Sportif direktör olarak simdiye kadar yaptiklarinla basarili bulmuyorum kendisini. Ama Fatih'in dedigi laf cok ama cok agirdi. Benim bütün cocuklugum boyunca, o Trabzonspor'daydi. O benim icin bir Trabzonspor efsanesidir ve ne olursa olsun, hep öyle kalacaktir.
"Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."
el_conquistador : Sportif direktör olarak simdiye kadar yaptiklarinla basarili bulmuyorum kendisini. Ama Fatih'in dedigi laf cok ama cok agirdi. Benim bütün cocuklugum boyunca, o Trabzonspor'daydi. O benim icin bir Trabzonspor efsanesidir ve ne olursa olsun, hep öyle kalacaktir.
Arkadaş, bu abimizin Sportif direktör olarak şimdiye kadar ne yapmış olduğunu, bir anlatında bilelim...
el_conquistador : Sportif direktör olarak simdiye kadar yaptiklarinla basarili bulmuyorum kendisini. Ama Fatih'in dedigi laf cok ama cok agirdi. Benim bütün cocuklugum boyunca, o Trabzonspor'daydi. O benim icin bir Trabzonspor efsanesidir ve ne olursa olsun, hep öyle kalacaktir.
Arkadaş, bu abimizin Sportif direktör olarak şimdiye kadar ne yapmış olduğunu, bir anlatında bilelim...
ne iş yapar bu abimiz....
Sen ne kadar biliyorsan, bende o kadar biliyorum!!
ben olmasam teofilo transferi olmaz dedi sadri şener
sana dokunmadımı
zoruna gitmedimi
çocuk yerine koydular seni
cumartesi günü gönderdiler zenite
senden muhatap bulamadım dedin
dedirttiler,kullandılar zoruna gitmedimi
yoksa seninde işine böylemi geliyor ünal karaman
ben hiçbir şey bilmiyorum, sen nasıl bilip bilmeden bu abimizi başarılı buluyorsun..
sende ezbere konuşuyorsun..
Trabzonspor ayda 50,000 TL yi sokağa atıyor.. ne önemi varki, dimi?
Nasılsa Ünal abimiz çok iyi Trabzonsporlu...
Allah Allah! Kusura bakma ama okudugunu anlamaktan acizsin, yada o kadar gözün dönmüs. Onu bilemem. Ilk önce yazdiklarimi anla, ondan sonra benle tartismaya gir istersen.
Ünalı her sene 3 istanbul takımı isterdi önüne çuvalla para dökerlerdi ama Ünal KARAMAN Trabzonsporda boş mukaveleyi imzalardı yöneticilerde taraftarda bilirdi onu verdikleri paranın yarısı Trabzondaki garibanlara harcanır 50 kadar çocuk okuturdu Ünal KARAMAN adam gibi adamdır Ünal KARAMAN 10 yıl tam 10 yıl şerefle giymiştir Trabzonspor formasını hiç bir zaman yönetimle para pazarlığı yapmamıştır hiç bir zaman menajeri filan girmemiştir devreye,o oynarken bu takımda küçük çocuklar Türkiyenin her yerindeki çocuklar ben Ünal gibi olacağım derlerdi bilmem yeteri kadar anlatabildimmi...
Ünal'ı severim. Ona karşı her zaman sevgi ve saygım vardır. Ama Fatih Tekke'yi daha çok severim ve sayarım. Keşke son günlerdeki bu olaylar hiç yaşanmasaydı
Yorum