yalancının önde gideni burda o kadar taraftar transferin sonu günü oyuncu bekledi . aldıkları adamlara bak geçiş sezonuymuş haha. işin kötü tarafı seçimi kaybedecek. iho gelir tekrar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur dahil bütün öz evlatları gönder başkanım.
Loading %61.."-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur niye gidiyor .. pardon da ??
Loading %61..
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Muharrem Usta Başkanlığında 32 lig maçına çıktı.....
10 galibiyet....
4 beraberlik
18 mağlubiyet aldı....
26 gol attı....
tam 43 gol yedi....
Mustafa Yumlu ile Zeki Yavru ile mukavele uuzattığın gün kaybettin Sayın Başkan kaybettin....Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİho nun adamlarından para kazandılar ,şimdikileri bedava bile gönderemeyiz,
Başkan başkan başkan senin bu scoot ekibin yan gel yat maas ekibi ,bi bok olmaz ,millet neleri buluyor bide bunların bulduklarına bak,
Argo tabirle en kazması Douglastı onu bile 1 milyon euroya okuttuk......
şimdikileri üste para versek kimse almaz....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
her şeyi geçtim ben demiştim demek içinde yazmıyorum ama malaesef haklı çıkmanın acısını yaşıyorum..Suk alındığı gün bu Trabzonspor yönetiminin acizliği demiştim bana tepki gösterenler olmuştu..koreli golcümü alınır o kadar güney amerikada afrikada avrupada golcü varken,,sen git suku al adamlar gitsin abubakarı alsın yani bu nasıl kafa anlamış değilim..ha bu takım golcüsüz olmasına rağmen küme düşmez orası ayrı ama maalesef 10 tane kalitesiz veya gelecek vadeden ! topçuya para verceğine 5 tane zıpkın gibi adam al bak bakiim o takımnasıl çatır çatır oynuyor yanındakileri oynatıyor..caleler ceyhunlar serkanlar giraylar hatta yumlu bile o kalitenin içinde yoğrulup başarılı olmuşlardı...Trabzonspor her sene yeniden yapılanma adı altında şampiyonluk hedefinden uzak kalmaz bir önceki sezonu 15. bitirse dahi..yeniden yapılanıyorsan o senede şampiyonluk hedefiyle yapılanacaksın şeydaev bero vs genç oyuncu alıp ileriye yönelik hamle diyorsan bu futolcuları alıp kiralayacaksın başka takımda pişecekler tabi yetenekleri varsa sende pişmesini beklersen bu baskıda ezilir altında kalırlar..ha hoca konusuna gelince ersunu oldum olası sevmem Trabzonspora bir katkı vereceğinide hiç düşünmedim ama ne olursa olsun en azından şikebahçe maçını oynayana kadar takımın başında kalsın kaybederse daha maceraya gerek yok zaten taraftarında sabredeceğini düşünmüyorum..
Yorum
-
Saha dışında ne yaparsan yap,saha içinde istenileni veremedikten sonra kimse ne olduğu ile ilgilenmez.
Ne olduğu ile ilgilenenlerin sayısı zaten fazla olsaydı ne İbrahim Hacıosmanoğlu gibi birisi başkan olurdu ne de size ihtiyaç olurdu,olağanüstü şartlar sizi başkan yapmış olabilir ama şartları olağan hale döndürmek sandığınız kadar kolay değil,geçen yıl Hami Mandıralı tercihiniz ve rezalet sonuçlar sonrası o kadrodaki çoğu oyuncu burada ise hatayı başka yerde aramayacaksınız.Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum
-
Hala sorunun futbolcularda olduğunu düşünenler var.Adam ne yapsın hocaya güvenip ona göre takım kuruldu.Ayreten takımın gücüde bu değil.Bu takımın oyun planı kendi gücüne olmalı ama akılsız, kendi gücünü bilmeyen bir oyunla hangi futbolcuyu koyarsan koy bir şey olmaz.Daha bir tane duran top golü yok yahu bu takımın.
Tek eleştirim olabilir oda hoca seçimi ama Türkiye'de futboldan anlayan kimse yok ki.Bizim sistemini takıma monte edecek hocadan çok takıma göre sistem belirleyecek hocaya ihtiyacımız var.
Bir daha bu kadar bilinçli başkan bulamayız ve bundan sonra daha da beter olur.Hem borcumuz artar hem de daha da kötü durumlara düşeriz.
Yorum
-
1-İskelet kadro filan kurulmadı..... Kadroda forvet yok , orta saha yok , stoper yok.... Yok oğlu yok.... en az 4-5 acil kaliteli transfer lazım....
2-Saha sonuçları olağanüstü kötü..Hatta İho'dan bile kötü... O derece yani....
3-Gelir getirici çalışmalar çok ama çok yavaş ilerliyor.... Stadyum bitmedi , sponsoru belli olmadı....
4-Hakem hataları ( faciaları ) artarak devam ediyor. Buna bir önlem alınamadı... İho'yu eleştiriyorduk ama Sayın Usta'da bu işe çözüm bulamadı....
5-Klüpte temizlik yapılacak dendi ama Yumlu ile Yavru ile yeni sözleşme imzalandı. Artı klüp çöp diye tabir edilecek oyuncularla dolduruldu. Bir sürü transfer yapıldı ama takıma faydalı olma oranlarını çıkarsak %10 bile değil. Scout ekibi pek değil hiç işe yarar değil anladığımız kadarı ile...
6-Borçların uzun vadeye ötelenmesi gibi bazı maddi atılımlar var ama süreç çok yavaş ilerliyor. Başkan geleli 1 yıl oldu ama icraat oranı çok düşük.. Bu gibi durumlarda ilk yıl çok önemlidir daha sonra aynı heves ve iştah kalmıyor zamanla azalıyor.... İcraat süresini çok boş geçirdik...
Sonuç olarak geldiğimiz noktada umduğumuz ile bulduğumuz arasında dağlar kadar fark var Başkanımız kusura bakmasın ama durum bu maalesef....En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 22.11.2016, 10:47.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum