Sizin yapacağınız işe...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ünal Karaman
Daraltma
X
-
İlk olarak emre çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleemre zabunoğlu @emrezabunoglu
ünal karaman’ın trabzonspor’dan ayrılmak isteme sebebi şu;
başkan ahmet ağaoğlu’nun mustafa denizli ile görüşme gerçekleştirmesi.
Bunu öğrenen ünal karaman “arkadamda iş çevrilen yerde durmam” diyerek ayrılmak istiyor.
KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET
Yorum
-
Son mesajım yaklaşık 3 ay önceydi hoca gitmeden yazmayacağım demiştim. Avrupa liginde, Süper Ligde oynattığın kötü futbol karşılığını aldın hoca sonunda. Sen bir çalıştıysan Ağaoğlu on çalıştı. Bunu unutmadan git.Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Yorum
-
Ercan bro tüm personel teknik ekip dahil senelik toplam 6 milyon euro personel maaş bütçesi ayırırsak kral bir ekibimiz olur.misal yazdan sonra bütçe planlamasında yabancı ekip için bu para ayrılsa yeter zaten.heh biraz süreç olur ama sonunda mutlu son olur onu da yapsınlar bir zahmetİlk olarak Ercan Erten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa hocam haklısın da bunu hangi bütçeyle yapacaklar? Yaptılar diyelim, bir ekibin çalışmaya başlaması zaten 6 ay sürer."Annuit cœptis"
Yorum
-
Ersin Düzen [MENTION=46734]ersin[/MENTION]duzen
·
2d
Ahmet Ağaoğlu’nun Mustafa Denizli ile görüştüğü yönünde sosyal medyada iddialar var. Hoca ile az önce konuştum:
Denizli: “30 yıldır, bir takımın başında hoca varken kimseyle görüşmedim. Ahmet Ağaoğlu ile en son 2 sene önce bir cenazede karşılaştım. Bir görüşme asla olmamıştır”
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum