Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ünal Karaman ismi Fatih Tekke ismine göre çok daha doğru bir isim. F.Tekke birikimi, deneyimi ve vizyonu olmayan bir adam, futbolculuğu döneminde de örnek bir oyuncu değildi.

Ammaaaa... Tüm bu olanlar, biraz yöneticilik acemilikleri gibi, hiç hayra alamet değil.. Biraz daha kendinden emin hareketler bekliyoruz, yoksa kafası kesik tavuk misali nereye gittiğimiz belli değil.. Başkan açıklama yapıyor ama Tolunay'la resmen ayrılmış değil takım, F.Tekke mi Ünal mı belli değil ? MRA ile sözleşme imzalanmamış..

Laf değil icraat diyordu İHO ama şimdilik icraat değil laf gördük sadece...
    İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hüseyin de bıraksa 10 numara olur
      Hüseyin başlamadı ki bıraksın..
      ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
      "Küçük bir kentin büyük savaşı"
      kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

• Ünal daha önce bu göreve aşikar. Zaman kaybına tahammülümüz yok
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Selam yolladığı şikeci Mecnun Sivasa almadı ya hemen bizimkiler atlasın üstüne !
          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Selam yolladığı şikeci Mecnun Sivasa almadı ya hemen bizimkiler atlasın üstüne !
            Aynı Mecnunla diz dize kahkaha atan başkanımızda vardı.yanlışmıyım?
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Ünal Karaman'ın futbolcu piyasası ile bir alakası, bir transfer çalışma listesi, çalışma kapasitesi var, bunu ben gördüm, biliyorumi güveniyorum diyen birisi var mı ?
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Cok kisa zamanda ,cok hatalar yapildi ve yapilmaya devam edilecek.. Tam bir rezilik

Yorum

• İlk olarak messi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Cok kisa zamanda ,cok hatalar yapildi ve yapilmaya devam edilecek.. Tam bir rezilik
                  Allah Allah...
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Allah Allah...

Uyy ha buna

Yorum

• Yahu bu koltuğa illa birini oturtmamız şart mı ?

Boş kalınca noluyor, eskilerimiz işsiz kalır diye üzülüyor muyuz ?
                      Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• Trabzonspor Başkanı sıfatını taşıyan birinin daha ciddi olması gerekir. Bu nasıl iş şimdi? Hocayla konuşmadan hocayı göndermek, sportif direktör ile anlaşmadan onu atamak, sonra "olmadı" deyip de geri göndermek... Yöneticilik ciddi bir iş olmalı. Önce düşünüp sonra karar vermeliyiz. Oysaki başkan önce bir iş yapıyor, sonra sonuçlarına bakıyor; ve yine düşünmeden başka bir karar alıyor.
                        Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Unal hoca sarki soylemek istemiyor muydu?

sarki soylemek istiyorum diyor ama her seferinde sarki soylemek yok, playback yapacaksin deniyor yine de kabul ediyor.

Yorum

• Bu kararsız manevralar transferde de devam ederse işimiz var demektir.

Yorum

• Bende bir uğursuzluk var ilk defa bir başlık açtık oda başlamadan bitti.kısa zamanda ilginç şeyler oluyor

Yorum

• Ünal KARAMAN'a, Tolunay Hoca gelmeden yapılan gönderiliş muamelesinden bir bakıma dönülmüş oldu.

Bir de, TEKKE bence o görev için yetersiz ve çok erkendi.

Hayırlısı oldu ama yönetimin bu hayal kırıklıkları beni umutsuzluğa itmeye başladı.
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim