Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Teknik konularda tek yetkili olan teknik direktör Hugo Broos'la birlikte hareket edecek olan Ünal Karaman, takımla ilgili tüm organizasyonları planlayacak, oyuncu alım ve satımlarıyla ilgili konularda görev yapacaktır.
    Öncelikle hayırlı olsun. Ünal Karaman'a gösterilen vefayı takdir etmek gerekir. Ama bir taraftan da ikilik olmasından endişe etmiyor değilim. Oyuncu alım satımını Ünal hoca belirleyecekse ya Broos'un istediği bir futbolcuyu Ünal hoca istemezse veya Ünal hocanın istediğini Broos beğenmezse... Ya Broos'un satılsın dediğine Ünal hoca satılmasın derse... Ya yönetime hem Ünal hoca hem de Broos transfer için bazı isimler verir de yönetim Ünal hocanın istediklerini alır da Broos'un istediklerini almazsa...

Yorum

• Hoşgeldin Ünal Karaman !

Yorum

• yine o esmer çocuk geldi
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Hayırlı olsun...
          Hoş geldin kaptan..
          Söylesem tesiri yok
          Sussam gönül razı değil.
          adrenalinn

Yorum

• Ünal'ın başarılı olmasını ve hoca olarak da kendini ispatlamasını çok istiyordum. Kısmet böyle buluşmaktaymış.

Ünal'ın başarılı olmasını çok istiyorum; ama Trabzonspor'un başarılı olmasını çok daha fazla istiyorum. Umuyorum ki, görev tarifleri net olarak bellidir. Görev ve sorumluluk çatışması olmadıktan sonra, Trabzonspor'u bu kadar çok seven ve Trabzonsporlular'ın da bu kadar çok sevdiği birinin buluşması elbette faydalı olmalıdır.

Hayırlı olsun.
            Trabzonsporlu olmak...
            Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Görev tanımının net olmaması sıkıntı ama Ünal Karaman Trabzonspor'da başarılı olacaktır.

Transfer işinde birilerinin yetkisi kısıtlanmalıydı, umarım altyapıda da aynısı olur.
              Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• ve Ünal yuvasında ..

Yorum

• Artık altyapı ve transfer diyip akımın herseyine karisan birlerinin yetkisini kaldirmak iyi olcak Ts me. Hos geldin Unal Karaman
                  13 Vitor Hugo

Yorum

• hoşgeldin evine

çok sevindim evinedondune helal sana buyuk başkan -sanada bu yakışır

Yorum

• yuvana hoşgeldin karaboğa.
                      büyük kaptan.kulübün bünyesinde olduğunu bilmek bile güzel.
                      Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O da Kadir Özcan Serdar Bali gibi düşünüyorsa dahil hocam

26 sene önce şampiyon olmuş ve o zamandan beri bu kulübü adeta menfaat kapısı olarak görenleri gördükten sonra pek şampiyonluk hevesim de kalmıyor açıkcası.

Bu arada biz yine bekleriz şampiyonluğu önemli değil, yeterki siz olun.
                        Ben 3 şampiyonluğu bizzat yaşadığım için şampiyonluk takıntım yok.
                        Yalnız böyle düşünülmeye devam edildiği sürece,bu takım bir daha şampiyonluk falan göremeyecektir.
                        Yanlış yoldasınız...
                        Herkese Merhaba

Yorum

• karaboğam hoş geldin daha senin gibi orta saha görmedim aldın mı gidişin yeter di kaleye şut çekmeyi sende bilmezdin ama benim için tam bir buldozerdin
                          hoşgeldin yuvana...
                          UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Hoşgeldin
                            -1461 TRABZON-

Yorum

• Hoşgeldin Ünal Hoca.
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Ünal hoca orada şeklen bulunmamalı .

Bizim kimsenin para almadan rica minnet çalışmasına ihtiyacımız yok . İşini iyi yapan insalar , iyi paralar alsınlar . Ancak her iş ehline verilsin .

Ünal hoca pekçoğumuzun bir ayrı sevdiği değerimiz . Yönetim madem bu adımı atmıştır , o halde onun yok yere harcanmasını engelleyecek , yeteneklerini tam manasıyla kullanmasını sağlayacak yetkilerle orada bulunmasını sağlamalıdır .

Ünal hoca için bu yapının oluşturulması , kulübe kazandırılmasından daha önemlidir .

Kulüp , bizleri bu konuda bilgilendirmedikçe ve inandırmadıkça çok fazla sevinmeye gerek olmadığını düşünüyorum .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim