Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Formayı hak esene vermediği sürece sıkıntı çıkacak. Mikel denilen eleman bu takimda oynayamaz.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu olay sadece ucuz-pahali transferle aciklanip kaderimizi kabullenelim diye gecistirilecek bir olay degil. Fb daha pahali transfer yapiyor tamam onlar sampiyon olsun, bunu soyleyip aradan cekilip orta sira takimi mi olalim ?

Adam oyuna israrla orta saha sokmadi, 2 sezondur ayni hatayi yapiyor orta saha duserken uyuyor izliyor ve ne alakaysa 2 forveti hep sahada tutuyor, Sorloth un hali dermani yok diye tutmayi birakan rakip stoperler bizim sahaya depar atarak gelirken Unal Karaman ve yardimcilari yerine ben utandim.

Cok ciddi hatalari var, bir oyun felsefesi vardi onu bozdu sahada sacma sapan bir sey izletiyor. Malatya maci sonrasina benzedi, o mactan sonra ilk kez agir elestiri yiyor ve elestiren herkes hakli.
      Hatalarında zaten herkes hem fikir sadece Ersun ile yapılan kıyaslamayı doğru bulmuyorum...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Biraz sinirim geçiyo , sonra maç aklıma geliyor ligin son sırasında sıfır puanlı takım 20 dkdır sana baskı kurmuş hatta maçın başından beri orta sahan yetersiz kalmış ve izliyorsun bu nasıl bir akıl tutulmasıdır nasıl bir düşünce yapısıdır nasıl bir hocalıktır gerçekten anlayamadım lütfen izah et.
        Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Değişiklikle de olacak şey değil aslında. Her maç aynı şeyleri yaşıyoruz, önde pres, çok adamla topun olduğu yerde çoğalma, iyi kontraya çıkma falan hiçbir şey yok. Herkes nwakeme'ye şişiriyor topu. Böyle geçiştirmeye, şişirmeye girdin mi iş yaş. Mental olarak tükenmişliği hissediyorsun. Bir de aradan böyle dönüyorsan durum çok vahim.

Yorum

• Ünal Hoca, ikinci yari lig sonuncusundan akil almaz baski yedik. bi ara en az 5 dk. topu adamlardan alamadik.

Neden Fenev macin da Dogan'i aldin da bugün almadin ??? Benim gibi birinin gördügünü sen niye görmüyorsun ???
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Nette bir eleman yabancı kızla konuşuyodu ya hello, where are you from sonrada ben gideyim ingilizcem bitti. Ünal hocanında aynı hesap hocalığı bitti

Yorum

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                @David_LuiZ4

Renkdaşımızın söylediklerine harfiyen katılıyorum.

Nitekim zaman zaman ben de aynı hassasiyetleri paylaşıyorum, eksiklerimizi söylüyorum.

Dünya'da modern futbol ve ilkel futbol sistemleri uygulanıyor.

Ünal hoca ikinci şıkkı yani taktik-teknik anlayışın olmadığı mücadele-doğaçlamaya-bireyselliğe dayalı ilkel futbolu seçti.

Gelişmiş bir takım organizasyonuna sahip olmak için şunları yapmalıyız

1- Kaleci ve stoperler pas aksiyonunda aktif ve hareketli olmalı

2- Oyunu geriden kısa pas ile başlatmalıyız.

3- Kaleci ve stoperler alanı açacak, takımı öne itecek kontrol, dripling ve pas özelliğine sahip olmalı.

4- 1.bölgede pas istikrarı ve temposu hızlandırılmalı

5- Takımın boyunu azaltarak 50-60 metreye indirmeliyiz.

6- Önde bireysel değil çok adamla pres yapılmalı. Savunma hattı rakibi önde karşılayarak alanı daraltmalı.

İstanbul'un 3 takımı + Başakşehir'in seviyesine gelmek için oyunumuzda köklü değişiklik yapılmalı.

Ünal Karaman ile bu iş zor gibi keza bu sistemi getirecek oyun mantalitesi yok.

Bu hokus pokus ile değişecek birşey değil. Bir gelenek, bir ekol işi.

Pas yapamayan sadece direkt futbol oynayarak bir yere kadar gidersin.
                Mesele maçtan sonra yaylım ateşine tutmak değil

Haftalar, aylar öncesi gelecek fırtına'ya hazırlıklı olmak önemlidir.

Nitekim geçen sezon kötü oyuna rağmen.

Küllerimizden yeniden doğuyoruz gazının temeli olmadığı ayan beyan ortada

4.lüğü marifetmiş gibi anlatmak ile olmuyor.

Yorum

• Antreman yapmıyoruuuuuz.

Pazar günü fb maçı oynadık.

Pazartesi izin
                  Salı izin
                  Çarşamba izin
                  Perşembe izin
                  Cuma akşam antreman

Yani 120 saat sonra.

Ardından cumartesi ve pazarı antreman yaparak geçirip pazartesi takım tekrar izinli.

Geçin kardeşim.

60.dakikada dökülüyor takım.
                  1 kişi değil 2 kidi değil
                  10 kişi dökülüyor

Crystal Palace ile kamp yiyip gelen Sörloth'tan şu Sorloth'a

Ey gidi
                  İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                  -------------
                  Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Kusura bakma ama yaptıgin teknik direktörlük degil

Yorum

• Biz ne çalışıyoruz anlamadım. Sadece 5'e 2'yle antrenman olmaz. Taktiğimiz ne? Top bizdeyken veya top rakibe geçince ne yapacağız? Stoperler neden sürekli geri yaslanıyor? Takım neden alan daraltmıyor? Bu kadar disiplinsiz futbol olmaz. Hiçbir şey yapamıyorsak, skoru bulunca ilk Aek maçının ikinci yarısındaki oyunu oynayacağız, takım halinde topun arkasına geçeceğiz.
                      En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 15.09.2019, 23:46.

Yorum

• Gecen sezon hep pasla cikiyorduk. Noldu simdi de bunu yapmiuyoruz ???
                        *
                        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Bu arkadaş ve ekibinin yeri 3.ligtir.
                          Böyle bir ekiple çalışmakta küçük takımların vizyonudur.
                          Çok geç olmadan, taktik-teknik bilgisi olan, kendini geliştirmeye açık, önyargıları olmayan, ve geçmişinde bir referans olan bir hocaya ihtiyaç var.
                          Şampiyonluk hayal, hiç değilse yine uefaya direk katılalım.

Yorum

• Hocam k bakma ama bugün hiç ama hiç olmadı.

Ligin 2. sonuncu takımın tek puanı pizden. O puanı alsak şu an maç farkıyla 1.ydik.

Sorloth çok ama çok kötüydü bugün.
                            Doğan oyuna gitmeliydi.
                            Fıratcan?
                            KasımpaÈ™a'da Yusuf'un oyuna dahil olması..
                            En vahimi de orta 3'lusu.
                            Geçen sene ki başarı sırrımız Sosa-Onazi(Parmak) -Yusuf uyumuydu.
                            Bu sene burası oturmadı.
                            Mikel-Parmak-Sosa olmuyor.

Yorum

• Evet Ünal hoca bugün oyuna müdahale edemedi. Doğrudur. Peki bana birileri söylesin 2010 2011den sonra en iyi futbol oynayan takım hangi sezondaydi ve hocamiz kimdi? istanbul takimlarini hangi sezon eze eze yendik? Hangi sezon yeniden sampiyonluk konusmaya basladik? Bu sezonlarda takimin basinda kim vardi ? Ünal hoca takıma 2010 2011den sonra en iyi futbolu oynatan hocadır. O da hata yapar arada, kredisi çok. Birakin hocayı istifaya davet etmeyi falan. 2 puanımız çalınmış bunun peşine düşün
                              TRABZON SPOR

Yorum

• bari şu kadroyu temizle Ünal hocam bari bunu yap git başkanla konuş aldırt yurt dışından talep et

sen adam gibi heyetle çalış yeter ki bizle kal istifa etme buna razıyım kalacaksan böyle kal

teknik kadrocuğumuz

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
                                "Annuit cœptis"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X