari derken eminim biraz da Lucescu'ya ince tehdit var.

"İlla ki sen olacaksın diye bir şey yok, kendine mecbur sanma bizi" dercesine bir konuşma oldu.

Bu arada Başkan her programa katıldığın da ilk olarak sıkıştırırca sorulara maruz kalıyor ancak ilerleyen sürede karşısındakilere önünü ilikletiyor resmen. Gurur duyulası bir başkanımız var. İnşallah icraatlar da aynı şekilde hepimize gurur verir.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Sadece Trabzonspor..

Yorum

• Nerde Çapsız İHO nerde Usta...
      kelime haznesi paydaş ve Trabzonspor sevdalılarından oluşan, banka kredisi ile ederinin 2 katı para ödeyerek futbolcu transfer etmyi başarı sanan, atarlanmakla dik durmayı karıştıran İHO ile bilimden, ekonomik gerçeklerden, sistemden bahseden Usta.
      hey gidi hey...
      kulüp yönetimi cilalı taş devrinden 21. Yüzyıla atladı.
      ben Usta'nın söylemlerinden hoca tercihinin Ersun Yanal olacağını algıladım.
      çok da sevinirim.
      iyi bir yönetimle çok iş yapar.
      stat ve taraftarla ilgili tespitleri de gayet yerinde.
      eğer futbolculardan çok zarar etmeden kurtulabilirsek ilk hamlesini başarıyla yerine getirmiş olur.
      bence en büyük rakibi ve sorunu kendisinin de ifade ettiği üzere sabırsız camimamız.
      şike süreci ile ilgili de aynen düşündüklerimi söyledi.
      içim rahatladı dinlerken.

Yorum

• Harbiden dinlerken bir tuhaf oluyorum. Sanki orada ben konuşuyormuşumda banttan izliyormuş gibi heyecanlanıyorum
        #TRABZONSPOR#

Yorum

• Başakan feda diyormuşşşşşşşşşşş:Pardon ne diyecekti? 400 milyon tl borç ve enkaz bir kadro feda demek zorunda. Ustanın hoca hamlesinden de önce yapması gereken ,elimizdeki futbolculukla alakası olmayan ve hakkettiğinin 3 katı evet tam 3 katı paralara oynayan bu kan emici yamyamları zarar etmeden bu takımdan yollamaktır. Bunların aldığının yarısına çok çok çok daha iyi ve karakterli adamlar bu takıma kazandırılabilir Ustayı sonuna kadar destekliyorum.
          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Değil Trabzonspor'a, ABD'ye başkan olacak potansiyel var adamda.
            .

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Başkan su an belki de tarihimizdeki en donanımlı diksiyonlu başkan onu kesilmez umarim
              Tonyalı sen misin kuzenin mi yazdı bunu ?

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Değil Trabzonspor'a, ABD'ye başkan olacak potansiyel var adamda.
                Başkan değil, lokum lokum.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Yayın tekrarını nerden izleyebiliriz
                  aynen aynen

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Başkan değil, lokum lokum.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk

çok muhabbet tez ayrılık getirir ibrahimim demedi deme :-)
                    “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• Onur konusunda söyledikleri çok hoşuma gitti. Aklında sistemi olan bir hoca var ama bunu yurt içinden seçerse yanlış yapar bana göre .
                      .

Yorum

• Taraftara satılan biletler uygun olacak....parayı zengin iş adamlarından çıkaracağız Dedi ......Sürümden kazanacak....Biletler ucuz olacak....

Yorum

• Onur konusunda NOKTAYI KOYDU. Müthiş konuştu, gerçekçi konuştu, olması gerektiği gibi konuştu. İho ve Hurma nın yarattığı algıyla Onur a yapılan eleştiriler artık boş... İho luğun alemi yok, şu dakikadan sonra kaptanını eleştirenler, 8 yıllık kalecisi Muslera dan 2 gol fazla yedi diye, 3-5 hatalı gol yedi diye eleştirenler... Eleştirmeyin güzel kardeşim, eleştirmeyin. Futbolla ilişkinizi kesin demiyorum haddime değil ama bu defter artık kapatılsın. Takıma da zarar veriyor herkese zarar veriyor. Yaz kampındaki vukuattan önce aslan kaplan olan adamı değersizleştirmeyin, elimizde zaten 3-5 yıldıza benzer topçu var, onları da küstürmeyelim. İskeleti kuralım başarıya odaklanalım.

Antrenör meselesine gelirsek. Lucescu nasılsa hayır diyecek ben rahatım. Ersun is coming... Adam yatında bizden telefon bekliyor. )))
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Ersun hoca geçen sene 11 iç saha maçında 9 galibiyet..Hemde yeni kurulmuş takımla zekilerle atiklerle warislerle..En büyük hata göndermekti gelse keşke

Yorum

• 50ye yakın sözleşmeli oyuncu sayısını 25e indirelim sonra eğer yine fazlalık varsa o zaman yeniden sözleşmeyi düşünürüz dedi.
                              Anladığım kadarıyla gereksizleri takasta kullanmaya çalışacaklar.Yoksa azaltamayız oyuncu sayısını.Kimse almaz soner,atik,22no gibilerini
                              TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Her şey bir yana, Onur hakkında söyledikleri bir yana.. Büyüksün başkan..

Ve umarım Ersun Yanal gelmez.
                                www.x.com/zykmda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X