Hocayı beğenmeyenler gitmesini isteyen futbol dehaları hoca adayınızı yazın bir görelim hoca adayınızın ne üstünlüğü var Ünal Karaman’dan...
Bu kulüp şampiyon olamıyorsa en büyük sebebi içindeki çok bilmiş taraftardır. Çok şey bildiğini sanıp bir halt bilmiyorsunuz.Bizans taraftarıyla birlikte kına yakarsınız hoca giderse yazıklar olsun.
Ne bu şimdi şakamı? Az önce haber sitelerinde okudum. Şaşkınlıktan ne diyeceğimi bilemiyorum. Herşey itilen ne oldu şimdi. Ne güzel ilerliyorduk. Dere geçerken at değiştirilmez. Yönetim ne yapmaya çalışıyor.
Hoca zaten kayseri maçına 2-3 saat kala 2 yöneticiyle tartıştı ve istifasını verdi ama yönetim kabul etmemişti bakalım nasıl olacak.Şu noktada hoca değişmek çok mantıklı değil.
Bnce şimdilik arayı bulacaklar ama sene sonunu bulamaz artık ünal hoca. İlk başarısız denilebilecek skorda istifa eder. Başkan ile hocanın arasını birileri açtı. Bakalım kimler var bu işin arkasunda. Ve yedekteki hocları kim. Bir ara giray bulak ismi atılmıştı ortaya. Şimdi emekli m. Denizli ve kontracı şota. 3ünü toplasan ünal hocanın verdiğini vereceği veremez
Yazık, çok yazık..Bana öyle geliyor ki yönetim bunu kişiselleştirdi.Kriz yönetilemedi.Hocayı eleştiren futbol dahileri önümüzdeki haftalarda daha da mutlu olacaktır..
Yorum