Suçu da ortasahada ki oyunculara bulmuş
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ünal Karaman
Daraltma
X
-
Çok hıncal dinlemiş heralde, biri ona korkak diyecek diye ödü kopuyor. Sonuç olarak korkmuş oluyorsun işte fark etmiyor. Forveti çıkardı takımı yasladı diyecekler diye abuk subuk bir şey yaptı, zaten zorlanan takımı alt üst etti. Hücum oyuncumuz yok yedekte, rakip geliyor sokacaksın ortasahayı, bekleyeceksin. Hayal aleminde gezmenin anlamı yok, takımın gidecek gücü yok herkes görüyor. Golü yedik yine topu alamadık.
Topu alacak gücü olmayıp forvetleri ileri yığan hocaları da hiç sevmem. Soruna çare aramayıp, karambolden gol atalım diye bekledi, allah'tan üçüncüyü yemedik.
Yorum
-
Bu kadar futbol bilgisi zayıf bir teknik direktör görmedim.Advijajın çıkmasına gerek yoktu.Doğan takviyesi gerekliydi.Sorloth çıkmalıydı.Çok basit şeyler yapacaktı ama hiçbirini yapmadı.Takımın içine etti.Rezalet bir teknik direktör.Tek bildiği şey motive edici konuşmalar yapmak.Bireysel kalite olmasaydı Ünaldan bir bok olacağı yoktu.Şimdi bireysel kalite sakatlıklardan ötürü gitti artık maç kazanabilmek için hocaya ihtiyaç var ama adam o kadar kötü bir hoca ki bundan sonra ki maçlarda felaket olabilir bununla.
Yorum
-
Şimdiden iyi bir alternatif aranmaya başlamalı, iyi niyetlisin , kazanmak istiyorsun ama daha fazlası lazım. Kaliteli, teknik direktörlük bilgisi üst düzey hoca getirsek futbolcuları motive edemiyor, futbolcularla ilişkisi iyi, onları nispeten iyi motive eden birini getirsek, teknik direktörlük bilgisi zayıf kalıyor, bilemiyorum ne yapacağız?Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe gitmesi ya kafayı mı yediniz.rahatsizmisiniz beyler.gitti kim gelecek ???.
FrancescoTotti
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe gitmesi ya kafayı mı yediniz.rahatsizmisiniz beyler.gitti kim gelecek ???
Yorum
-
İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadar futbol bilgisi zayıf bir teknik direktör görmedim.Advijajın çıkmasına gerek yoktu.Doğan takviyesi gerekliydi.Sorloth çıkmalıydı.Çok basit şeyler yapacaktı ama hiçbirini yapmadı.Takımın içine etti.Rezalet bir teknik direktör.Tek bildiği şey motive edici konuşmalar yapmak.Bireysel kalite olmasaydı Ünaldan bir bok olacağı yoktu.Şimdi bireysel kalite sakatlıklardan ötürü gitti artık maç kazanabilmek için hocaya ihtiyaç var ama adam o kadar kötü bir hoca ki bundan sonra ki maçlarda felaket olabilir bununla.
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBitik Ersun Yanal 25 milyon eurosu bonservisli olmak üzere piyasa değeri 70 milyon euroyu bulan 15 transfer yaptırdı. Ünal Karaman da 15 transfer yaptırdı ama Sturridge'i çıkardın mı oyuncuların piyasa değerleri 10 milyon euro yapmıyor...
Adam oyuna israrla orta saha sokmadi, 2 sezondur ayni hatayi yapiyor orta saha duserken uyuyor izliyor ve ne alakaysa 2 forveti hep sahada tutuyor, Sorloth un hali dermani yok diye tutmayi birakan rakip stoperler bizim sahaya depar atarak gelirken Unal Karaman ve yardimcilari yerine ben utandim.
Cok ciddi hatalari var, bir oyun felsefesi vardi onu bozdu sahada sacma sapan bir sey izletiyor. Malatya maci sonrasina benzedi, o mactan sonra ilk kez agir elestiri yiyor ve elestiren herkes hakli."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum