Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu videoda ne pas atmış be.
    Més Que Un Club

Yorum

• Hic unutmam. Bundan cok sene evvel ilk defa bir Trabzon macina gitmistim. Fener ile oynamistik (0-1 yenildigimiz macti. Mecnun son dakika atmisti ).

Mactan önce bütün oyunculari cagirmistilar. Hami, Lemi, Ogün falan buryaya yumruk havaya diye. Tam o an acaba ünali unuttularmi diye merak ediyordum.

Sonra bütün stad bir dakikalik sesizlikten sonra sesleri yükselmey basladi. BOZKURT COCUGU BURAYA YUMRUK HAVAYA diye. ünalin bir gelisi vardi acayip di yahuu.

Yorum

• uy bıyığını yetuğum karaboğa
        Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• Baba Büyüksün :

Yorum

• Ünallllllllllllllllllll
            OSCAR CARDOZO

Yorum

• Büyüksün Ünal baba. Duruşun, asaletin bile yeterdi. Rakiplerin sana hem saygı gösterirlerdi hemde korkardı Pek güldüğün görünmezdi. Son derece ciddi biriydin. Çok karizmatik bir futbolcuydun.

Yorum

• İlk olarak hodus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şimdi ünal diyince İngiltereye tarihimizn ilk golünü atmaya en çok yaklaşan futbolcu gelir akla

Sene 91 di sanırım ceza sahası içinde boş kaleye abanmış topda üst direkde patlamıştı.

Yanlış hatırlamıyorsam aynı maç içinde Hamide 40 metre belkide daha fazla bir mesafeden fantastik bir vuruş yapmış,Shelton topu güçlükle çelebilmişti.

Ne o şutu ne de Ünalın direkde patlayan şutunu hiç unutmam.
                çok iyi hatırlıyorum o şutu. sen yazmamış olsan ben yazardım.. maça çok iyi başlamaştık. ama sonucu hatırlamıyorum...

Yorum

• ünal okadar değerli bir insandıki düğünü bile dillere destan olmuştu,bende öyle bir düğün yapmak isterdim nikah şahidi çok büyük bir insandı o insan ancak ünal gibi değerli bir kişinin nikah şahidi olurdu.
                  büyüksün ÜNAL KARAMAN inşallah yakın zamanda TRABZONSPORUN başına geçeceksin
                  ne mutlu türküm diyene

Yorum

• ünalın kaptanlığında ünal, tolunay, lemi, hami, şota, arçil, abdullah, ogün ne kadroydu bea
                    Büyük bir ülkenin büyük bir kenti, geleni gideni burada yendi, Çok haksızlıklara boyun eğmedi, adı güzel kendi güzel canım Trabzon ağasıyla paşasıyla şanlı Trabzon

Yorum

• Ünal Hoca Ankaragücü ile anlaştı.kendisine başarılar diliyorum...

Yorum

• konyaspordaki başarısını ankara ekibinde de göstermesi dileğiyle

Yorum

• İlk olarak 6TunahaN1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ünallllllllllllllllllll

Karamannnnnnnnnnnnnnnn...
                          " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• umarım Ankaragücü'nde başarılı olur.
                            bizden biri olarak gurur duyarız.
                            Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                            Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                            Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• İlk olarak alptugbaykal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              konyaspordaki başarısını ankara ekibinde de göstermesi dileğiyle
                              Konyaspor'daki nesini???

Ünal Karaman eğer biraz idmanı sevse ve disiplinli olsa değil Türkiye, Dünya Futbol tarihinin önemli yıldızlarından biri olabilirdi. Fuleli adımları, yatarak gelen defans adamına çalımını atıp üstünden zıplama hareketi, Ahmet Çakar yüzünden 2-1 kaybettiğimiiz gs maçının ilk dakikasında ayağını öbür ayağının arkasına geçirip neredeyse sıfırdan attığı,rakip savunmada Norman Mapeza'nın son anda çizgiden çıkardığı muhteşem şutu ve ince paslarını unutmak mümkün değil. Ancak kendisi zaman zaman sakatlık bahanesiyle İstanbul'a taşınıp kırmızı BMW'siyle Bağdat Caddesi'nde gezinmeyi de ihmal etmiyordu. Yanında da zamanın sinema güzellerinden Bahar Öztan... (Magazin basınından değil, kendi gözlerimle gördüm)
                              BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• bıyıklarına kurban ünal abim bıyık bırak abim..senin gibi adam az var bu memlekette..
                                TS yaz 6761 e gönder..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim