hayırlısı olsun hoşgeldin büyük kaptan
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ünal Karaman
Daraltma
X
-
Medya karşısındaki duruşu, konuşması, asaleti yeter.........
Şu anda gerekli miydi, gereksiz miydi tartışılır, ancak KARABOĞA ÜNAL asla........
Fazla söze gerek yok.''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
Bahsettiğin adam Ünal Karaman değil bir daha düşün istersen.İlk olarak jako13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir defa bu sistem trabzon için yeni bir sistem. Keza Trabzon için gerekli de değil,tutmaz...!
İkincisi Ünal ortalamanın üstünde bir topçu olabilir (Gerçi buda tartışılır) ama teknik direktörlük kariyeri kötü... Konyasporda bir ileri bir geri...! Temiz bir insan olabilir fakat sosyal yönü zayıf, futbol mantalitesi vasat, çağdaş futbol anlayışına kapalı bir görüntüsü var.... Trabzonda oynadığı dönemde birleştirici, ön planda bir yönünü anımsamıyorum. Problem çıkarmayan kendi halinde, aile hayatı düzgün bir futbolcu anımsıyorum... Bu sebeple bir katkısı olacağını zannetmiyorum.... !! (İnşallah bizi yanıltır)
Bordomavi.net
Yorum
-
Ben başka Ünal bilmiyorum...Teknik direktörlük kariyeri aşağıda!! Bir bakıver,beni hiç etkilemedi,sence çok parlak mı gözüküyor? Kötü demesekte vasat hakkı olur....
Teknik Direktörlük Kariyeri [değiştir]
Faal futbol yaşamını tamamladıktan sonra 2000 yılları 2004 arasında A Milli Futbol Takımı yardımcı antrenörlüğü görevinde bulunan Karaman, 2005 yılında Ümit Milli Takım teknik direktörlüğü görevine getirildi. 26 Eylül 2007'de Konyaspor'u çalıştırmaya başlayan Karaman 24 Mart 2008 tarihinde Konyaspor 'daki görevinden istifa etmiştir.
2008 yılının Kasım ayında Hakan Kutlu'nun istifası ile Ankaragücü'nün başına geçmiştir.7 Aralık 2008 tarihinde lig de Galatasaray ile yaptığı ve 3-0 mağlup ayrıldığı karşılaşma sonrası istifa etmiştir.
19 Mayıs 2009 günü 2008-2009 sezonunun son iki haftasında tekrar Konyasporda göreve başlamıştır. 2009 haziran ayında trabzonspor sportif direktörü olmuşturİNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!
Yorum
-
Türkiye de "eski futbolcuların" kaderi bu....Hangisine büyük takımlarda görev veriyorlar ki? Veriliyor da dayanabiliyor mu spor kamuoyu?Bu bir Türkiye klasiği....Teknik direktörlük tek başına yapılıp başarı getirse yönetimlerin v.b. oluşumlara gerek kalmazdı....Öyle yada böyle bazı yorumları yapmak için çok ama çok erken....FB Aragonesi getirdi, BJK Del Bosque'yi getirdi de ne oldu?Göndermek için çuvalla para verdiler.Geçmişe bakarak ne başarılı ne de başarısız diyebiliriz...Bekleyelim görelim....Umarım herkesi memnun edebilecek sonuçlara neden olur.İlk olarak jako13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen başka Ünal bilmiyorum...Teknik direktörlük kariyeri aşağıda!! Bir bakıver,beni hiç etkilemedi,sence çok parlak mı gözüküyor? Kötü demesekte vasat hakkı olur....
Teknik Direktörlük Kariyeri [değiştir]
Faal futbol yaşamını tamamladıktan sonra 2000 yılları 2004 arasında A Milli Futbol Takımı yardımcı antrenörlüğü görevinde bulunan Karaman, 2005 yılında Ümit Milli Takım teknik direktörlüğü görevine getirildi. 26 Eylül 2007'de Konyaspor'u çalıştırmaya başlayan Karaman 24 Mart 2008 tarihinde Konyaspor 'daki görevinden istifa etmiştir.
2008 yılının Kasım ayında Hakan Kutlu'nun istifası ile Ankaragücü'nün başına geçmiştir.7 Aralık 2008 tarihinde lig de Galatasaray ile yaptığı ve 3-0 mağlup ayrıldığı karşılaşma sonrası istifa etmiştir.
19 Mayıs 2009 günü 2008-2009 sezonunun son iki haftasında tekrar Konyasporda göreve başlamıştır. 2009 haziran ayında trabzonspor sportif direktörü olmuşturSerhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"
Yorum
-
T.Direktör baska Sportif Direktör Baska..
Resmi Site:
"Teknik konularda tek yetkili olan Teknik Direktörümüz Hugo Broos’la birlikte hareket edecek olan Ünal Karaman, takımla ilgili tüm organizasyonları planlayacak, oyuncu alım ve satımlarıyla ilgili konularda görev yapacaktır."...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
milli takım
Ünal futbol oynadığı dönemde Milli takımda daha iyi konsantre olduğunu ifade etmiş zaman zaman iyi maçlarda çıkarmıştır. Bunu gözeterek klüp takımlarına göre çok daha iyi imkanlar sunan milli takımlarda (Özellikle uzunca bir süre tek başına görev yaptığı Ümit Milli Takım) performansını araştırdım. Malesef önemli bir başarısı veya atılımı yok..!! Ünal Karaman düşmanı değilim.Bu takıma dokuz sene hizmet etmiş,kaptanlık yapmış bir futbolcuya düşmanlık olmaz. Ama bu sportif direktörlük işi benim aklıma oturmuyor,Ünal ile hiç oturmuyor...!!İlk olarak Erdinç Barutçu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiye de "eski futbolcuların" kaderi bu....Hangisine büyük takımlarda görev veriyorlar ki? Veriliyor da dayanabiliyor mu spor kamuoyu?Bu bir Türkiye klasiği....Teknik direktörlük tek başına yapılıp başarı getirse yönetimlerin v.b. oluşumlara gerek kalmazdı....Öyle yada böyle bazı yorumları yapmak için çok ama çok erken....FB Aragonesi getirdi, BJK Del Bosque'yi getirdi de ne oldu?Göndermek için çuvalla para verdiler.Geçmişe bakarak ne başarılı ne de başarısız diyebiliriz...Bekleyelim görelim....Umarım herkesi memnun edebilecek sonuçlara neden olur.İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!
Yorum
-
Evet 1991'de araba ile izine gitmistikİlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezgin nerde cekildin o fotografi ünal ile?
Izindeyken mi?
Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
DERIN TRABZONSPOR
Yorum
-
Hayatımda hiçbir zaman ne amatör nede prof. olarak futbol oynamadım.Tek bulunduğum saha voleybol sahasıydı.4 yıl üniversite takımında oynadım ve başarılı olduğum da söylendi ama hep yalnızdık..Ama üniversitenin basketbol takımının hem abileri hemde ant. vardı.onlar o yıl dereceye bile girdiler.Sportif direkötrlük belki cafcaflı bir isim olabilir ama takımın içinde olamadığımız için Ünal KARAMAN'ın tam olarak hangi yaraya merhem olabileceğini bilemeyiz.Birde şu var kim nederse desin ant. yapmış birisi "Sportif direktör" olmayı pek istemez.Yani rütbe düşürmek gibi birşey.Demek ki kendini orada gerekli gördü ve teklifi de bu yüzden kabul etti...örneğin Aykut KOCAMAN.Takım çalıştırmak varken sportif direktörlük niye?İlk olarak jako13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal futbol oynadığı dönemde Milli takımda daha iyi konsantre olduğunu ifade etmiş zaman zaman iyi maçlarda çıkarmıştır. Bunu gözeterek klüp takımlarına göre çok daha iyi imkanlar sunan milli takımlarda (Özellikle uzunca bir süre tek başına görev yaptığı Ümit Milli Takım) performansını araştırdım. Malesef önemli bir başarısı veya atılımı yok..!! Ünal Karaman düşmanı değilim.Bu takıma dokuz sene hizmet etmiş,kaptanlık yapmış bir futbolcuya düşmanlık olmaz. Ama bu sportif direktörlük işi benim aklıma oturmuyor,Ünal ile hiç oturmuyor...!!Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"
Yorum
-
Bana bu işler Türkiyede sen ben kavgasını tetikler gibi geliyor...! Aykut ne kadar egosantriktir bilmiyorum ama Daum kesin arıza çıkarmaya aday!!! Bize gelince hocayla,başkanın aklı ve hegomanyası bizlere yeter bu arada Ünal ne iş yapar bilemiyorum...Sözler,laflar, ünvanlar tatlı geliyor belki ama akıllar,zihinler böyle işlere ne kadar hazır bunu iyi tartmak gerekiyor...
Malesef çok profesyonel düşünen adamlar değiliz Mancester United üzerinden bu işler oluyor demek iyi ama bu misal elma ile armudun kıyası gibi..!!İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!
Yorum
-
Evet altını çizdiğim cümleye bazen ben ve etrafımdaki arkadaşlarım da dahil oluyor...Biz değişik bir taraftar kitlesiyiz....Normal hayatımız da belki gerçekten çok prof. olabiliyoruz ama konu Trabzonspor olunca.... işte o zaman herkesin ayarı kaçıyor, kanı daha hızlı akıyor....Sonuç olarak sende katılırsın ki hiçbir takımın uygulayamadığı birşey bizde tutabilir, ama herkesin uyguladığı bir yöntem bizde tutmayabiliyor...Zaten sorunumuzda bu..Zor takımız zor camiayız.. Biz futbol takımı tutmuyor, onunla yatıyor onunla kalkıyoruz...Herkes başarıyı istiyor ama herkesin reçetesi ayrı...Herşey bir yana artık başarılı olalım....O yol Ünal KARAMAN'dan geçiyorsa ona da varım..Tek canımı sıkan şey erken kararlar verip insanları yıpratmamak....İlk olarak jako13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana bu işler Türkiyede sen ben kavgasını tetikler gibi geliyor...! Aykut ne kadar egosantriktir bilmiyorum ama Daum kesin arıza çıkarmaya aday!!! Bize gelince hocayla,başkanın aklı ve hegomanyası bizlere yeter bu arada Ünal ne iş yapar bilemiyorum...Sözler,laflar, ünvanlar tatlı geliyor belki ama akıllar,zihinler böyle işlere ne kadar hazır bunu iyi tartmak gerekiyor...
Malesef çok profesyonel düşünen adamlar değiliz Mancester United üzerinden bu işler oluyor demek iyi ama bu misal elma ile armudun kıyası gibi..!!Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"
Yorum
-
Başarı için:
Görev tanımı yuvarlak cümlelerle değil;açıkça belirlenmeli.
Görev alanına girilmemeli.
Uzun vadeli planlamalar yapmasına ve çalışmasına izin verilmeli.
Trabzonsporumuza hayırlı olsun.Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.
Yorum
-
O da Kadir Özcan Serdar Bali gibi düşünüyorsa dahil hocamİlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yazdıklarınıza o takımın kalecisi de dahil mi

?
26 sene önce şampiyon olmuş ve o zamandan beri bu kulübü adeta menfaat kapısı olarak görenleri gördükten sonra pek şampiyonluk hevesim de kalmıyor açıkcası.İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Dahil dahil hocam canınızı sıkmayın.
Siz daha çok beklersiniz şampiyonluğu...
Bu arada biz yine bekleriz şampiyonluğu önemli değil, yeterki siz olun.En son Cafer KILIÇSOY tarafından düzenlendi; 11.07.2009, 01:27.ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum