Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tolga Başman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    http://www.youtube.com/watch?v=yJruQ9DBPG0

Birde bunu izleyin öyleyse.
    Burdaki müzik için ne kasmıştım kendimi bee..
    İsteyen olursa eğer.
    Europa-Hevaen help us
    "Köpekler İstedi Diye Atlar Ölmez"
    "Trabzonlu değil Trabzonsporlu"
    43 Kütahya
    41 Kocaeli

Yorum

• istifa bekliyorum,takıma bir katkısı varmı? aldığı parada ayrıca tartışılır...(aldığı para kadar acaba Tekkeye teklif ediyorlarmı??)

Şenol hoca yeterlidir bu takıma.
      En son cınar#7 tarafından düzenlendi; 20.01.2010, 12:53.

Yorum

• bi aciklama bekliyoruz...
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Severim,sayarım ve saygım sonsuz kendilerine.

Ama hangi misyonda görev yaptığını anlamış değilim.

Yorum

• Sportif direktör olarak simdiye kadar yaptiklarinla basarili bulmuyorum kendisini. Ama Fatih'in dedigi laf cok ama cok agirdi. Benim bütün cocuklugum boyunca, o Trabzonspor'daydi. O benim icin bir Trabzonspor efsanesidir ve ne olursa olsun, hep öyle kalacaktir.

"Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• el_conquistador : Sportif direktör olarak simdiye kadar yaptiklarinla basarili bulmuyorum kendisini. Ama Fatih'in dedigi laf cok ama cok agirdi. Benim bütün cocuklugum boyunca, o Trabzonspor'daydi. O benim icin bir Trabzonspor efsanesidir ve ne olursa olsun, hep öyle kalacaktir.

Arkadaş, bu abimizin Sportif direktör olarak şimdiye kadar ne yapmış olduğunu, bir anlatında bilelim...

ne iş yapar bu abimiz....

Yorum

• İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                el_conquistador : Sportif direktör olarak simdiye kadar yaptiklarinla basarili bulmuyorum kendisini. Ama Fatih'in dedigi laf cok ama cok agirdi. Benim bütün cocuklugum boyunca, o Trabzonspor'daydi. O benim icin bir Trabzonspor efsanesidir ve ne olursa olsun, hep öyle kalacaktir.

Arkadaş, bu abimizin Sportif direktör olarak şimdiye kadar ne yapmış olduğunu, bir anlatında bilelim...

ne iş yapar bu abimiz....
                Sen ne kadar biliyorsan, bende o kadar biliyorum!!

Yorum

• ben olmasam teofilo transferi olmaz dedi sadri şener
                  sana dokunmadımı
                  zoruna gitmedimi
                  çocuk yerine koydular seni
                  cumartesi günü gönderdiler zenite
                  senden muhatap bulamadım dedin
                  dedirttiler,kullandılar zoruna gitmedimi
                  yoksa seninde işine böylemi geliyor ünal karaman
                  FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak el_conquistador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sen ne kadar biliyorsan, bende o kadar biliyorum!!
                    editttttttttt
                    En son Süleyman Eruyar tarafından düzenlendi; 22.01.2010, 14:33.

Yorum

• İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yahu!

ben hiçbir şey bilmiyorum, sen nasıl bilip bilmeden bu abimizi başarılı buluyorsun..

sende ezbere konuşuyorsun..

Trabzonspor ayda 50,000 TL yi sokağa atıyor.. ne önemi varki, dimi?

Nasılsa Ünal abimiz çok iyi Trabzonsporlu...
                      Allah Allah! Kusura bakma ama okudugunu anlamaktan acizsin, yada o kadar gözün dönmüs. Onu bilemem. Ilk önce yazdiklarimi anla, ondan sonra benle tartismaya gir istersen.

Yorum

• Ünalı her sene 3 istanbul takımı isterdi önüne çuvalla para dökerlerdi ama Ünal KARAMAN Trabzonsporda boş mukaveleyi imzalardı yöneticilerde taraftarda bilirdi onu verdikleri paranın yarısı Trabzondaki garibanlara harcanır 50 kadar çocuk okuturdu Ünal KARAMAN adam gibi adamdır Ünal KARAMAN 10 yıl tam 10 yıl şerefle giymiştir Trabzonspor formasını hiç bir zaman yönetimle para pazarlığı yapmamıştır hiç bir zaman menajeri filan girmemiştir devreye,o oynarken bu takımda küçük çocuklar Türkiyenin her yerindeki çocuklar ben Ünal gibi olacağım derlerdi bilmem yeteri kadar anlatabildimmi...
                        ASLA YANLIZ OLMAYACAKSIN

Yorum

• Trabzonspor kaptanı boş sözleşmeye imza atar.
                          Usul budur.

Yorum

• gecen sene şampiyonluktan ettin bizi seni mukafatlandırdılar başımıza getirdilerr
                            Jackson Avelino Coelho Jajá

Yorum

• İlk olarak Barış Mayda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              gecen sene şampiyonluktan ettin bizi seni mukafatlandırdılar başımıza getirdilerr
                              Nasil yani?

Yorum

• Ünal'ı severim. Ona karşı her zaman sevgi ve saygım vardır. Ama Fatih Tekke'yi daha çok severim ve sayarım. Keşke son günlerdeki bu olaylar hiç yaşanmasaydı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim