Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bıyıklarına hastaydım Karaboğa Ünal
    .

Yorum

• Ünalın son dönemlerini az hatırlıyorum. Ne zaman araştırmak istesem harika futbolculuğundan cok siyasete karısması karsıma cıkıyor. Keske sadece futboluna baksaydıda bugün siyasi yönü ile tanınmasaydı.

Yorum

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Boğa'nın karşısına sarı-lacivert fener formasıyla çıkılır mı?

bu formanın renkleri mükemmel!
        "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
        Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• bir gün teknik adam olarak gelirse...

çok yakışır yaaa!
          "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
          Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• cok sanslıyımki onunla aynı soyadını paylasıyorum ınsan bır gun onun gıbı bır maestro gelır takımımıza.

Yorum

• hey gidi fransadaki lyon maçındaki futbolu harbi bir boğaydı

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                unal baba adamdi ya..arkadasin dedigi sol ayaginin arkasindan sag ayagiyla yaptigi orta gs maciydii..istanbuldaki 5 - 3 dagittigimiz macti gsyi..trubundeydim..campelle sov yapmislardi unall...omactan once gs favoriydi..5 aticaklar diyolardi..ama 5 yediler..sanirim bizim hoca gordon milneydii...delirmistik stadda..hatta gsnin attigi 3 golun 2 sinde saibe vardi..cizgiyi gecmeyen topa gol bile vermisti...ama 5 yemekten kurtulamamislardi..fatih terim mort olmustu
                5-3 lük gs maci o mac inanilmaz bir macti alisamiyende sevincden cildirmis koltuklari parcalamisdik (samimi söylüyorum ben koltuk kirmamisdim ) bende ordaydim bende kirilan bir koltuga vurmusdum polisin üzerine gelmisdi.. o zaman deli dolu zamanlarimiz.. campell 3 gol attigi mac. ne günler o zaman baba ünalin 3-1 feneri kadiköyde yendigimiz mactaki sovu o golleri sadece o statdakiler izlediler. o izleyenler arasinda bende vardim.. fenerbahce baskani yayinci kurulusu stada sokmamisdi.. trabzonun istanbulda maci varsa ben ordaydim hep 7-8 saat stadin icinde tünerdik. sahalarinda hapsediyorduk onlari.. trabzonspor sen büyük bir aşksin..
                Trabzonspor, çiçegin kokusunun yaziya dökülememe halidir benim icin.. twitter @hakankont

Yorum

• Varmı be Su futbol aleminde Ünal Gibi bir kişi daha. Tas yerinde ağar derlerya Ünal babada hep yerinde ağar kaldı. Bizim gönlümüzde taht kurdu. Ünalın oynadığı maçları o zamanki futbolu zevkle izlerdik. Çünkü her seferinde yenerdik rakipleri. Şimdii nerdee.?
                  TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• Şimdiki futbolcular yanında futbolcu değilmiş hocam

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• o hala trabzonsporlu

bıyıklarına bide burnun üstündeki banda hastayım onun
                      En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 26.08.2008, 13:51.
                      !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• Reis,seni çok özledik.Sen Orta Asya bozkırlarından çıkıp gelmiş,Karadenizin hırçın dalgalarıyla öylesine uyum sağlamıştın ki,insanlığın ve spor ahlakınla gönlümüzde taht kurmuştun.Dünya durdukça kuzeyin çocukları seni asla unutmayacak.
                        Trabzonspor'umuza geldiğinde henüz orta okul sıralarındaydım.Senin unutamadığım maçın,Eskişehirle Samsun'da oynadığımız Türkiye kupası maçının ilk ayağıydı.Takım tel tel dökülüyor,sen ortasahadan kaptığın topla takımımızın tek golünü atıyordun.19 Mayıs stadının trübünlerinde ıslak elbiseler içinde üşüyen bedenim ısınıyordu.O yıl,finalde Bursayı yenip kupayı müzemize götürmüştük.
                        Avni Akerde(Semih'in dayak yediği maç)Fneri yendiğimizde sahaya girmiş,seni omuzlarımın üzerine almıştım.
                        Eşinle İzmirde aynı okulda okuduğumda,orada da sıkça görme şansım oldu.Ama ben seni en çok sarkık bıyıkların için sevdim.
                        Birgün bordomavi renklerle yolun yeniden kesişecek ve biz seni yine bağrımıza basacağız koca yürekli dev adam.
                        Kuzeyin çocukları asla vefasız olmadılar,sen unutulmadın,içimizde yaşayan bir efsanesin.Seni seviyoruz.
                        irfanbayrak_61

Yorum

• unal baba, o gercek bir efsane, Trabzonspora gelmis gecmis en iyi futbolculardan biri, gunumuz futbolcularin tersine maddiyati hep ikinci planda tutmus, yuregiyle bu takima bagli olan, asil bir Trabzonsporlu
                          Manitam için dünyayı yakarım, Trabzonum için manitamı yakarım
                          HABER61.NET

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ünal abi ya o bir efsaneydi simdi insallah onun yerini selcuk dolduracak ben ona inanıyorum ünal abi seni cok seviyorum

evet bencede dolduracakselçuk bu işi yapacak çünkü selçukta gerçekten çok efendi ve tam biroyuncu verdiği paslar ünalınkiler gibi milimetrik daha 5 maçta bunu gösterdi

Yorum

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              BordoMavi.Net farkıyla....... :meşale2:

bunu youtubeda yada videogooglda nasil bulabilirim??

cift tikliom uzerine ama acilmiyor, yeni pencerede

Yorum

• TÜRK FUTBOL tarihinin futbolu en iyi bilen futbolcularından birsidir ünal karaman.top onun ayağına geldiğinde rahatlıyorduk kesin güzel bi iş yapar diye düşünürdük,topu kolay kolay kaybetmezdi,takıma büyük güven verirdi,sert bakışlarından ötürü rakip takımlar ses çıkaramazdı o sahada varken
                                inşallah en yakın zamanda hami ile birlikte ünal ı trabzonsporun başında görürüz
                                ne mutlu türküm diyene

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim