başakşehir ve antalya dan daha ezik bir kadromuz var. eyvallah başkan vizyon harika.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
Başkan gerçekten seni anlamak güç, yahu bari geçen seneden ders al be adam
Geçen sene de söyledik sana transferler yetersiz diye
zeki yavrularla olmaz bu iş dedik ama adam bizi dinlemedin
bi de dalga geçer gibi var bir bildiğimiz dedin gerekirse sağ bekte ben oynarım falan dedin
Ne oldu sayın başkan he ne oldu sayın anlama özürlü başkan ne oldu?
ilk yarı neredeyse küme düşme potasına girdik eliniz ayağınız hemen titreme başladı korkudan gittiniz ikinci yarı adam gibi transferler yaptınız
Şimdi ise yine aynı şeyi söylüyoruz bu kadroyla şampiyon olunmaz diyoruz ama yok yine aynı terane,
neymiş efendim formayla kombine alacakmışsız bak sen hele
peki sana desem ki ulan başakşehirin taraftarı mı var da bizden başarılı?
yahu doğru dürüst yöneticiler gelemeyecek mi bu trabzonun başınaEn son robinhood61 tarafından düzenlendi; 20.07.2017, 16:48.KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİmzalar atılmadan o açıklamayı yapması zaten hataydı. Junuzovic transferinde bence garip şeyler oldu. Medel ile anlaştık demedi, görüşmelere bugün başladık dedi. Kucka zaten bir gün sonra imzaya geldi. Başkan'ın trip atması ne derece doğru bilemiyorum ama dediklerinde yüzde yüz haklı. Herkes eline klavye alıp hani formalar hani kombineler diye bel altı vuruyordu ama satılan forma ve kombine sayısına bak. Kayserispor bile daha fazla satmıştır. Büyük takım taraftarı olmanın gereklerini yıllardır yerine getiremiyoruz. Bizim taraftar kadar kolay küsen başka bi topluluk yok.
Şimdi, şu sayfayı okuyorum, genç arkadaşlarım diyor ki nasıl destek vermiştik... Yine destek olunur, sorun değil. Olay kombine veya forma da değil... İnsanlar güvenini yitiriyor. Bunu görün değerli kardeşim.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Baskan kombine ve forma satisina guvenerek 50.yilda sampiyonluk sozu verdi demek vay be..sene sonunda da sampiyon olmadik cunku kombine ve forma satamadik transfer yapamadik derler artik bahane hazir..para yoksa soz vermeyeceksin ha soz verdin o zaman da ayagini yorganina gore uzatcaksin takimda en kalabalik mevki ortasahayken takim forvet diye bagirirken gidip kuckanin bonservisine 5 milyon avro vermeyeceksin alcaksin bedava andre castroyu o parayi forvete gomceksin..plan program malesef yine yok mayis da bitircektik transferi konusup anlastigimiz adamlar vardi guya..bu saatden sonra bastik parayi sosa burak visca medel geldi diyelim ne mi olur , kafaya oynariz yine sampiyon yapmazlar bizi borcumuz arttigi ile kalir delik buyudukce buyur..plan program yok arkadas nerde scout ekibi nerde gelir getirecek projeler nerde sponsorlar nerde 1461 icin verilen sozler vs vs..liste uzadikca uzuyor..yine yanildik yine kandirildik biz mi cok safiz yoksa basdakiler mi cok kurnaz anlayamadim gitti..cik feda de 2 3 sene sampiyonluk beklemesin kimse amac once ekonomiyi duzeltmek de zaten iho gibi bir felaketin uzerine almissin baskanligi kimse sesini cikarmaz cikaramaz ama oyle atip tutup sonra 180 derece birden donersen soylemlerle eylemler birbirini tutmazsa elestirilirsin ve kendi kendini bitirirsin baskan malesef olan tam da bu..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Futbolu yönetmek için devasa bir maddi kaynağın yoksa zor bir iş.
Ticaretin her alanında olduğu gibi bu iş hakkında bilgin yoksa, erbabı değilsen çuvallarsın.
Halihazır bu umut taneciklerini yok eden şey.
Piyasa'da ARGE araştırmasının olmaması, kadro mühendisliğinin doğru düzgün yapılmamasıdır.
Hep bildik, tanıdık oyuncularla ilgilenilmesi, menajerlerin tahakkümü altına girilmesi bu söylediklerimizi doğrulayan cinstendir.
Atıyorum Kucka'ya 5+2.5 ME verileceğine serbest ajanstan yahut teferruatlı bir araştırma ile o bütçe ile kaliteli 2 oyuncu alınabilirdi.
Böylece ekonomimiz kötü, ayaklarımız yere sağlam basmalı gibi goygoylar yapılmazdı.
Teorikte 50. yıl şampiyonluk parolası ile çıkıp uygulamada rezil rüsva olma ihtimali her geçen gün yükseliyor.
Yorum
-
Kendisi çok büyük işler başarmış gibi taraftara suç atmaya çalışıyor. Dediklerinde haklı olabilirsin ama çok yersiz konuşuyorsun. Sen şuan hesap sorabilecek pozisyona daha yükselemedin ve böyle giderse hiç bir zaman yükselemeyeceksin. Sen önce hesap ver bakalım. 150 bin forma satsak Muhammet Demir ve İbanez'in maliyetini zar zor çıkarırız. Artist artist konuşuyordun Junuzovic'i aldıktan sonra kombineleri satışa çıkaracağız diye. Eline yüzüne bulaştırdın alamadın daha geç olmadan bari çıkarayım dedin taraftarda yavaş yavaş alıyor ne bekliyordun bir anda hepsini bitirmelerini mi? Kombine satmak için kulübün tek stratejisi Twitter'dan trip atmak mı? Yok mu Valilikle bir çalışmanız? Yok mu Trabzon'un tüm ilçelerinde bir programınız? Yakında diye diye 2 sene oldu Başkan tribün sponsorları nerede? Stad isim sponsoru nerede? Devir olmadan açıklayamıyorsan işlerin bu kadar ağır ilerlemesinin sebebi ne? Bize özel mi yoksa senin beceriksizliğin mi? Formamız en ağır forma olacaktı. Sırt sponsorumuz nerede? Kol sponsorumuz nerede? Konç sponsorumuz nerede? Kartal projesi ne alemde neden hiç bir bilgi verilmiyor? MAY tesisleri hakkında düşünceniz nedir? Biz sizin aklınızdan geçenleri oradan buradan mı okumak zorundayız yoksa siz bizi resmi siteden arada bir bilgilendirmek mi zorundasınız? Kurumsallık bu mu? Taraftarla iletişim Twitter'dan tweet atmak mı? Resmi hesaptan güzel görseller paylaşmanız çok güzel ama hepsi bu. Ben hakkımızda çıkan yalan haberlerin resmi siteden yalanlanmasını istiyorum. Haberciler size ulaşıp sormasa veya ben o demeç verdiklerinizi takip etmesem nasıl öğrenebilirim yalan olduğunu? Taraftar grupları için çalışmanız var mı, varsa ne aşamada? Loca satışları ne alemde? Sen forma ve kombineleri fazla takma. Sen doğru işler yap gerisi gelecektir, gelmezse beraber hesap soralım. Sen vaat verirken bir sponsor kadar getirisi olmayacak forma satışlarına mı güvendin? Aslında senin ne demek istediğin belli sen güzel mesaj vermeye çalışıyorsun ama bunlar dediğim gibi yersiz ve sinir bozucu. Bahane gibi algılanıyor. İnsanların aklıyla dalga geçilmesinden nefret ederim ve sen bunu yapıyorsun. Kendine yakıştırıyorsan aynen devam et Başkan. Küfür etmeden hakaret etmeden saygı çerçevesinde eleştiren insanları bile engelliyorsun. Sen hep mi böyleydin yoksa zoru görünce mi böyle oldun? İlk başlarda böyle değildin ama çok eminim.
Bu takımın taraftarı olan 100 kişiye eksiğimiz hangi mevkiler diye sorsan;
50'si; 1-Santrfor, 2-Sağ kanat, 3-8 numara, 4-Stoper
40'ı; 1-Santrfor, 2-10 numara, 3-8 numara, 4-Stoper
10'u; 1-Santrfor, 2-Sağ kanat, 3-10 numara, 4-8 numara, 5-Stoper
der.
Bunları senin ağzından da duyduk üstelik. Peki sen ne yaptın bu zamana kadar?
Kapalı kutu Bongonda'yı aldın. Umarım iyi çıkar hepimizi yanıltır ama gol atamayan takımın hücumunda risk alınmaz umarım bir kanat daha alırsın.
Zeki'yi gönderip yedek bek oyuncusu aldın.
Ve direkt işe yarayacak en az 4 adama ihtiyacı olan takıma henüz 1 tane Kucka aldın. Ama sen bu adama öyle anlamlar yükledin ki zannedersin Messi'yi aldık. Sende biliyorsun 1 Kucka ile bahar gelmeyeceğini. Hatta ve hatta kendin söyledin diğer transferlerden sonra kombineyi çıkartacağız diye. Şimdi niye dönüyorsun? Yazık değil mi Kucka'ya adamın sırtına yükü bindirip duruyorsun. Beklentiyi iyice arttırıyosun 3 maç sonra onu da eleştirecekler. Lucescu'ya falan hiç girmiyorum. Başka havada kalan bir sürü söylemin var. Altyapı için Dünya kulübüyle imzalıyorduk mesela. Neyse konu bu değil. Trabzonspor'un Başkanı konuştuğunda ağzından çıkan her sözün ağırlığı vardır. Bu her insan için geçerlidir ama orası için daha da önemlidir. Yalancıya çıktı adın. Çok güzel konuşup sürekli oyalıyorsun. Artık icraat yap kendine tekrar inandır. Ama artık yapsan da geç kaldın ve saygınlığını kaybettin. İnşallah daha fazla geç kalmadan sözlerini yerine getirip tekrar saygınlığını kazanırsın.
