İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ünal Karaman
Daraltma
X
-
yattara tribününde maç izlemiş çocuk
-
İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefutbolcu ne anlar kontrattan. . .Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .
Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...
Yorum
-
Örnekler üzerinden konuşayım , Barış Özbek'le kontrat masasında 2,5 milyon liraya evet demez , hatta o tarz bir futbolcunun kapıdan içeri girmesi neredeyse olanaksızlaşır .
Yahut ; o veya şu şekilde maddi beklentileri karşılanmasına karşın ikna edilemeyen Hakan , Muhammet , Oğuzhan gibi genç futbolcuların çocukluğunda izleyerek büyüdüğü bir futbol ikonu ile çok daha samimi şartlarda transfer görüşmesi yapar .
Taraftarın önünde sayısız maça çıkmış onların beklentilerini ve reflekslerini çok iyi bilen bir direktörün medya yüzü olması bir yöneticiye nazaran çok daha isabetli olabilir .En son Serdar A tarafından düzenlendi; 28.05.2013, 02:24.
Yorum
-
Türkiye'de sportif direktör algısının bu kadar kötü olmasının nedeni sanırım biz de dahil bütün takımlarda bu göreve getirilmiş eski futbolcuların asıl hedeflerinin o takımın teknik direktör koltuğu olmasından kaynaklanıyor.
Yukarıda Serdar Atasoy'un tanımladığı camianin içinden gelen ve belentileri en iyi bilen eski futbolcuların sportif vizyonları ölçüsünde bu koltuğa oturmaları bir çok konuda avantaj. Ancak Tekke, modern futbol içerisinde tanımlanan bu pozisyonu hakkıyla doldurabilir mi ciddi soru işareti. Zira tanımlanan pozisyonun yetki alanı özellikle Türkiye şartlarında taraftarın yönetimi değerlendirdiği kriterlerin %70'ini teşkil ediyor. Transferler, kontratlar, basın ve halkla ilişkiler vs. başlıklar uzatılabilir. Tekke hepimiz için bir efsane ama futbolcu olarak... Tüm bunları karşılayacak donanıma sahip mi temel sou bu...
Ayrıca bir kaç forum üyesi aylar öncesinde Hacı başkan olursa Tekke t.d olacak diyorlardı. Aralarındaki yakın ilişkiyi gösteren fotoğrafları da forumda yayınlamışlardı. Sırf bu ilişkiler yüzünden bu koltuk için tercih edilmesi benim için handikap ve umarım gelecek planları içerisinde t.d olmak gibi bir hedef yoktur. Şu an hazır olmasa bile malum olmuş değişim süreci içerisinde kendini geliştirirek bulunduğu makamı hakkıyla doldurur.En son durito tarafından düzenlendi; 28.05.2013, 02:28.
Yorum
-
Çok sevindim ama bu bizi kurumsallaşmadan uzaklaştırmaz inşallah.
Herşey gerektiği ciddiyette olmalı.Fransanın Cezair Halkına, Amerikanın Vietnam ve Irak Halkına Uyguladığı Sistematik Soykırımı ve Katliamları, İsviçrenin Bütün Dünya Suçlularını ve Terör Örgütlerini Finanse Ettiğini Tanıyor ve Kabul Ediyorum.
Yorum
-
İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaptığınız tanım aslında doğru ama Türkiye'de hiçbir şekilde yeri olmayan bir iş tanımı. Fatih Tekke'ye teknik direktörün kim olması gerektiğini sorsanız kendisini söyler. O yüzden uygulamada göreceğimiz şey, futbolcular ve teknik ekiple yönetim arasındaki ilişkileri sağlamak olacaktır.
Yorum
-
tekke egosu aşırı yüksek birisi.. daha 2 hafta önce trtsporda katıldığı programda bile sürekli hakkımız yenildi, yeterli değeri görmedik falan şeklinde konuştu kendisi için.. bu görevde yeri gelecek oyuncunun hatasını görmezden geleceksin, yeri gelecek sırtını sıvazlayacaksın, maaşını alamayan oyuncuyu bi kaç hafta idare ettireceksin.. ne bileyim fatih dediğim dedik diyen birisi.. bu iş için fazla erken olduğunu düşünüyorum..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületekke egosu aşırı yüksek birisi.. daha 2 hafta önce trtsporda katıldığı programda bile sürekli hakkımız yenildi, yeterli değeri görmedik falan şeklinde konuştu kendisi için.. bu görevde yeri gelecek oyuncunun hatasını görmezden geleceksin, yeri gelecek sırtını sıvazlayacaksın, maaşını alamayan oyuncuyu bi kaç hafta idare ettireceksin.. ne bileyim fatih dediğim dedik diyen birisi.. bu iş için fazla erken olduğunu düşünüyorum..yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa Akçayın listesinin geniş olmadığını nerden biliyorsun?
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
fatih tekke hangi okulu bitirmis? benzer bir görevde staj görmüsmü?
Adam teknik direktörlük kursuna giderken kendini koskoca Trabzonsporun sportif direktörü olarak buldu...
yanlis yanlis... Trabzonspor milletin tecrübe kazanacagi bir kulüp degil...
sen eger tolunayi degilde Mustafa akcayi istiyorsan, getir. ama Tolunay Kafkas öyle kaybedilecek bir Adam degil... heleki sirf fatih tekkeyi seviyorsun diye bu yapilmaz..
Sadri senerin secildigi secimde hatirliyorumda, ordada takim ayni böyle yerlerde sürünürken haciosmanoglu "fatih tekkeyi yuvasina getirecem" diye secim vaadinde bulunmustu.. oysaki takim bastan assagi yenilenmesi gerekiyordu...
Allah sonumuzu hayretsin. ne diyim...
Yorum
-
@TSezgin61 Aynen katiliyorum soylediklerine ve o dogrultuda dusunuyorum.. Umarim zaman ve uygulamalar bizi haksiz cikarir..Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületekke egosu aşırı yüksek birisi.. daha 2 hafta önce trtsporda katıldığı programda bile sürekli hakkımız yenildi, yeterli değeri görmedik falan şeklinde konuştu kendisi için.. bu görevde yeri gelecek oyuncunun hatasını görmezden geleceksin, yeri gelecek sırtını sıvazlayacaksın, maaşını alamayan oyuncuyu bi kaç hafta idare ettireceksin.. ne bileyim fatih dediğim dedik diyen birisi.. bu iş için fazla erken olduğunu düşünüyorum..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum