Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rıza Hoca hoş geldi. Umarım başarılı olur.
    Kısa vadede başarılı olacağına da inanıyorum bu arada.
    Hem ciddi bir fikstür avantajı var hem de puan olarak özellikle de defansif anlamda bundan daha kötüsü olmaz herhalde.
    Yani her halükarda bir kıpırdanma olacaktır.

Ben Rıza Hoca'yı asla getirmezdim.
    Geldi, şimdi desteklerim. Taraftarlığa bakış açım bu.
    Ama asıl sorun teknik direktör veya futbolcular değil.
    Asıl sorun yönetim.
    2 yıl oldu seçileli ve maalesef hala plansız hareket ediyorlar.
    Bu adam nasıl bu kadar büyük bir marka yaratmış inanılır gibi değil.
    Lucescu ile anlaşmadan onun ismini telafuz etmesi ile başlayıp, hiç ders almadan yapamayacağı belli olan şeyleri söyleyip yapamayarak hem güven kaybetti hem de kulübü ciddi bir batağa sürükledi.
    Kişisel olarak kıyaslanamayacağı kalitedeki İHO ile hemen hemen aynı şeyleri yapıyor.
    Mesele sadece saha sonuçları değil.
    Transferlere bakalım örneğin;
    Elinde Castillo ve Olcay varken ilk hamlen bir başka açık Bongonda oluyor. Sonrasında da transfer sezonu bitene kadar sağ açık ve 10 numara aradığını her fırsatta dile getiriyorsun.
    Son gün Sosa ve Volkan'ı alıyorsun.
    Ama hikaye bundan sonra başlıyor. Elinde apar topar aldığın ve ciddi maliyeti olan adamlar kadroya giremezken sen Abdülkadir'i ilk 11 oynatmaya başlıyorsun.
    Aynı şey Hubocan için de geçerli.
    Bütün transfer sezonu stoper arayıp almayı beceremiyorsun.
    Son gün Hubocan'ı alıyorsun.
    Mustafa Akbaş gibi 8 sınıf birs toper ve hayatında stoper oynamamış Okay'ı stoper oynattığın halde Hubocan'a stoper olarak 1dk bile şans vermiyorsun.
    2 ihtimal var.
    Ya bu transferleri teknik direktörün onaylamadığı halde aldın.
    Ya da o istediği halde oynatmıyor ve sen yönetim olarak sokağa atılan bu paraların hesabını soramıyorsun.

Yönetim olarak 50.yıl şampiyonluk hedefim var diyorsun ve tarihimizin en pahalı kadrosunu kuruyorsun.
    Ama teknik direktörün her yenilgi sonrası "sabır, gelişiyoruz vs gibi" aynı hedefleri paylaşmadığı çok belli olan açıklamalar yapıyor.
    Bu halde bile 3-0'dan 4-3 yenildiğin maç sonrasında dahi teknik direktörünü gönderecek kararlılığı gösteremiyorsun.
    Yönetimde 4 kişi hariç herkesi dışlamışsın. Yönetim Kurulu 1 yıldır toplanmıyor. Her kararı bireysel alıyorsun.
    Yani Usta her yaptığı ile sınıfta kalıyor.
    Ersun Yanal da buldu çiftliği keyfini sürdü maalesef.
    Sorun yönetimde arkadaşlar.
    Bu yönetim maalesef sınıfta kaldı. Ve üzülerek söylüyorum ekonomik olarak da çökmüş bir kulüp bırakıp kaçacak en sonunda.

Takıldığım diğer iki konu da her gelene 2011 sorusu sorulması ve adamlık gibi içi çok başaltılan terim.

2011 meselesi bizim için çok çok önemli ama her gelene "sizce 2011 şampiyonu kim" " o sezon fb şike yaptı mı?" vs gibi gereksiz, her cevabı gündem olacak, muhtemelen samimiyetsiz cevaplar alacağın soruları sormak kadar BOŞ bir durum olamaz.
    Özellikle yerel basın bu konuyu tribünlere oynamak ve bir kısmı da gelene zarar vermek için bilinçli yapıyor. Senin camianın büyük bir kısmının 201'l ilgili kılı kıpırdamamışken sen Ersunveya Rıza Hoca gibi konuyla alakası olmayan adama bu soruyu neden sorarsın.
    Sivas şike yaptı diyelim. Soyunma odasına gidilip orda toplu şike mi teklif edilmiştir. Korcan gidip Rıza'ya "hocam ben bu maç 4 yicem beni affet mi" demiştir.
    Tabiki oyuncusuna sahip çıkacak bir takımın teknik direktörü.
    Neden Rıza Hoca'ya 2011 sorusu sorulur. Neden adam buna cevap vermek zorunda kalsın. Ne alaka?
    Adamlık konusun gelince; Ben takımımda oynayan oyuncuları ve görevli teknik ekibi teknik kriterle alırım ve değerlendiririm. Peformans olarak hak ediyor mu etmiyor mu? Aldığı paranın hakkını veriyor mu vermiyor mu?
    Gerisi laf-ı güzaf.
    Onur adam mış da bilmem kim adam değilmiş.
    Onur'u severim. Çok iyi kaleci(ydi). Çok iyiyken bile o dönem için çok ama çok yüksek bir para alıyordu.
    2 yıldır performansı yerlerde. O da belki iyi niyetli ama sürekli 2011'den besleniyor.
    Takımdaki gruplaşmalarda hep onun adı var.
    Onur takımın kaptanı. Tabi ki bir ağırlığı olacak ama ederinden fazla değer verirsen böyle kulübün sahibi benim havalarına
    girer. Bak elin oğlu kaptanı(üstelik 4 yıl süper top oynayıp şampiyonluklar yaşatan kaptanını) itin gözüne! soktu, o da şimdi eşek gibi çalışıp tekrar formayı almaya çalışıyor.
    Onu bir futbolcu şu anda. İşi aldığı paranın hakkını vermek. 2011 savunması kulüp avukatlarının işi. O kendi işine baksın.

Sözün özü, benim için futbolcunun "ADAM"ı aldığı paranın hakkını veren, antreman ve maçlarda elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan, uyumlu kişilerdir.
    Siz de bırakın artık senede 10 milyon TL ve üzeri alan adamların boş şovlarını.
    Bırakın Onur'u kendi memleketimizin çocuklarının bizden gittikten sonra bize karşı nasıl kinlendiğini en maçta Yumlu Ve Kadir'de bir kez daha gördük.
    Herkes işini layıkıyla yapsın yeter.
    En son cubido tarafından düzenlendi; 18.10.2017, 12:47.

Yorum

• Rıza hoca 2017 2018 sezonu için mi anlaşılmış
      Yani bu sezonluk mu
      Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• Paçalarında vizyon akıyor defolun gidin
        elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
        TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
        legends never die ...

Yorum

• Mevzu rıza veya hasan hüseyin değil mevzu 6 aylık hoca getirmesi, vizyon kelimesini bu kadar çok kullanıp vizyonu bu kadar düşük insanlar daha önce görmemiştim.

Yorum

• 31.05.2016...

İlk olarak Tunga; tarafından gönderildi
            Ersun Yanal iyi bir hoca.
            Muharrem Usta hevesli bir başkan.
            Bizler de susuzluktan dilimiz damağımız kurudu bekliyoruz.
            Teorik olarak her şey mükemmel.

Pratikte...
            Nuri Albayrak, Sadri Şener, İbrahim Hacıosmanoğlu, Muharrem Usta... Bunlar son dört başkanımız. Hepsiyle de çalıştı Yanal.
            Muharrem Usta için Ersun Yanal tercihi basitçilikti. Zira başarısız olsa bile ağır eleştiri almayacağı bir tercih. Riski az kumar. Riski az; ama başkan için. Trabzonspor için çok riskli. Zira 4 değişik yönetim anlayışında da başarı/kupa getirmemiş bir tercih.

Biz sabır gösteremiyoruz; ancak Ersun Yanal da, Ankaragücü, Gençlerbirliği, Trabzonspor, Milli Takım, fenerbahçe ve yine Trabzonspor'da istikrar sağlayamadı ve uzun dönem çalışamadı.

Teorik olarak mantıklı, pratikte mantıksız.

Gönlüm başka şeyler söylese de aklım yanlış diyor.

Muharrem Usta'dan, ortaya koyduğu iddiaya paralel bir çıkış beklerdim. Kolayına kaçtı.
            Kolayına kaçtı "Volume II"
            Trabzonsporlu olmak...
            Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Galiba futbolculara 2-3 aydır para ödenmiyormuş. İHO nun başkan olduğu seçimde aday olan Metin Atasoy akhisar maçının devre arasında Hekimoğlunu aradı 950 oyum var bütün desteğim sana minbalinde şeyler söyledi. Tabi bunları söylerken kafa bir milyonun üzerindeydi ama Trabzon tayfası Hekimoğlu nun etrafında toplanabilir ve kongre için bastırabilir yakında.
              ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• 6 aylık sözleşmede ne imiş.....

Basketbolda bile zor yapılır.....

en azından opsiyonlu 6 aylık + 1 yıllık olsa anlayacağım......

Yani Muharrem Bey diyor ki ; Bugünü kurtaralım yarın Allah kerim......
                En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 18.10.2017, 13:37.
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Galiba futbolculara 2-3 aydır para ödenmiyormuş. İHO nun başkan olduğu seçimde aday olan Metin Atasoy akhisar maçının devre arasında Hekimoğlunu aradı 950 oyum var bütün desteğim sana minbalinde şeyler söyledi. Tabi bunları söylerken kafa bir milyonun üzerindeydi ama Trabzon tayfası Hekimoğlu nun etrafında toplanabilir ve kongre için bastırabilir yakında.
                  Ben sorunun tamamen ekonomik sebeplerden kaynaklandığını düşünüyorum.usta geldiği günden beri yaptığı ihovari transferlerle kendi söylemlerini yuttu ve kulübü bataklığa sürükledi.iki üç ay ödeme yapılmayan futbolcu sahada niye oynasın ki?ersun için de geçerli bu.üç aylık alacağı varmış kulüpte.futbolculara ödeme yapamazken transfer diye tutturan bizler de sorumluyuz bu sonuçlardan malesef

Yorum

• Eğer insanın önüne 2 yanlış seçenek koyuluyorsa, iş başa düşmüş demektir arkadaş, 3. Ve doğru olan seçeneği elinden tutup oraya koyacaksın, bu var olanın devam etme şartıdır, aksi durumda yok olursun, kimsede kurtaramaz seni.

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      6 aylık sözleşmede ne imiş.....

Basketbolda bile zor yapılır.....

en azından opsiyonlu 6 aylık + 1 yıllık olsa anlayacağım......

Yani Muharrem Bey diyor ki ; Bugünü kurtaralım yarın Allah kerim......
                      en ilginci de 1461 ile ilgili görüşme yapılacağı . sen hoca ile gelecek planı yapmıyorsun ki ne görüşeceksin bu takım için
                      ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• En son kulübüm adına bu kadar ne zaman utandım hatırlamıyorum.
                        Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• Muharrem Usta İstifa !

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            https://www.facebook.com/Trabzonspor...IycrP0JPRjmHX0

Özellikle videonun başını izleyin. Lucescu'dan Lucescuvariye döünldüğünde eleştirenlere kanıt sorup olur canım böyle şeyler seçim kazanmak için normaldir atmak diyenlerin bu gidişatta hiç sorumluluğu yok mu şimdi yani
                            IHO ya kaybettiği seçimde doğruları konuştu da ne oldu abi ? , önemli olan sportif başarı, şike davasını hukuk kurulu ayrı bi şekilde yürütecek vs vs dedi de ne oldu ? IHO kupa 3 ayda gelecek dedi hoopp başkan yaptılar adamı, belki de o gün sadece seçim kazanmak için konuşsaydı şuan ekonomik olarak da sportif olarak da bu durumda değildik.

Demem o ki, bırak TS yi ülke böyle, hayal satmadan seçim kazanamazsın.

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              en ilginci de 1461 ile ilgili görüşme yapılacağı . sen hoca ile gelecek planı yapmıyorsun ki ne görüşeceksin bu takım için
                              Muhabir o soruyu sormasa 1461 diye bir takım yönetimin aklına dahi gelmez. Soru geldi diye öylesine bir cevap verildi. Bundan sonrada bu konu gündeme dahi gelmez. Zaten A takımı yönetemiyoruz ki 1461i tartışalım [emoji4]

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Soru abes oldu aslında. Bunlar daha A takımı idare edemiyor, pilot takıma sıra mı gelir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X