İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ünal Karaman
Daraltma
X
-
Lig Tv'de yayınlanan röportajının bir kısmında aynen şu cümleyi kullanıyor.
...istediğiniz sonucu alamıyorsanız kaybınız sizin büyük diye tabir ettiğiniz takımlarla ve diğer takımlarla...
"Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
ünalı bende severim ama ünalın trabzona faydalı olabilmesi için takıma kaliteli oyuncular kazandırmasıdır.mehmet battalın peşini bırakmalı bosna gürcistan arnavutluk hırvatistan polonya slovakya slovenay rusya gibi ülkelerin genç milli oyuncularını takip edip takıma faydalı olabileck bizim ligi kaldıraacak oyuncular yakalamalı yapılan yabancı transferleri ortada
Yorum
-
İlk olarak delikoyun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleünalı bende severim ama ünalın trabzona faydalı olabilmesi için takıma kaliteli oyuncular kazandırmasıdır.mehmet battalın peşini bırakmalı bosna gürcistan arnavutluk hırvatistan polonya slovakya slovenay rusya gibi ülkelerin genç milli oyuncularını takip edip takıma faydalı olabileck bizim ligi kaldıraacak oyuncular yakalamalı yapılan yabancı transferleri ortada
katılıyırumm ya mehmet battalı 100 mılyardn dolayı alamadıkkGurbetçi gençler ulannnnnn
Yorum
-
Dün akşam katıldığı %100 futbolda senin söylediklerini haklı çıkarır açıklamalar yaptı, sürekli oyuncuların kapasitelerini kullanmamalarından yakındı durdu, görevinden dolayı oyuncuların kapasiteletrinden ve takımın yapısından yetersizliğinden bahsedemedi...İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakım içerisinde ''kendini çok beğenmiş ve tüm futbolculara üstten bakıyor'' diye bir çok söylenti var. Trabzonsporu bir kaç kez tek başına şampiyon yaptıda bizimmi haberimiz yok diyede geyiklerde yapılıyor.
Geldiğinde ilk olarak Yattara'dan aldığı parayı yarıya düşürmesini istedi.Bunu kendi başına yapmamıştır mutlaka yönetimdekiler söyle demiştir ama yinede bunu engelemeliydi.Buna karşılık Yattara'dan aldığı aldığı cevap en iyi zamanımda 30 bin dolara oynadım ona saysınlar oldu.Ondan sonrada Yattarayla yönetim arasında ipler tamamen koptu.
Kısaca orda kukla görevi yapmamalı.
Yorum
-
doğru söyledi ünal karamanİlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün akşam katıldığı %100 futbolda senin söylediklerini haklı çıkarır açıklamalar yaptı, sürekli oyuncuların kapasitelerini kullanmamalarından yakındı durdu, görevinden dolayı oyuncuların kapasiteletrinden ve takımın yapısından yetersizliğinden bahsedemedi...
takımını düşürmedi,savundu
sorunun futbolcu kalitesinde değil performansında olduğunndan nbahsederek
netopçuya salladı ne t.d. ye
zaman var dedi
daha ne yapabilir di ki
zaten eğer aramızdan biri daha iyi yapacak olsaydı
merak etmeyin orada ünal değil o arkadaş olurdu
ben ünal hocanın dün akşam ki duruşundan gurur duydum
trabzonsporluluk ruhunu taşıyan bir vatandaş
ama trabzonlu olmaması bazı paranoyak arkadaşlarda sıkıntı yaratıyor...
yakında bu gidişle kulübü destekleyen kimse kalmayacakşimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
bu pazar günü idi...milli mac yunanistanla oynuyoruz...kadro süper...ortasahada ünal oynuyor...ve oynuyor...tarih 1989...macla ilgili sunu söyleyebilirim ortasahamız ve forvetimiz süper defans kötüydü...recep erdal kötü olmamıs...gökhan cüneyte sözüm yok.ama bekler olmamıs...En son pazarkapılı tarafından düzenlendi; 29.12.2009, 12:35.ıslak imza....
Yorum
-
Ünal Karaman ve Şenol Güneş'e de çok kızıyorum.
Nedir bu yumuşak başlılık ? sessizlik ? afedersiniz ''pısırıklık''
Kamu oyuna ilan edilmiş apoletleriniz var !
Taraftarın gözün de makamınız, itibarınız belli !
Bu ahmakça ve basiretsiz yönetim tarzına siz baş kaldırmayacaksınız da, kim kaldıracak ?
Yapın bir basın toplantısı,
''yetkilerimizi, görev tanımlarımızı, sorumluluklarımızı sağlıklı kullanmamız ve Trabzonspor'a hizmet etmemiz engelleniyor''
söyleyin bunu !
Üç maymunu oynamayın !
Post-modern darbe yapın bu aciz yönetime !!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum