Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• esas tehlike şu; ara transfer döneminde alınacak topçulara mevcut scout ekibi ile karar verme kafletinde bulunmak...
    Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• Yönetme işinde fena değil aslında. Fakat takım için fazla iyimser oldu hep. Taraftar gibi yaklaştı. Futboldan iyi anlayan bir danışmana ya da yöneticiye ihtiyacı var. Ersun Hoca antrenman yaptırır, maça çıkar. Scout ekibini gözden geçirecek, onlarla hoca ve başkan arasında koordinasyon sağlayacak, futbolu gerçekten bilen bir yöneticiye ihtiyacımız var.
      En son merdeme tarafından düzenlendi; 22.11.2016, 11:06.

Yorum

• bırakın bu işleri trabzonsporun lobisi yok. tweet atmakla olmaz. gerekirse binlerce insanı toplayıp basacaksın federasyonu kaos çıkaracaksın. bu hakem hataları istanbul takımlarına olsa lig oynanmıyordu bile şuan.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Baskanin soylemleriyle yaptiklari tamamen ters...50.yilda sampiyonluga oynayacak takimin iskeleti kurulcakti bu sene bu kadro o iskelet varin siz dusunun. Yeteneksiz ozevlatlarla hizipcilerle yollar ayrilcakti ayrilmadi bide zam yapilip sozlesme yenilendi..saha icinde disinda herkesin saygi duyacagi bir takim sozu vermisti sonuc ortada onune gelen vurup geciyor trabzon kumeye diye bagiriyor..trabzonspor ruhuna uygun futbolcular transfer edilcekti edilenlerin hali ortada. Vs vs liste uzar gider.
          Bu yonetim ve baskan trabzonspor tarihinin en basarisizlaridir..giderek siradan bir anadolu takimi haline geldik onune gelen saha icinde disinda eziyor bizi 6 lar 7 ler 4ler e alisti millet bu sonuclari goren takimlar trabzonspordan zerre cekinmiyorlar cantada keklik olarak bakiyorlar..kadro muhendisligi 0 zerre futboldan anlamiyorlar mevkiler bos birakildi cogu yerde alternatifsiz kaldi..bunlari soyledigimizde dalga gectiler taraftarla siz ne anlarsiniz gibisinsen biz cikar oynariz dediler..2 ye almadiklari adamlari devre arasinda 5 verip nasil alcaklar mecburiyetten hep beraber goricez transfere yapilan 12 milyon avro civari harcamayla takim kume hattinda..3 forvetin ligde 11 mac gecmis toplam 1 gol atabilmis boyle bir istatistlik varmidir lig tarihinde sanmiyorum..11 mac 11 puan bu rezilligin hesabini kim vercek usta yerinde x bir baskan olsa yerden yere vurulur cokdan istifa ettirilirdi sirf siyasi tercihi yuzunden sehirin yuzde 70 i hala gozlerini kapayip kafalarini kuma gomuyorlar..gemi batiyor su aliyor hizla cok gec olabilir yarin..usta acilen olaganustu kongre cagrisi yapmali guven tazelemeli diycem de yapmaz luceskularla 50.yilda sampiyonluk palavralariyla milleti uyuttu aldigi oyun yarisini alamayacagini biliyor bu sefer..isimiz bu sene cok zor 1 puan ortalamasi ile oynuyan bir takim bu ligde tutunamaz bizi dusurur sike lobisi gozumuzun yasinada bakmazlar..11 mac 11 puan atilan 7 gol bu takimin adi trabzonspor ruyamda gorsem inanmazdim..sabir falan kalmadi artik sabir diye diye takimikume potasina soktular 11 hafta gecmi ne sabiri kume dussekde sabir der bunlar..50.yilda sampiyonluk sozunu yememek icin ptt 1.ligimi zorluyorlar acaba!!! Son olarak secimde sirf ustayi desteklediler diye su felakete ses cikarmayanlar sizin varya iho militanlarindan hicbir farkiniz yok derdiniz trabzonspor falanda degil..kabul edin artik uyutulduk kandirildik yanildik yine..ben ustaya destek veren bri olarak bunu kabul ediyorum sizde edin egolarinizi bir kenara birakip..
          En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 22.11.2016, 12:16.
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• ben anlamıyorum eskiden böyle rezil bir kadro ve hoca ve yönetim olsa ortalık ayağa kalkardı şimdi biz bu rezaleti yapanları göndermeyerek bilinçli taraftar mı oluyoruz ? biri bi açıklasın Allah aşkına ne dir bu camiadaki tepkisizlik

Yorum

• o kadar taraftar söz birliği etmişçesine defans defans diye bağırdı.. bizi mustafa yumluya mahkum etmeyin denildi.. sonuç yumlunun oynadığı her maç sıkıntı..devre arası direk oynayacak kendi milli takımlarında direk oynayan 5-6 adam alınmalı.. -yemişim UEFA kriterlerini..borca harca gir bu takımı düzelt yoksa sene sonu bu takımı düşmekten kimse kurtaramaz.. birde bu scout saçmalığı son bulmalı.. menejerlere bin kez razıyım..durica ve biraz bero dışında getirdiklerinin alayı çöp..
              Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• Enkaz falan filan UEFA Sabır filan fişman 50.yıl yeni stad vs vs son olarak da TOKİye teşekkür ederiz.
                Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Beklenti sonuç arasındaki orantı yönünden bakarsak Usta Trabzonspor futbol takımının en büyük hayal kırıklığıdır.
                  Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                  O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                  Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                  Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• abdülkerim durmaz bile isyan etti mustafa yumlu ve zeki yavru kimde bu takımda oynuyo diyor
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• O kadar büyük maddi sorunlar ve kulübün uğradığı erozyonu hemen atlatacağımızı düşünmedim,sıkıntı çekecektik ama bu bence aşırı rahatlık sonrası oluşan bir durum,sahayı bu kadar hafife almamak gerekirdi,getirelim Ersun Yanal'ı o çözer,kitaba göre,teoriye göre doğru ama bir de bu işin uygulaması var.
                      Bakalım Ersun Yanal senin duyduğun heyecan ve sorumluluğun ne kadarını algılıyor,sonuçta adam profesyonel.
                      Yumlu ve Zeki ile sözleşme imzalamak,elinde bomba ile dolaşmak gibi,10 maç süper oynasınlar,11.maçta seni yakarsa,tataftar sana demiştik der,bunlar basit yönetim hataları,idare ederiz ne olacak tavırları.
                      Şimdi derdini anlatacak adam da bulamazsın,hesabı olan,nefreti olan,iş ilişkisi olan kim varsa sallar durur,hak ettiniz.
                      Amatör ruh,profosyonel düşünce
                      İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• Yok mu bi twit üstad ya?? Zeplinli kombine falan yapacağız de al gazını milletin geç kaldın yahu

Yorum

• Bu takim avrupa kupalarina zaten gidemeyecegi icin kriter falan sallamaz varsin avrupa kupalarina katilmama cezasi gelsin der devre arasi kendilerini kurtarmak icin acarlar kesenin agzini 2 lik adamlara 5 verir alirlar..vizyon baska birsey..su tabloyu secimden once delegelerin onune koysan usta birakin baskanligi klubun kapisindan iceri sokulmazdi..her isde bir hayir vardir derler eger baskasi secilseydi millet yine usta gelse soyle olurdu boyle olurdu diye en ufak olumsuzlukda baslayacakti elestiriye, bu sayede usta balonu efsanesi sona ermis olur bu sikintili surecin tek artisi bu oldu..yanildik kandirildik tipki iho da oldugu gibi suc bizde degil ama bizim iyi niyetimizi kullanip atip tutan koltuga geldimide soyledikleriyle eylemleri birbiini tutmayan insanlarin bizde bu saflik oldukca daha cok uyutuluruz..
                          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İhoyu inceletmemenden 1461 e ne idüğü belirsiz insanları başkan hoca yapıp oyuncu getirmenden belliymiş zihniyetin

Dedik bişiler değişir yok ihodan da beter çıktın hayır bu kadar destek verdik scout dedik sistem dedik plan program dedik yok arkadaş hala takımda geçen senelerden adam dolu

Yazıklar olsun size.. Daha yumruğu masaya vuramıyorsunuz başkanlkk yapıyorsunuz yazıklar olsun

Yorum

• ImageUploadedByTapatalk1479815582.321902.jpg

Ümit Karan 21.11.2016 Telegolde:

"Trabzonspor için çözüm İstanbulda. Ekstra bir telsis kursun maçlarını orada oynasın. Başka çaresi yok."

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Artık twitle gaz falan alma işlemez Trabzonspor kümeye gidiyor..

HTC One 801e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X