Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sayın Başkan ;

Takımı düzeltip ilk 5 E sokarsınız diye size oy verdik...

Ama siz son 5 e soktunuz...

Bu işe acilen bir önlem alın....

Sportif başarıda gerekiyor...

Takıma 2.ligde para lazım değil..

kimse dillendirmiyor ama tehlike her geçen gün büyüyor....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Umarım bi 5 10 yıl buralarda kimse Hami konuşmaz..Sadi hocayla devam edilmeliydi
      ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
      KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• Şikeci tayfasından daha alçak,şikeci tayfasından daha şerefsiz insanlar var canım Trabzonporumun içinde ve etrafında,size diyecek kelime bulamıyorum,kısaca sizin de Allah belanızı versin inşallah diyor işi bitiriyorum
        (piskopat rizelinin mesajının altına denk getirecektim olmadı kusura bakmayın)
        En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 29.02.2016, 08:38.
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Taraftarı dinlemeden ne biliyorsa onu yapmalı. Karşısında çoğu cahil ve futbolun "f" sinden anlamayan bir kitle var.
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• başkan Ertuğrul Sağlam'ı düşün derim...

Yorum

• Tek bir şey...

Futbolcular Başkan'ın "feda" isteğini yanlış anlamış anlaşılan...
              "Super Lig'den feda"
              ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bugün 90 dakika seyrettiğim sivasıda yenemezsek geri kalan maçlara çıkmayalaım...direkt düşelim
                **
                kendimizi kandırmanın bizlere hiç bir faydası yok.
                gerçekçi olmassak hayal edemiyeceğimiz yerde buluruz kendimizi.
                dürüst,doğrucu ve gerçekçi olmamız şart.
                ligin dibinde eses-sivas-mersin var.
                sivas antalya maçında çok istahlı oynadı,tek kale oynadı ama gol atamadı,
                eses bursa karşısında özellikle ikinci yarı takım gibi oynadı ama gol atamadı,
                mersin,10 kşiyle bile konya karşısında golü yiyene kadar adam gibi,takım gibi oynadı
                bunlar bu üç takımın galip gelemeseler bile bu haftaki performanslarının iyi olduğunu gözlerimle gördüm.
                **
                çok acı ama geçen yılda bu yılda ligin;
                en ruhsuz,
                en vurdum duymaz,
                en kişiliksiz topunu biz oynuyor.
                **
                bunun bizler gibi yönetimde farkında
                teknik heyette farkında
                futbolcularda farkında
                ama dile getiremiyorlar.
                **
                şaka değil,bugünden itibaren radikal karrlar alınmassa vay halimize.

Yorum

• İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  **
                  kendimizi kandırmanın bizlere hiç bir faydası yok.
                  gerçekçi olmassak hayal edemiyeceğimiz yerde buluruz kendimizi.
                  dürüst,doğrucu ve gerçekçi olmamız şart.
                  ligin dibinde eses-sivas-mersin var.
                  sivas antalya maçında çok istahlı oynadı,tek kale oynadı ama gol atamadı,
                  eses bursa karşısında özellikle ikinci yarı takım gibi oynadı ama gol atamadı,
                  mersin,10 kşiyle bile konya karşısında golü yiyene kadar adam gibi,takım gibi oynadı
                  bunlar bu üç takımın galip gelemeseler bile bu haftaki performanslarının iyi olduğunu gözlerimle gördüm.
                  **
                  çok acı ama geçen yılda bu yılda ligin;
                  en ruhsuz,
                  en vurdum duymaz,
                  en kişiliksiz topunu biz oynuyor.
                  **
                  bunun bizler gibi yönetimde farkında
                  teknik heyette farkında
                  futbolcularda farkında
                  ama dile getiremiyorlar.
                  **
                  şaka değil,bugünden itibaren radikal karrlar alınmassa vay halimize.
                  evet sivas iyi oynadı gibi gozuktu oda antalyasporun berbat futbol anlayışından, sivas ın tum kademeleri sorunlu, gerçek forveti yok,

defansları eh işte, bence sakatsız tam kadro ts rahat yener sivası sahaya iştahlı çıktıktan sonra..
                  County of Essex

Yorum

• Gökhan Saral.. Umarım hakkında gereken yapılır. Yoksa yönetimin içinde hep bir kara leke olarak kalacak benim gözümde..
                    www.x.com/zykmda

Yorum

• Reis kaç defa twit attım sana yapma dedim özevlatlara kanma dedim al eli ayağı düzgün bir hoca hem Ziraat Kupasını kaldıralım hemde ligi ilk üç içinde bitirelim kulüp en kısa yoldan paraya boğulsun dedim dinletemedim.
                      Bak reis;Faruk'a Özkan'a fazla güvenme istedikleri olmayınca kulübü başına yıkarlar kaçma kaçarsın sonra!
                      Herşeyden geçtik ortada hedef kalmadı git ne yap et iyi bir hocayla anlaş şimdiden kadroyu ayıklamaya başlasın önümüzdeki sezonu net olarak görelim yoksa önümüzdeki sezonda şimdiden çöpe gidecek sevgili başkanım.

Yorum

• muharram usta bu işi becerir. kurumsal kımliği olan bir insan. bu nedenle haminin çapsız olduğunu vizyonunun olmadığını çok ii anlaması lazım ve seneye takımdan göndermesi şart. gs maçından sonra konuşmasını bile beceremeyen hami mandıralıdan bişi olmaz. gönlümüzde hep yeri var ama ts sana agır gelir hami.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gökhan Saral.. Umarım hakkında gereken yapılır. Yoksa yönetimin içinde hep bir kara leke olarak kalacak benim gözümde..
                          ne olmuş, ne yapmış ki?
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Yönetimdeki kişi çıkmış paralel yapı diyor güler misin ağlar mısın
                            .

Yorum

• böyle insanlar yönetime giriyorsa bu kulüpten nasıl başarı bekleyebiliriz ki!
                              Başkan derhal gereğini yapmalı bu birilerine yaranma sevdasında olan tayfaya.
                              bu ekiple başarı gelmez! kafaya bak, nasıl çalışıyor
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İnsanların beceremedikleri ihmali olan her haltı paralele bağlamaları moda oldu....

Kaçak et yakalandı kim yaptı paralel.....

Trafik cezası yazıldı kim yaptı paralel polis yaptı....
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X