İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ünal Karaman
Daraltma
X
-
İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoray Aydın; "Kimse, Ünal Karaman’ı eleştirmeye kalkmasın. Takımın yedek kulübesi Alanyaspor’dan daha kötü.”
Açık açık yazmak zordur.
Riskini alıyorum.
Yorum
-
Beşiktaş beraberlik Basel yenilgi gibi gözüküyor. Ondan sonra da sabredelim diyecekmiyiz ? Hem lige hem Avrupa'ya havlu atalım ama sabredelim değil mi. Kadro da kimse yokmuş muş muş. Prag,Aek,Kasımpaşa,Fener maçlarında da kimse yoktu değil miYalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜlkücü ülkücüyü koruyor işte.
Açık açık yazmak zordur.
Riskini alıyorum.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Hocam sana o kadar kızıyorum ki bilemezsin. Sen gittiğin takdirde bu takıma bu takımı sadece yiyecek zerre umursamayacak adamlar gelecek bunu biliyorum. Fakat o kadar trabzonsporlusun ki işinden başka şeyleri düşünmek zorunda hissediyorsun kendini. Böyle böyle kendini de bitireceksin takımı da. Senin geçen sene alternatifsiz bir kadron vardı üstelik ekuban bu seneki gibi bir oyuncu da değildi. Buna rağmen eksiklerine rağmen başarılı oldun. Senin asıl sınavın elinde vasatlardan ve kötülerden arındırılmış kadroyla ne yapacağın üzerindeydi. Senin geçemediğin asıl sınav bu oldu. Biliyorum ki sana sorsalar ne mikeli ne sturridgeyi isterdin. Hatta ne fıratcanı ne cambazı isterdin. Gidenlerin yerini dolduracak alternatif olarak da hazır oyuncular isterdin. Örneğin bir Olcay isterdin. Rodellega gibi fiziken güçlü sağa sola koşacak pas oyununa destek olacak bir adam isterdin. Eminim istemişsindir de. Ama bunu yüksek sesle söylemen gerekirdi. Kafalarının dikine mi gidiyorlar? O zaman basardın istifayı. Yapman gereken buydu. Bugün alt yapı oyuncularına şans ver diyoruz belki onlar da iyi durumda değil bilmiyoruz. Senin hatan şu ki bu oyuncuların hepsi kampa gitmeyi hak etmiyordu. O zaman bu oyuncuları sene boyu izlemen ve hazır olanları direkt kampa alman gerekirdi. İstediğin oyuncuları almıyorlar mı? O zaman bana oyuncu almayın diyecektin illa ki kalmak istiyorsan. Bizde tek suçlu görürdük şu an yönetimi. Sen şımarık mızmız götü başı ayrı oynayan oyuncuyu sevmiyorsun. Ve sturridge bu tanımın karşılığı olan bir oyuncu resmen. Ne olacak şimdi? Oynatmak zorunda hissedeceksin kendini işte ne olacak. Yönetim ünal hocanın eline dinamiti ateşleyerek verdi ünal hoca da yansın gitsin dedi olay bu. Sen sahada futbol oynayarak ilerlemek düşüncesini terk edip işi ticarete döktün hoca da buna alet oldu. Halbuki sen hocanın eline sadece futbol oynatma işi verecektin ve biz bu günleri görmek zorunda kalmayacaktık. Yazık oldu hem de herkese. Rakip takım taraftarlarına bile. Bu güzel futboldan ve anlayıştan mahrum kaldık ülkeceOMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
Ben veya başkası Ünal hocayı burada eleştirirken keyif almıyoruz zaten .
ben hiç keyif almıyorum
sonuna kadar yetersiz bir hoca.
Türk hocalarla çalışılmaz
nevi şahsına münhasır bir kişilik. karakterini severim.
ama çalışma prensibini sevmiyorum.evet futbolcularla bütün gün beraber olan kendisi vesaire teknik ekibisi şusu busu herneyse...
kadro çok mu iyi? değil ama Ünal hoca yetersiz bunu niye anla mıyorsunuz?
şampiyonluk için demiyorum bunu şampiyonluğu geçtim bizi şampiyonlar ligine de taşımaz bu ekip.
sivasta oynanan oyun son iki oyuna göre iyi oynandı sadece. getafe ve gençlere kıyasla iyi oynadık.
iniş çıkış olur beraberlik takımı olur
yönetim derhal bir hoca bakmalı ufaktan ikinci dönem kendisinden bize hayır geleceğini düşünmüyorum
bize Şenol Güneş haricinde adam gibi yerli bir hoca gelmedi
çare kaliteli yabancı hoca
Ünal hocaya klupte başka görevler verilebilir kendisi kabul ederse
taktikten hiç bir şey anladığını düşünmüyorum
olmuyor işte olmuyor...En son erenslash tarafından düzenlendi; 24.09.2019, 14:36."Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoray Aydın; "Kimse, Ünal Karaman’ı eleştirmeye kalkmasın. Takımın yedek kulübesi Alanyaspor’dan daha kötü.”
Yorum
-
Bence istifa etmesi gerekiyor
1.5 sene olacak ileri gidilmeyen konular var
takım savunma yapmasını bilmiyor
penaltı atamasını bilmiyor
takımın kondisyonu yok
sürekli takımda sakat oyuncular dolu
takımın oturmuş taktiği yok
kadro yapılanması berbat seviyede ( sağ bek sol bek yedek yok)
taktik olarak B planı yok
bu arada kendisinin hastasıyım
Yorum
-
2 senedir takımın başında yazan var el insaf be. Dünkü 21 kişilik kadroya bakan biri gelip şunu buraya yazmaz/yazamaz.
Avcı yazılmış kendisini beğenen biri olarak mikrofonları ona çevirelim
"Hemen olmuyor, Play Station değil bu..."
Hadi gidin fm'de bilmem ispanya kaçıncı lig takımını şampiyonlar ligi şampiyonu yapın sonra gelir yine ego kasarsınız.En son castillo61 tarafından düzenlendi; 24.09.2019, 17:02.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum