Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ünal hoca yaptığı değişkliklerle inter maçının kahramnıdr nokta

Yorum

• İlk olarak sercan 61>34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ünal hoca yaptığı değişkliklerle inter maçının kahramnıdr nokta
      ÜNAL kahraman İntermilan Fc - Trabzonspor macı spikeri hatırlayacagımız üzere gerçektende bir kahraman
      Ünal KARAMAN
      bence Şenol Güneş 2 sene daha dursun genç hocamızın arkasında gelecege daha ümitle bakmamız icin bir neden daha olacak takımın başına yeni biri geçecek ama takımın icinde 5 senedir olan biri olacak..... içini dışını ondan daha iyi bilen olmaz herhalde o zman
      Başarılarının devamını dilerim
      ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
      NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• Ünal hocanın ben Şenol hocadan daha iyi oyuna müdahele ettiğini düşünüyorum,Tolunay-Ünal ikiliside hiç fena olmazdı.Tolunayın saldırgan yapısı lazım bize.

Yorum

• Efsane kaptanımız ,,, kolay gele,,, yarın gene sana çok is düşecek... Dik oynat hocam dik oynat...

Yorum

• insan bir dakika oturmaz mi yahu? helal olsun hocam senol babayi aratmadin

Yorum

• Tek eleştirilecek yanı Alanzinho ile 2.yarıya başlaması başka laf söylenmez çarpılır valla

Yorum

• Şenol hoca gidince Ünal Karaman'a gözü kapalı bırakabilir .

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Öldü öldü dirildi kenarda
                  *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• ünal hoca takımın basında cıktıgı bır macta ılk defa puan kaybettık yanlıs bılmıyorsam

Yorum

• Basın toplantısında Şenol Hoca, Ünal Hoca'ya asistan koç dedi. Direk çevirince böyle komik duruyor...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        1.si Sylva kadro dışı kalmıştı Tolga sakattı Onur'u sevdiğinden değil mecburiyetten oynattı.
                        2.si Ünal Karaman'da Teknik Direktörlük becerisi olmadığını gördük kaç defa. Her iyi futbolcu iyi Teknik Direktör olamaz.
                        3.sü Evet Ünal Karaman Teknik Direktörümüz olma yolunda ilerliyor ama 1. adam olduktan itibaren 6 ay o görevde kalamaz. Gerçekler bunlar.
                        Teknik Direktör becerisi olmadığını defalarca nerede gördük?
                        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Teknik direktörlük becerisine sahiptir ünal hoca. Ama lille maçında alanzinhoyu 70 dakika sahada tutmak bana göre hataydı.

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            teknik direktörlük becerisine sahiptir ünal hoca. Ama lille maçında alanzinhoyu 70 dakika sahada tutmak bana göre hataydı.

katiliyorum

Yorum

• Ünal Hocamız zamanla hem daha iyi hemde daha da başarılı olacaktır
                              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Şenol Güneş'ten sonra kim gelirse beğenmeyiz kolay kolay da -daha yüksek bir göreve çıkacağı varsayımıyla yazıyorum- ben de Ünal Hoca'nın takım için yeterli olup olmadığı konusunda emin olmayanlardanım. Ama mesela İnter ve Lille maçında Şenol hoca inisiyatifi tamamen Ünal hocaya bıraktı, o zaman biraz endişelerim azalır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X