Bilmiyorum söylemediğim başka bir şey var mı? Her neyse benden bu kadar. Allah yardımcın olsun.En son Yavuz KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 20.07.2017, 21:03.Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
Acaba bu hedeflerden kaçını tutturduk veya tutturabiliriz!
TFF Süper Lig TVyayın gelirleri 84 milyon TL, Türkiye Kupası yayın gelirleri 7 milyon TL, Loca satış geliri 23 milyon TL, Kombine satış geliri 13.9 milyon TL, Lig bilet satış geliri 11 milyon TL, Spor Toto İddaa gelirleri 4 milyon 790 bin TL, isim hakkı gelirleri 27 milyonTL, forma, göğüs, sırt, kol, şort, çorap sponsorluğu ve stadyum-tribün sponsorluk gelirleri 37 milyon TL, Akyazı kira gelirleri 5 milyon TL."
Yorum
-
Eskiden transferler Ağustos ayında yapılırdı ama sosyal medya gazı taraftarı fazlasıyla ateşlediğinden bir panik havası olduğu doğrudur. Umarım bu hava Usta'ya yanlış transferler yaptırıp kulübe zarar verdirmez.
Her ne kadar şampiyonluğa oynayacak bir kadromuz olmasa da normal şartlarda zaten 3 transfer yapılacaktı. Bana kalırsa bu sayıyı 2'ye düşürüp birini devre arasına bırakacaklar. Şahsen ben Yusuf Yazıcı'nın tek başına yeterli olmayacağını düşünsem de stoper ve forvet transferlerinin daha elzem olduğunu düşünüyorum.
Yönetimi transfer yapamıyor diye eleştirenlerden değilim, olmam da. Lâkin gerek sosyal medya yoluyla, gerek basına yapılan servislerle 1 aydır taraftarı beklenti içerisine sokmak, transfer yapamamaktan daha büyük hatadır. Ligin başlamasına 3 hafta kala gelecek transfer faydalı olur mu elbette olur. Yeter ki hazır oyuncusu gelsin.
Ha bir de tüm yaşananlara rağmen GS, Başakşehir ve Anadolu kulüpleri nasıl çatır çatır transfer yapıyor diye eleştirenler de var. GS tıpkı bizim 14-15 sezonu öncesinde Adrian, Henrique ve Olcan'ı sattığımız gibi 20 milyon euroluk bütçe oluşturdu. O açıdan transfer yapmakta daha atik davranabildiler. Ama görüldüğü üzere transfer yapmak da bazen yetmiyor. 50 milyon lira gelir beklediğiniz Avrupa Ligi kalemini bir anda siliverebiliyorsunuz. Başakşehir ise geçtiğimiz sezon aldığı puanlarla kasasına büyük paralar koydu. Üstüne Cengiz'in satışıyla da önlerini baya açtılar. Taraftarları olmamasına rağmen İstanbul gibi büyük bir markayı kullandıklarını söylemeye gerek yok. Ama yine de yapılan transferlerin bir çoğunu bonservissiz gerçekleştirmeleri başarı. Bu da söylediğim gibi İstanbul'un etkisinden kaynaklanıyor. Anadolu kulüplerinin yaptıkları transferleri ise istisnalar haricinde bizim taraftarlar beğenmez. İstisna olanları da bizim kulübe 3-4 kat maliyetle çakmaya çalışıyorlar ne yazık ki.
Usta'nın spor kamuoyunda imajı sağlam olsa da, taraftardaki imajı verilen sözlere ve saha sonuçlarına bakar...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Millet kombine almamak icin bin takla atiyor, 30 yasindaki adamlar bir de ahahahah.
yok efendim gecen sene kombine alanlara bu sene olan yuzde 25 indirim hakki belirli koltuklar icinmis falan filan... bir de twitterdan paylasiyor bunu. yok ya vallahi ölücü olmuş bu takimin taraftari... kombine fiyatlari ist. takimlarinin kat kat altinda, ogrencilere bi dunya indirim kadinlara bi dunya indirim gecen sene alanlara indirim. bu ne lan? kulubun afedersin video yayinlayip maça cagirmaktan g.tü çıktı ama hala indirim nerde o nerde bu nerde. puu allah belanizi versin ya. tutmayin lanet olsun su takımı. transfermis ohh iyi yapiyor size usta(!) zaten para verip gelenler aziz y. fenerbahce galatasaray ucgeninde kufur edip kulübe yılda minumum 5 milyon tl ceza ödetiyor bir de şu fiyatlarda kombinelere laf ediyor. iyice revolutiona döndürdünuz adami.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum