Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Borc 900 milyon olmus resmi aciklamaya gore vay anam vay ortada elle tutulur tek bir basari yok aksine alabildigince skandal var...borc 700 milyon tl oldugunda1 milyar gecer bu gidisle dedigimizde , onuda nerden cikariyorsunuz gecerse konusuruz diyenleri sahneye alalim gorunen koy kilavuz istemezdi tabi gormek isteyene..malesef geri donusu olmayan bir yola girdi klup yokus asagi fren patlak son hiz gidiyor direksiyonda araci durdurabilcek tecrube ve kalitede usta bir sofor de yok ustelik..
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Takımının daha şimdiden iskeleti olmuş 2 genç yıldızı her Allah ın günü manşetlerde, her gün sağa sola transfer oluyorlar, çıkıp şu haberlere son verecek iki cümle kuramıyorsan başkanım diye ortalıkta gezmeyeceksin.

Twitter kapattın gittin, takım kötü gitti 50. yılda puan tablosunda 10. sıralarda takılıyor (!) diye ölü taklidi yapıyorsunuz kaçıyorsunuz ama 1 maç kazanınca sanki 10 maç seri yapmışız da zirveye oynuyormuşuz havası estiriyorsunuz. Tamam kongrede gidicisiniz belli ki heyecanınız da kaçmış ama bari takıma Altınordu muamelesi yapılmasını engelleyin.

En az 20 milyon euro veren bu oyuncuları alır, dev kulüpmüş elit kulüpmüş orası umrumda değil Selçuk en verimli zamanında gitmedi kedilere kupa yağdırdı, Oğuzhan gitmedi kargaların iskeleti oldu kupa kazandırıyor maç kazandırıyor. Elalem satmıyor sefasını sürüyor biz yıllar sonra alt yapıdan ilk 11 e 2 tane özel oyuncu koyduk tekrar zirveye oynayabilecek kadro oluşuyor, niye onları satalım ? Avrupa ya gidince ne oluyor Enes gitti de ne oldu ? Milli takımda turist muamelesi görüyor. Avrupa boş iş. Yusuf ve Abdül ün aklını karıştırmasınlar engel olun, 2 senedir bakkal yönetir gibi kulüp yönetiyorsunuz bir işe yarayın.
      En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 07.10.2017, 10:06.
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        öyle sanildigi kadar altinordudan asaga degiliz

modern ekipmanda eksigimiz olsada akyaziya tasinildimi bunuda geride birakacagiz

bizim altyapiyi bilmeden daha 3 yil sistemini gecirmis bir oyuncuyu cikarmamis bir altyapiyi önde saymak büyük hata

reklamimiz yok diye bu böyle

kücük bir örnek
        bizim altyapida 2009 yilinda ciftcilik yaptirildi cocuklara yediginin degerini anlamasi icin

tv lerde bununlan dalga gecildi, millet kulübün parasi yok diye cocuklari calistirmaya bir yöntem buldu dedi, hatta findikta yevmeyici olarak calistirip gökhan ünalin bonservisini ödersiniz diyordular

bu sene ayni isi altinordu yapinca büyük inovasyon, bütün kanallara haber oldu

Türkiye liglerinde en cok prof. oyuncunun yetistigi altyapi Trabzonspor...
        pazarlama böyle bir şey işte. cengiz'in üstüne altınordu böyle bir işe girince şaşalı gözüktü.

bi ara çok iyi hatırlıyorum Türkiye liginde oynayan prof. oyuncu sayısının %36'sı kadarı Trabzon kökenliydi.

ama ben yeterli bulmuyorum alt yapıyı elimizde maden var ama işleyemiyoruz belli bir yaşa geldikten sonra zihinsel olarak gelişimi tam sağlayamıyorsun o yüzden çocukken eğitmek önemli o kısmı bizde onda yetersiz kalıyoruz öyle olmasa ali şen kandil yok olmazdı. gerçi ülkenin genel yapısıda etkili bunda genel eğitimde ve sosyal yapıda sıkıntı yaşıyoruz yinede kazanılabilirdi.

bi çok konuda diğerlerinden ötedeyiz bu gerçek yine çok iyi hatırlıyorum bi ara g.rangers dahil avrupadan 7 takım bizim alt yapıyı incelemek için kulübe başvurmuştu. sanırım fatih, gökdeniz zamanları.

ben olsam alt yapı için belirlediğim 3-4 kişiyi yurt dışına gönderirdim eğitim için hollanda veya brezilya olmadı ordan hoca getiririm.

altınordu bunu yaptı kısa süreliğine hollanda'dan getirdiler adamın dediği açık ifade ile Türk oyuncularda beyin yok dedi direk öyle demedi ama lafı oraya getirdi.

ben şunu bilir şunu söylerim işin enerji kısmında hepsinden ötedeyiz ama kafa olarak gerilerdeyiz. zihinsel olarak yukarı çıkarsak sadece futbol değil bir çok alanda 2-3 adım birden atabiliriz. gerçi 10 senede 213451354135 defa değişen eğitim sistemine sahip bir ülkeden bunu beklemek... neyse
        sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Takımının daha şimdiden iskeleti olmuş 2 genç yıldızı her Allah ın günü manşetlerde, her gün sağa sola transfer oluyorlar, çıkıp şu haberlere son verecek iki cümle kuramıyorsan başkanım diye ortalıkta gezmeyeceksin.

Twitter kapattın gittin, takım kötü gitti 50. yılda puan tablosunda 10. sıralarda takılıyor (!) diye ölü taklidi yapıyorsunuz kaçıyorsunuz ama 1 maç kazanınca sanki 10 maç seri yapmışız da zirveye oynuyormuşuz havası estiriyorsunuz. Tamam kongrede gidicisiniz belli ki heyecanınız da kaçmış ama bari takıma Altınordu muamelesi yapılmasını engelleyin.

En az 20 milyon euro veren bu oyuncuları alır, dev kulüpmüş elit kulüpmüş orası umrumda değil Selçuk en verimli zamanında gitmedi kedilere kupa yağdırdı, Oğuzhan gitmedi kargaların iskeleti oldu kupa kazandırıyor maç kazandırıyor. Elalem satmıyor sefasını sürüyor biz yıllar sonra alt yapıdan ilk 11 e 2 tane özel oyuncu koyduk tekrar zirveye oynayabilecek kadro oluşuyor, niye onları satalım ? Avrupa ya gidince ne oluyor Enes gitti de ne oldu ? Milli takımda turist muamelesi görüyor. Avrupa boş iş. Yusuf ve Abdül ün aklını karıştırmasınlar engel olun, 2 senedir bakkal yönetir gibi kulüp yönetiyorsunuz bir işe yarayın.
          kesinlikle her satırına katılıyorum..
          ve artırıyorum..
          bu kulüp şampiyonluk yaşamadan bu çocukları satan kim olursa HAİNdir benim gözümde..

her kim de yorumlarıyla Trabzonsporu küçük görüp bu çocukları başka takımlara gitmesi yönünde yorum yaparsa
          (bilinçli yapanlara söylemek istediğimi buraya yazmıyacam) bilmeden bu kulübe bu şehire , kendine ,inandığı değerlere
          ve birçok şeye (bu çocuklar yüzünden Türkiyenin birçok yerinden Trabzonspora sempati ile bakacak ömür boyu bu takımı tutacak insanlara)
          İHANET etmiş olur
          samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Kulüpten kaçmak için fırsat kollayan iki isim var. fenerbahçeli Ersun ve Muharrem.İkisi de firar edecek.

Yorum

• İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kulüpten kaçmak için fırsat kollayan iki isim var. fenerbahçeli Ersun ve Muharrem.İkisi de firar edecek.
              demek adam firar etmek icin 26 milyon€ kulübe yatirdi

hastayim böyle mantikli yazanlara
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Şu kadar para yatırdı Vs.
                Sponsorluk hibe değildir yaptığı reklamla o parayı geri almıştır.
                Lütuf gibi ikide bir öne sürüp durmayın şu reklam anlaşmasını..
                Ne zaman hibe olarak o parayı verir ozaman çıkıp konuşun. Kaldı ki öyle bir para verse bile sus payı olarak verirse alsın başına çalsın (her kim olursa olsun mevzu sadece Usta konusu değil)
                ***GeNÇ***

Yorum

• İlk olarak GencTurk6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şu kadar para yatırdı Vs.
                  Ne zaman hibe olarak o parayı verir ozaman çıkıp konuşun. Kaldı ki öyle bir para verse bile sus payı olarak verirse alsın başına çalsın (her kim olursa olsun mevzu sadece Usta konusu değil)
                  sus payi ne alaka

karsiligi aliniyorsa diger zenginlerimiz malmi bu tür sponsorluklar yapmiyor

bugün basket takimi neden sponsorsuz ortada kaldi

oraninin son sponsoru kimdi, hatirliyormusun

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak GencTurk6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şu kadar para yatırdı Vs.
                    Turkiyece tanınan bir hastaneler zinciri sponsor bulamayan bir ligde bir takıma sponsor olacak ve hastane reklamını spor kulübü üzerinden yapacak? Adam resmen hibe etti bize parasını neyi inkar edelim. Trabzonspor'un marka değeri mi kalmış? 100 bin forma satamayan bir kulüp...
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Turkiyece tanınan bir hastaneler zinciri sponsor bulamayan bir ligde bir takıma sponsor olacak ve hastane reklamını spor kulübü üzerinden yapacak? Adam resmen hibe etti bize parasını neyi inkar edelim. Trabzonspor'un marka değeri mi kalmış? 100 bin forma satamayan bir kulüp...
                      bence üsteki 2 hesap ayni kisininmi diye kontrol edilmeli

cok az yazan biri bisey yaziyor ve üzerine nerdeyse hic yazmayan biri avukatligina siginiyor

senin eski mevkidaslarin bence buna bir göz atmali, ben süphelendim

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bence üsteki 2 hesap ayni kisininmi diye kontrol edilmeli

cok az yazan biri bisey yaziyor ve üzerine nerdeyse hic yazmayan biri avukatligina siginiyor

senin eski mevkidaslarin bence buna bir göz atmali, ben süphelendim
                        Bu memlekette böyle paranoyak olmak gayet doğal sizde kabahat yok memleket bu hale getirilmiş...
                        ***GeNÇ***

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Resmen hibe resmen hibe şeklinde olur, sponsorlukla değil.
                          Sponsor bulamayan kulüp demişsin doğru onun lobisini yapmak pazarlamak başkanın işi. Beceremedi öyle olmazsa böyle dedi belli bir çevreyi de bu konuda ikna etti.
                          Benim önceliğim isimler değil sadece Trabzonspor.
                          ***GeNÇ***

Yorum

• Trabzonsporumuz'un Başkanı Muharrem Usta!

Bazen gerçekten insanın sövesi geliyor, ne çapsız mal adamlar var.

Yorum

• Yılmaz Vural milli maç sonu yorumlarında "Niye altyapıdan oyuncu yetiştiremiyoruz?" konusunu gündeme getirip şöye bir yorum yapmış:

-Niye yetiştiremediğimizi ben söyleyeyim: çünkü uzun bir iş. 33 yıldır antrenörlük yapıyorum daha bugüne kadar bir tane bile sporla ilgilenen yönetici görmedim. Hepsinin amacı ya ticari ya siyasi.

Bizim camiadaki başkan profillerine baktığımda sporla biraz ilgileniyormuş gibi duran az sayıda isimden biri Muharrem Usta. Seçim döneminde, sonrasında, transfer döneminde aynı konulardan uzun uzun bahsetmesi, hatta dinleyiciyi bıktıracak kadar bahsetmesi onun sporla, gençlikle, Trabzonsporla gerçekten ilgilendiğini gösteriyor. Belki iyi bilmiyordur, yetkin değildir, bu başka bir konu ama adam en azından önem veriyor. Tabi onun da siyasi ve ticari menfaatleri vardır bu işten ama yine de kötünün iyisi işte. Günümüz Türkiye şartlarında, günümüz Trabzon camiasında bir Özkan Sümer'in başkan olması mümkün değil çünkü artık.
                              yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Bizim başkan twitter hesabını kapatmış. Daha yeni farkına vardım
                                McLas was Here

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X