Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ünal Karaman gerçek bir Trabzonsporlu, öyle çıkarcı,maddiyatçı falan değil. Harbi...senin,benim gibi...
    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Unal hoca 3ayda bir klube gelip gidiyor garibim bi t.direktor olamadı . insallah akcay hocayla ilişkisi daum aykut ilişkisine benzemez...

Yorum

• Ünal Hocam Adamsın. İnşallah Seninle Beraber Trabzonspor Çok Güzel Başarılara İmza Atar. Hayırlı Uğurlu Olsun.
        {[(3wr3.!)]}

Yorum

• ünal hoca geldiğinde korkuyorum ya kendi gidiyor ya da yanında ki...
          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Giderken verdiği demeçlerin üzerine tekrar bu klübe dönen bir insandan şüphe duyarım. Seviyoruz, sayıyoruz ama kendini tolunay ve giray bulak kefesine koydurtma be adam, zerre anlamadığın göreve neden geldin, dil bilmezsin, yol bilmezsin, teknik adam olacağım bir yer bulmak için gidiyorum dedin sportif direktör olarak geldin, hangi futbolcu ile temas kurup hangisini ikna edebilirsin Allah aşkına bana bi de, umarım yakın zamanda görevinden gider, orayı hak eden birine bırakırsın. Bu mertebenin sahibi Süleyman Hurma kalitesinde adamlardır, Ünal Karaman değil.
            Göreve neden geldin degil, göreve neden getirildi? Asil soru bu.

Ayrica yardimciligi begenmeyerek ayrilan, ama daha sonra is bulamayinca geriye dönen bir Ünal Karaman. Ki yardimciliktan önce yine sportif direktördü, ama ne icraatini gördük? Hic...

..
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Evet bir an evvel Süleyman Hurma göreve getirilmelidir...
              Kalitesinde yazdi Emirhan, dikkat edersen Illa Hurma olsun demedi.

..
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dil bilmiyorsa dil öğrenmeli yalnız.. İletişim için bu şart.
                Ne zaman ne ara ögrenecek? Bir kere Yönetim bunu kriter olarak neden sart kosmuyor?

Ki bunun gibi onlarca kriter sayabiliriz bu görev icin.

Profesyonellik yine baska bahara kaldi...

..

Yorum

• tercihim tolunay olurdu ama unal karamand a fena olmadı.en azından tekke yle kıyasladığım zaman..hayırlı olsun..

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kalitesinde yazdi Emirhan, dikkat edersen Illa Hurma olsun demedi.

..
                    Ne yazdığını gördüm ben de kalitesini ortaya koydum...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Evet bir an evvel Süleyman Hurma göreve getirilmelidir...

Oyazının altında tapeye benzer bişe var KAPAK mı o?
                      SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.

Yorum

• Futbol Genel Direktörümüz Ünal Karaman ile teknik heyetimizin imza töreni bugün 13.00'de M. Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilecektir.
                        1

Yorum

• Gel çaycı ol deseler kabul edecek. Konu Trabzonspor olunca gururunu falan bir kenara fırlatıp atıyor. Bir çoğumuz gibi...
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• Teknik ekibin yaninda cok olumlu aciklamalar yapti, Patron gibi.
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Hami Hoca ile arasında sorun var gibi gösterenlere karşı güzel cevap vermiş...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Helal Olsun Ünal Karaman'a

Keşke Yaşım Elverseydide Futbolculuk Zamanınıda Uzun Uzun İzleyebilseydim
                                ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                                Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X