Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kurtarıcısı Fıratcan. Muhammet'i alacaktı oyuna aklına geldi ulaaa Fıratcan vardı dur onu alayım diye ve yine oldu aldı. Mükemmel oyuncumuz üzerine düşeni gerçekleştirdi.
    Taktik dehası hocamız orta saha folloş olmuşken takımı 4-4-2'ye döndürdü. Müthiş taktik savaşları döndü sahada.

Yorum

• geçen sezon ligde 63 puan topladı.1. den sadece 6 puan daha az.

bu yıl iki ön eleme geçti gruplara kaldı.aek ve prag köy takımları değillerdi.malum türk takımlarının eleme macerası her zaman kötü sonuçlanır.bu kez öyle yada böyle 2 eleme geçildi.

bunları neden yazdım

ünal hocanın kredisi bu yılın sonuna kadar devam eder.kendine o krediyi sağladı.ve destek olmak lazım.

ayrıca transferde hatalar yapıldı.projenin dışına çıkıldı gereksiz yere.buda yönetime yazar.ünal hocaya değil.

hocayı teknik açıdan eleştirecek olursam :

1-mikel ısrarını çözemedim.doğan erdoğanı dene bir maçta sosa nın yanında.fb maçında denedin tuttu.devam et aga

2-stoper rotasyonunu anlamıyorum.bir takımda stoper rotasyonu olmaz hocam.2 stoperini belirle ve yola devam et.diğer stoperleri ya sakatlık ve cezalı durumlarında yada türkiye kupasında oynatırsın.

3-geçen sezonun alameti farikalarından biri parmak sosa ikilisi idi.bunu niye bozuyorsun?madem bozacaksın bunu doğanı dene sosa nın yanında.

notlar:

82 puanlı sezondan sonra en yüksek puanı (63) ünal hoca topladı.son 8 sezonun en iyisi.bu 8 sezon içinde 37 puan toplanan sezon var.yapılan şeyleri yok saymak doğru olmaz.kredisi var hocanın.çözüm üretip üretmeyeceğini zaman gösterecek.

transferde hem projeden sapıldı(mikel ve sturiç ile) hemde genç oyuncular alındı tutup tutmayacağı belli olmayan.buda yönetime yazar.ünal hocaya değil.misal fofana alınabilirdi.

üzerine iki önemli sakatlık geldi.ekuban ve ömür.
      En son jairzinho tarafından düzenlendi; 24.09.2019, 00:59.
      TEKKEBALL

Yorum

• Yazıp yazıp siliyorum... Neyse uzun uzun yazmaya gerek yok..
        3-4 haftadır söylediğim gibi, git.
        Haftaya bjk maçından sonra yazacağım o zamana kadar daha bu başlığa yazmayacağım. Umarım kaybetmeyiz.
        Ama git. Senin yapacağın iş değil bu malesef..

Yorum

• İş malesef ben bildiğimi okurum’a döndü ve bu artık iki tarafada zarar veriyor bakalım ne zaman istifa edecek.
          Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Adama inat ediyor deniliyor. Ulan Fıratcan var yedekte Koray var neyle inat etsin adam. Defans takviye etse bu seferde korktu denecek ya size yazıklar olsun vallahi...
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Bu inanılmaz bir şey. Her seferinde aynı şeyleri deneyerek farklı sonuçlar alacağını sanmak cidden de Einstein'ın dediği gibi aptallıktan başka bir şey değil.

Hepsi bir tarafa Koray'ı alırken ne geçti aklından cidden çok merak ediyorum.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Hocam. Bu takımın fizik gücü yok. Pili bitmiş gibi sahada sürünüyorlar. Bu futbolculara kondisyon ve güç yüklemen lazım. Yoksa kümeye düşme tehlikesi ile karşı karşıya kalırız. Antrenman sahasını bırak ve salonda çalıştır.

koşu bandı ve squadlar Hocam. Bırak antrenman sahasını

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Adama inat ediyor deniliyor. Ulan Fıratcan var yedekte Koray var neyle inat etsin adam. Defans takviye etse bu seferde korktu denecek ya size yazıklar olsun vallahi...
                  Ne hikaye anlatıyorsun?

Kasımpaşa, fener, aek, prag maçlarını ne çabuk unuttun?

Takım bu sene ilk maçtan itibaren oynamıyor. Oynamayı geçtim koşmuyor. Kondisyon yerlerde. Oyuncu değişiklikleri rezalet.

Bunu görmeyip körü körüne savunanlara yazıklar olsun.

Yorum

• Senin yerine hırsız, ahlaksız Ersun'ı yeğleyenlere inat başarman gerekiyor.

Zorlarına gitmiş "ağam bizimle eğlenir" dediğimizde.

Takımı sahiplenenle yolanın farkını göremeyecek kadar adamcı olanlar gelip bize adamcı diyorlar tarafını tuttuğumuz için.

Ersunlar'ın olduğu yerde daima Ünallar'ın tarafını tutacağız.
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• Adamcılık yapmayın. Trabzonsporlu olun.

Ünal istifa başlığını silmekle bir yere varamazsınız.

Tek gayeniz Trabzonspor olsun.

Yorum

• Ünal'ı yetersiz bulunca ersuncu mu olunuyor direkt, ben mi bi mevzuyu kaçırdım?

Yorum

• İlk geldiğinde defalarca yazdım. NŞA'da Trabzonspor isminin büyüklüğüne yakışan bir teknik adam değil. Sırf Trabzonspor forması giymesi bu pozisyona gelmesini gerektirmemeli. Karabük, Konya kalibresindeki takımlar için uygun isim.

Sakatlar var onu anladık eyvallah da takımın ne sistemi var ne fizik kondüsyonu. Transferler çöp ama hala aynı isimleri oynatıyor. Geçen yıl altyapı goygoyu yapılıyordu ama sakatlar bu kadar çokken Kerem, Behlül vs gibi isimler kadroya bile alınmıyor. Sonumuz son değil maalesef.
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Devam edilmeli.
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Senin yerine hırsız, ahlaksız Ersun'ı yeğleyenlere inat başarman gerekiyor.

Zorlarına gitmiş "ağam bizimle eğlenir" dediğimizde.

Takımı sahiplenenle yolanın farkını göremeyecek kadar adamcı olanlar gelip bize adamcı diyorlar tarafını tuttuğumuz için.

Ersunlar'ın olduğu yerde daima Ünallar'ın tarafını tutacağız.
                              Peki Yiğitcim kaliteli Avrupa'lı hoca isteyenlere sözün nedir
                              En son Anıl C tarafından düzenlendi; 24.09.2019, 09:05.
                              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                              Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ünal'ı yetersiz bulunca ersuncu mu olunuyor direkt, ben mi bi mevzuyu kaçırdım?
                                Ben de böyle anladım. Burada bir kişi ben Yanal'ı istiyorum dedigini görmedim daha.
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                                Elazığ'lı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X