Ünal Karaman
Daraltma
X
-
-
-
Futboluyla diğer arkadaşlarının üstünde kurduğu oteriteyle bambaşka bir futbolcuydu.
Muhakkak Avrupayı ve yeni gelişen futbol tekniklerini çok iyi takip ederek bir kaç sene daha
Süperligteki diğer kulüplerde çalıştıktan ve teknikdirektörlükte kendini ispatladıktan sonra
Ona TRABZONUN KAPILARI HER ZAMAN AÇIK. Bence ŞENOL GÜNEŞ'ten sonra ki en iyi teknikdirektör olacaktır.Yorum
-
ünalın saçları uzundu bende ufakken saçlarımı onun gibi uzatmıstım.. çok iyi bir oyuncuydu.. bıyıklarınada hayrandım =)Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah
Yorum
-
unal baba adamdi ya..arkadasin dedigi sol ayaginin arkasindan sag ayagiyla yaptigi orta gs maciydii..istanbuldaki 5 - 3 dagittigimiz macti gsyi..trubundeydim..campelle sov yapmislardi unall...omactan once gs favoriydi..5 aticaklar diyolardi..ama 5 yediler..sanirim bizim hoca gordon milneydii...delirmistik stadda..hatta gsnin attigi 3 golun 2 sinde saibe vardi..cizgiyi gecmeyen topa gol bile vermisti...ama 5 yemekten kurtulamamislardi..fatih terim mort olmustutut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61Yorum
-

''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİLYorum
-
-
ünal benimde en çok sewdiğim futbolcuydu. her sene istanbul takımları tarafından istense de gerçek bir trabzonlu gibi trabzonsporda kalmayı tercih etti. o gerçekten sewilmwyi hak etti. en son gönderiliş şekli çok yanlıştı. ama bence dönüşü muhteşem olacak teknik direktör olarak.seni çok özledik KARABOĞA...
Yorum
-
ünal abi ya o bir efsaneydi simdi insallah onun yerini selcuk dolduracak ben ona inanıyorum ünal abi seni cok seviyorum!Yorum
-
Ünal Karaman. Adını ezberlediği ilk oyuncu idi. Daha çocuk bile denilmeyecek yaşlarda iken hem de. Ve küçük kardeşim de onun ismini taşıyor. Hiç unutmam babam nüfus idaresine gitmeden önceki gece üç gol attı Ankaragücü'ne. Ve küçük kardeşimin ismi kendiliğinden belli oldu.. Hala Ankaragücü'ne gönderilişini (Hami ile beraber sayılır) içime sindiremiyorum. Bıraksalar o yaşta bile ne oynayacaktı.Yorum
-
vay unal seni schiedamda gordum bana yeter o gordugum sen su an bile milli takimda oynarsin.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum