Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sportif Direktor tanimi yerine Futbol Direktoru daha dogru geliyor. Sportif deyince mesela Basketbolla ilgilenecekmis gibi bir algi doguyor.
    Bence bu pozisyona gelecek kisinin yabanci dili olmasi, scouting ekiplerinin olmasi, futbolcularla iletisim kurabilmesi, teknik direktor, futbolcularla yonetim arasinda kopru olabilmesi gerekir.
    Fatih Tekke bu tarz bir adam midir? Bekleyip gorecegiz...
    Hayirlisi olsun...
    Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
    You'll Never Walk Alone...
    https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Son 20 yılda doğru düzgün çok az değermiz çıktı.Hemen yargılamamak lazım.
      İnşallah başarılı olacak Tekke..
      şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• Hayırlı olsun umarım "sportif direktör" kavramının içini doldurur.

İlk hamlesi olarak Muhammet Demir'i bekliyorum Fatih Tekke'den...
        .

Yorum

• Hosgldın kaptan
          Twıtterdan onerılerımızı yazabılırız fatıh tekkeye takıp etsın buraları yeter
          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Ben başarılı olacağına inanıyorum içinde özlem var hasret var İnşallah doğru transferlerle doğru işler yapacağız

Yorum

• Fatihi severim ama cok yanlis bir karar, futbolculuk baska sportif direktorluk baska. Kurumsallasmadan bahsediyorsan ve sonra Fatihi getiriyorsan ben tereddut icinde kalirim. Elbette bu bir ongorudur, Fatihe basarilar diliyorum insaallah hersey iyi olur.
              Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• Hoşgeldin kaptan ALLAH utandırmasın.
                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Adam Kayırmacanın Profesyonel biri yerine kendi adamım gelsinin dik alası Cv si neyde getirildi o göreve anlamadım...İnşallah başarılı olur ne diyelim
                  Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• Her iyi futbolcu iyi yönetici de olur diye bir şey yok ki. Fatih kim ki, sportif direktör oluyor ? Anlamak mümkün değil. Umarım yanılırım
                    '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                    Kazım Koyuncu

Yorum

• fatih sultan tekke.

arkadaş ilk sayfada saymış hangi takımda kim var dikkat edin efsaneleri koymuşlar genelde.madrid zidane gibi.

fatih reyiz inşallah istanbulda bi maçta seninle tanışma şansım olur bi yattara bi bu küçüklüğümün kahramanları.
                      http://www.sadriseneristifa.com
                      yönetimin artık misyonu tamamladığını ve "kadromuz yeterli" söylemlerini atanlardan sıkılanları imzaya davet ediyoruz.
                      --- Sensiz 1 Eksiğiz.. 1 İmzada sen at ---

Yorum

• Hacıosmanoğlu genç, enerjik ve heyecanlı bir ekip kurmaya çalışıyor.

Fatih Tekke ve Mustafa hoca Trabzonspor'da görev alacak karakterde ve yetenekte insanlar. Tecrübe her türlü kazanılır.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• İtham etmek için söylemiyorum, sadece bir şeyler var aklıma takılan.

Kariyeri boyunca bulunduğu tüm takımlarda gerek futbolcular ile gerek yönetimler ile kavga etmiş bir insan nasıl olacakta koskoca Trabzonspor takımında yönetim ile futbolcular arasında ki kordineyi sağlayabilecek ?

Getirildiği mevki, insan bilimine girmez mi, psikolojiye girmez mi ? Bu konularda Fatih Tekke'nin ne gibi bir eğitimi hadi bunu geçtim ne gibi bir tecrübesi vardır ?

Genç futbolcularımıza tokatladığı takım arkadaşını mı? Yoksa hakemi mi anlatacak? Tekme tokat kavga ettiği yöneticileri mi, gündeme futbolculuğu ile aynı seviyede geldiği silah haberlerini mi anlatacak ?

Bir merak ettiğim olayda Mustafa hocaya Fatih Tekke dayatıldı mı? Mustafa hoca ile arası nasıldır? Uyum sağlayabilecekler mi ?

Cevaplanması ve kişisel yorum yapılması gereken bir çok soru var aklımda, itham etmiyorum, merak ediyorum.
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Trabzonspor'un Yeni Sportif Direktörü Fatih Tekke | Hayırlı Olsun...

Insallah basarili olur.. Zor bir göreve üstlendi..

Acaba izledigi topcular var mi beraber calistigi scoutlar var mi??

Sent from my iPhone using Tapatalk
                            1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• tekke yeni jenerasyonun idolleri arasında yer alan isimlerden ,nasıl ki gese de hasan şaş ümit davala var ve transfer de etkili oluyorlar fatih tekke de bu rolü üstlenebilir ama fatih tekke için sportif direktör deniliyor merakla bekliyorum olacakları. şimdiden hayırlı olsun.

Yorum

• Kaptan'ın hırsı Mustafa hocanın bilgisi bizi ileri taşır. Bu arada kaptan'ın gittiği kurslar ve eğitimler olduğunu biliyorum...

Allah utandirmasin...
                                1

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X