ünal hoca yaptığı değişkliklerle inter maçının kahramnıdr nokta
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ünal Karaman
Daraltma
X
-
İlk olarak sercan 61>34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleünal hoca yaptığı değişkliklerle inter maçının kahramnıdr noktaİntermilan Fc - Trabzonspor macı spikeri hatırlayacagımız üzere gerçektende bir kahraman
Ünal KARAMAN
bence Şenol Güneş 2 sene daha dursun genç hocamızın arkasında gelecege daha ümitle bakmamız icin bir neden daha olacak takımın başına yeni biri geçecek ama takımın icinde 5 senedir olan biri olacak..... içini dışını ondan daha iyi bilen olmaz herhalde o zman
Başarılarının devamını dilerimBurak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
-
Şenol hoca gidince Ünal Karaman'a gözü kapalı bırakabilir .
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1.si Sylva kadro dışı kalmıştı Tolga sakattı Onur'u sevdiğinden değil mecburiyetten oynattı.
2.si Ünal Karaman'da Teknik Direktörlük becerisi olmadığını gördük kaç defa. Her iyi futbolcu iyi Teknik Direktör olamaz.
3.sü Evet Ünal Karaman Teknik Direktörümüz olma yolunda ilerliyor ama 1. adam olduktan itibaren 6 ay o görevde kalamaz. Gerçekler bunlar.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületeknik direktörlük becerisine sahiptir ünal hoca. Ama lille maçında alanzinhoyu 70 dakika sahada tutmak bana göre hataydı.
katiliyorum
Yorum
-
Şenol Güneş'ten sonra kim gelirse beğenmeyiz kolay kolay da -daha yüksek bir göreve çıkacağı varsayımıyla yazıyorum- ben de Ünal Hoca'nın takım için yeterli olup olmadığı konusunda emin olmayanlardanım. Ama mesela İnter ve Lille maçında Şenol hoca inisiyatifi tamamen Ünal hocaya bıraktı, o zaman biraz endişelerim azalır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum