Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şikeci emek hırsızlarını tebrik edene kadar iki kelime konuşamadı mı davamızın seyri hakkında? Ne yapmaya çalışıyor bu adam?
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Nasıl ki İho siyasete bu kadar bulaştığı için eleştirildi ise Muharrem Usta'da doğal olarak eleştirilecektir....

Bundan doğal bir şey yok......
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Ben benim başkanımın siyaset üstü bir kişilik olduğunu ,

Bu nedenle herhangi bir siyasi faaliyete katılmaması gerektiğini düşünüyorum.....

Bayramda ,seyran protokolde yer alabilir ama evet ya da hayır toplantısında yer almamalı kardeşim.....

Benim fikrim budur.....
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Yarın şb'yi tebrik ettiğinde de bu ılımlı tayfa ses çıkarmasın o zaman

Şikeci bir kulübü benim başkanım tebrik edemez

Yorum

• Baskanin bjkje her firsatta sevgi pitircikligi yapmasinin tek mantikli gerekcesi fb ve gsye karsi bjk ile bir blok olusturmak istemesi olabilir. Yanliz boyle bir dusuncesi varsa birileri baskani uyarmali. Bu Istanbul uclusu millete rekabet pazarlamak icin ne kadar dusman gorunurse gorunsun cikarlari ortak oldugu icin birbirlerini incitmezler ve tabiri caizse it iti isirmaz. Ozkan Sumer'in dedigi gibi " Buyuk olmak icin buyuklerle sevismeyeceksin,onlarla savasacaksin"

Sent from my VFD 700 using Tapatalk

Yorum

• Taraftarımıza söylenecek söz yok gerçekten. Adam tebrik ediyor diye eleştiri alıyor. Sadece bizim ülkemizde böyle bi şey olur herhalde. Tuhaf.
              2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• İlk olarak Aydın Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Taraftarımıza söylenecek söz yok gerçekten. Adam tebrik ediyor diye eleştiri alıyor. Sadece bizim ülkemizde böyle bi şey olur herhalde. Tuhaf.
                Adam bir davete icabet eder. bir açıklaması gösterişi olmaz hurraaa eleştiriler yerden yere vurmalar.
                rakip takımı tebrik eder bu ne biçim başkan demeler. ne oluyor bizlere neyin kafasını yaşıyoruz biz.
                bunları yapanlar acaba hiçmi rakip takım arkadaşının dügününe cenazesine gitmedi hiçmi arkadaşlık etmedi. neden aynı ülkede yaşıyoruz TS dışındakileri ülkedede barındırmayalaım o zaman. bu istemezük zihniyetimiz ne zaman bitecek acaba.
                2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak amasya0561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Adam bir davete icabet eder. bir açıklaması gösterişi olmaz hurraaa eleştiriler yerden yere vurmalar.
                  rakip takımı tebrik eder bu ne biçim başkan demeler. ne oluyor bizlere neyin kafasını yaşıyoruz biz.
                  bunları yapanlar acaba hiçmi rakip takım arkadaşının dügününe cenazesine gitmedi hiçmi arkadaşlık etmedi. neden aynı ülkede yaşıyoruz TS dışındakileri ülkedede barındırmayalaım o zaman. bu istemezük zihniyetimiz ne zaman bitecek acaba.
                  Ülkedeki gene ortam bu aslında. Herkes kendine bir taraf arıyor ve kendinden olmayanı ötekileştirip dışlıyor. Böyle gelmiş böyle gidecek.

Yorum

• Ortada kazanilan bir basari olsa ve tebrik etse eyvallah da ortada bir basari yok. Gitmis elenmis iste.
                    Ustelik sirinlik yapmaya calistigi takimin baskaninin Trabzonspor ile ilgili dambur dumbur bircok soylemi oldu. Sike davasi ile ilgili "Trabzonspor da temiz degil" diyen ,Akyazi stadina varos diyen ,fikonun takimini tebrik etmesi dogalsa insanlarin da bunu elestirmesi gayet dogal.dusmanlik beslesin saldirgan olsun demiyoruz elbette ama boyle goygoylara da gerek yok. Ben bize yapmacik sevgi gosterisinde bulunan bir bjkli yonetici yada baskan gormedim daha.

En son ESER tarafından düzenlendi; 21.04.2017, 12:22.

Yorum

• Tebrik etti diye başkan eleştirilmez. Eleştirecek bir şey bulamıyor bazı arkadaşlar. Her şey güzel giderken nedir bu hazımsızlık anlam veremiyorum.

Doğru gerçi size stada hakem kilitleyen başkan lazım. Beyfendi olmak eleştirilme sebebi olamaz.
                      Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• Ya size rahat mı batıyor anlamadım.
                        En ufak bir olayda gömüyorsunuz adamı.
                        Size gerçekten de ilkolul mezunu, yazı yazmayı bilmeyen, hakemleri odaya kitleyip bir telefonla çıkaran başkan lazım.

İHO döneminde yeterince itibar kaybettik. Ülkenin en sevimsiz ve en antipatik kulübü olduk. Başkan bu imajı düzeltmeye çalışıyor. Ne yapsaydı yani Galatasaray'ın bugün yaptığı gibi resmi hesaptan UEFA kupası fotoğrafı koyup dalga mı geçseydi beşiktaş ile?

Yorum

• İlk olarak SALDIRAY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tebrik etti diye başkan eleştirilmez. Eleştirecek bir şey bulamıyor bazı arkadaşlar. Her şey güzel giderken nedir bu hazımsızlık anlam veremiyorum.

Doğru gerçi size stada hakem kilitleyen başkan lazım. Beyfendi olmak eleştirilme sebebi olamaz.
                          Hazimsizlik diye birsey yok. Bu takimin sahibi degil kimse.kimse kimseden daha buyuk Trabzonsporlu da degil. Elestiriyi de dusmanlik olarak algilamayi birakmak lazim.

Herseyi unuta unuta celladina asik bir kitle olduk ciktik...Yerli yersiz rakibe methiyeler duzer, aman "nolcak canim", tesislerin ismini kimseye sormadan(sayin reisim tesisimizin ismini siz koyun da guzel bi ismimiz olsun demesi disinda) kimseye sormadan ben yaptim olduya getirir "aman canim nolcak ", farkli kitlelerin ortak paydasi olan bir kulubun baskani olarak propagandada tarafini belli eder " aman canim nolcak ya" ...
                          Ayrica, illa ki elestirince birilerinin tarafi mi olmak lazim? Bundan oncekini de elestirmis olamaz miyim?

Sportif basari ile kulubun durusu ve tavri basli basina farkli seyler. Elestirenler dusman olmadigi gibi ,desteklemeyi gormezden gelmek ve tolere etmek olarak algilayanlar da En Trabzonsporlu olmuyor.
                          Farkliliklarin oldugu yerde elestiriler olacak. Tek tornadan cikmis gibi sabah aksam bu sayfalari doldurmus olsak muthis bir destek vermis de olmayacagiz.

En son ESER tarafından düzenlendi; 21.04.2017, 13:27.

Yorum

• Usta'nın açıklaması gayet yerinde olmuş.

Yorum

• Bu tweet'i eleştirmek kusura bakmayın ama aşağılık kompleksinden başka bir şey değil. Bu gibi tebriklere tahammülümüz olsun, olmalı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X