İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ünal Karaman
Daraltma
X
-
En son Anıl C tarafından düzenlendi; 24.09.2019, 09:07.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
-
Savunmayan niye üstüne alınıyor? Bırakın alınması gereken alınsın.
Başlığı geçmiş tecrübelerimize dayanarak oybirliği alarak kapattık. Hoca, en azından bu durumu toparlayacak şansı hak ediyor. Şartların normal olmadığı da aşikar.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
valla ne ersun ne başka biri hiç biri yaramaz
Türk hocaları içinde uzun vadede taktik açıdan en iyi işini yapan Avcı var bakmayın bjkyi kötü oynattıığına sistemi oturtmak kolay değil
Ünal hoca iki senedir burada ne yaptı?önünde yeterli zaman vardı
Biz senelerdir yerli hoca aldık ne geçti elimize? tamam bu ekip işi transferler de önemli hocaya iyi kadro verilmedi mi? verildi
tamam istediğimiz stoperler çok üst düzey değil ama genel anlamda kondisyon,penaltı ve güç var mı?
sakatlıklarla boğuşuyoruz?
hocanın kendisinin ve ekibinin yetersiz olduğu biliniyor
buna çözüm bulan bir anlayış içerisinde hala hareket edilmiyor
kendisine zaman verildi mi? evet
arkadaşlar kaybetmek önemli değil aslında oynanan oyun kötü
bunun ilk sinyallerini lig başlamadan hazırlık maçlarında aldık zaten
bu kafayla bu takım beraberlik takımı
kümeye düşmeyiz ama alt sıralarda oluruz
ligin ikinci yarısı meçhul bilmiyorum neler olur"Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMalesef özellikle bu durum Trabzon'lu Trabzonsporlulularda çokca var. Özevlatçılıktan, yerelciliği merkeze koymaktan asla vazgecemiyolar. Ben Ünal Karaman'ı cok severim ama futbolcu olarak. Ünal Karaman çok büyük bir Trabzonspor'lu olabilir. Ama asla Trabzonspor teknik direktörlüğü için yeterli biri değil.
Yorum
-
Her dönemin adamları, her devrin yangıncıları gibi değiliz şükür...
Burada lafın kıymetini bilenlerle fikrimizi paylaşıyoruz. Kalanını pek ciddiye aldığım söylenemez.
Şahsen hocayı destekliyorum. Kendimce de geçerli argümanlarım var. Hata yapmadığını, kötü maçlar çıkarmadığını da iddia etmiyorum. Sapla samanı ayırmak lazım.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Ya kardeşim, siz forum açmışsınız, 30.000-40.000 kişi gelmiş üye olmuş, siz de bu insanların arkanızda olmasına dayanarak biz BMN'yiz diyorsunuz.
Ondan sonra bu insanlar forumda bir şey tartışıyor, siz gelip oy birliği ile kapattık diyorsunuz.
Pardon siz kimsiniz? Siz gücünüzü bizden alıyorsunuz, gücünüzü bizim için Trabzonspor için kullanacağınıza bizi sindirmeye çalışıyorsunuz.
Ünal Hoca istifa etmeli mi başlığının oybirliği ile kaldırılması, düşünce hürriyetine düşmanlığın yansımasıdır, faşizmdir. Tek adamlıktır.
Bizim istemediğimizi konuşamazsınız demektir.
Yahu Twitter'da vakit geçirmekten gelip foruma 3-5 mesajı zor atan kişilerin oybirliği ile zamanının tamamını burada geçiren insanların ne konuşacağına karışıyorsunuz.
Forumun dibine dinamit koyuyorsunuz.
Sizin işiniz gündem olmak değil; gündem yaratmak. Biz sizin Trabzonspor için kanaat önderi olmanızı beklerken siz bize efendilik taslıyorsunuz.
*
Kısa not: Ünal Hoca istifa etmemelidir. Silmemiş olsaydınız, o başlığın altına sebeplerini de yazardım.
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa kardeşim, siz forum açmışsınız, 30.000-40.000 kişi gelmiş üye olmuş, siz de bu insanların arkanızda olmasına dayanarak biz BMN'yiz diyorsunuz.
Ondan sonra bu insanlar forumda bir şey tartışıyor, siz gelip oy birliği ile kapattık diyorsunuz.
Pardon siz kimsiniz? Siz gücünüzü bizden alıyorsunuz, gücünüzü bizim için Trabzonspor için kullanacağınıza bizi sindirmeye çalışıyorsunuz.
Ünal Hoca istifa etmeli mi başlığının oybirliği ile kaldırılması, düşünce hürriyetine düşmanlığın yansımasıdır, faşizmdir. Tek adamlıktır.
Yahu Twitter'da vakit geçirmekten gelip foruma 3-5 mesajı zor atan kişilerin oybirliği ile zamanının tamamını burada geçiren insanların ne konuşacağına karışıyorsunuz.
Sizin işiniz gündem olmak değil; gündem yaratmak. Biz sizin Trabzonspor için kanaat önderi olmanızı beklerken siz bize efendilik taslıyorsunuz.
*
Kısa not: Ünal Hoca istifa etmemelidir. Silmemiş olsaydınız, o başlığın altına sebeplerini de yazardım.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa kardeşim, siz forum açmışsınız, 30.000-40.000 kişi gelmiş üye olmuş, siz de bu insanların arkanızda olmasına dayanarak biz BMN'yiz diyorsunuz.
*
Kısa not: Ünal Hoca istifa etmemelidir. Silmemiş olsaydınız, o başlığın altına sebeplerini de yazardım.
Ama buradan popülizm yapıp destek almaya çalışmak daha makul geldi demek ki
Yukarıda sorduklarını gelip bana sorbilme erdemini gösterseydin tek tek verirdim cevaplarını. İyi forumlar.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
*
O yüzden fazla şaşırmamak lazım.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKeşke birlikte bulunduğumuz Whatsapp grubunu sorgusuz sualsiz terk etmeden önce bunları orada bana yazsaydın. Hatta gruba değil direkt bana da yazabilirdin.
Ama buradan popülizm yapıp destek almaya çalışmak daha makul geldi demek ki
Yukarıda sorduklarını gelip bana sorbilme erdemini gösterseydin tek tek verirdim cevaplarını. İyi forumlar.
Gruptan çıkma sebebim de benden önce çıkan arkadaşıma (ki beni de pek sevmez) verdiğin ağır yanıt.
Burada popülizm yapıyorsun, erdemden yoksunsun laflarınla kırıyorsun. Elbette burada yazacağım, burası bizim.
Bir de tepkileri neden tek başına göğüsleyip kendini yoruyorsun?
Benim lafım toptan BMN Yönetimi'ne. Hatta daha da özel olarak, Twitter'da vakit geçirip gelip burada insanların ne konuştuğuna karışanlara.
Diyeceklerim bu kadar.
Daha fazlası hepimizi birbirimizden daha da uzaklaştırır.
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYiğit, birlikte bulunduğumuz grubun formatı farklıydı. Orada uzun uzun yazamayız. Bizim evimiz burası.
Gruptan çıkma sebebim de benden önce çıkan arkadaşıma (ki beni de pek sevmez) verdiğin ağır yanıt.
Burada popülizm yapıyorsun, erdemden yoksunsun laflarınla kırıyorsun. Elbette burada yazacağım, burası bizim.
Bir de tepkileri neden tek başına göğüsleyip kendini yoruyorsun?
Benim lafım toptan BMN Yönetimi'ne. Hatta daha da özel olarak, Twitter'da vakit geçirip gelip burada insanların ne konuştuğuna karışanlara.
Diyeceklerim bu kadar.
Daha fazlası hepimizi birbirimizden daha da uzaklaştırır.
Ayrıca madem her şeyi mecrasında konuşmaktan hoşlanıyorsun, yönetim kurulunu şikayet için Ünal Karaman başlığı mı doğru yer?
Neyse. Telefon numaramdan sosyal medya hesaplarıma kadar haizsin. Ben de BMN yönetimi adına konuşabilecek yetkinlikte biriyim. Konuyu şahsileştirmeden sormayı seçmemen hakkında fikrim sabit.
Tekrar iyi forumlar.
Telefonuma kadar her şeyim mevcut.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Ya dostlar, bu işi biraz abartmıyor musunuz?
Zaten Ünal hocanın başlığı var şu anda yazdığımız...
İstifaya davet eden etsin şimdi burada, ediyor da...
Açılan başlığın kapanması oy birliği ile alındı...
Tek adamlık falan lafları çok ağır, gerek de yok...
Ligin daha ilk haftasından böyle bir başlığın lüzumu/lüzumsuzluğu üzerine alınmış bir karar...
Ünal hocayı korumak diyorsunuz siz buna ama biz camiayı korumak diyelim...
'Korumak' fiilinden emin değilim ama bu başlıktan devam edelim işte...
Niye bu kadar büyüttünüz?
Sizler bu itirazı yaparken de, bu sezonki tüm puan kayıplarının ve rezil ötesi futbolun sorumlusunun Ünal hoca olduğu gerçeğini de üstüne basa basa, kabul ederek yapıyorum...Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum