Başkan TT oldu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
bazı yereller başkanın lucescu ile sükse yapıp oy kazandığını söylüyordu.biz ise sadece başkana güvendik.adam öyle bir atmosfer yaratıyor ki, hocayı kendimiz seçmiş gibi hissediyoruz.herşey açık, şeffaf.
nazilli maçından sonra haber61'i izliyordum bir tane adam niye teknik direktör konusunu gündeme getirip duruyor deyip usta'yı eleştiriyordu.eğer hocanın gideceğini bilirseler sadi hocayı sallamazlarmış futbocular.bunların aklı bu kadar çalışıyor işte. bunlara şeffaflık falan fazla.fikret orman gibi aklınca oyunlar yapıp milleti kandırmayı daha iyi birşey zannediyorlar. sadi hocanın gideceğini herkes biliyor zaten.aksini söylemek hocayı değiştirmeyecekmiş gibi yapmak komik olurdu.
başkan gençlere hitap ediyor, akıllı insanara güven veriyor. iç çekişmelerden, duyumlardan, komplo teorilerinden bıktım, ne oluyorsa klüpte ilk ağızdan öğrenmek istiyorum.
Yorum
-
İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAytaç örneği cuk oturdu,benim bile fikrim değişiyorsa bir şeyler vardır
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan feda diyorEn son ibrahim tarafından düzenlendi; 17.12.2015, 19:06.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle bir soru geldi. Biz "vefa" diye cevapladi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum