Ünal Karaman gerçek bir Trabzonsporlu, öyle çıkarcı,maddiyatçı falan değil. Harbi...senin,benim gibi...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ünal Karaman
Daraltma
X
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGiderken verdiği demeçlerin üzerine tekrar bu klübe dönen bir insandan şüphe duyarım. Seviyoruz, sayıyoruz ama kendini tolunay ve giray bulak kefesine koydurtma be adam, zerre anlamadığın göreve neden geldin, dil bilmezsin, yol bilmezsin, teknik adam olacağım bir yer bulmak için gidiyorum dedin sportif direktör olarak geldin, hangi futbolcu ile temas kurup hangisini ikna edebilirsin Allah aşkına bana bi de, umarım yakın zamanda görevinden gider, orayı hak eden birine bırakırsın. Bu mertebenin sahibi Süleyman Hurma kalitesinde adamlardır, Ünal Karaman değil.
Ayrica yardimciligi begenmeyerek ayrilan, ama daha sonra is bulamayinca geriye dönen bir Ünal Karaman. Ki yardimciliktan önce yine sportif direktördü, ama ne icraatini gördük? Hic...
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet bir an evvel Süleyman Hurma göreve getirilmelidir...Illa Hurma olsun demedi.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDil bilmiyorsa dil öğrenmeli yalnız.. İletişim için bu şart.Bir kere Yönetim bunu kriter olarak neden sart kosmuyor?
Ki bunun gibi onlarca kriter sayabiliriz bu görev icin.
Profesyonellik yine baska bahara kaldi...
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKalitesinde yazdi Emirhan, dikkat edersenIlla Hurma olsun demedi.
..Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet bir an evvel Süleyman Hurma göreve getirilmelidir...
SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.
Yorum
-
Gel çaycı ol deseler kabul edecek. Konu Trabzonspor olunca gururunu falan bir kenara fırlatıp atıyor. Bir çoğumuz gibi...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum