Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takke düştü, kel göründü

Trabzonspor'un %5'lik bütçesi ile kurulan Ümraniye ve teknik direktörü Ahmet Tasyürek.

Futbol dersi vererek Ünal Karaman'ı eledi.

Halihazır oyunu forse etmeye çalışan, rakibi kontratağa sürükleyen oyun yapısı ile büyük hoca olacağının sinyalini verdi.

Ünal hoca için söylenecek birşey yok.

Doğaçlama futbol, bireysel beceri ile kazanmaya çalışıyor ama bunda devamlılık sağlayamayacağı aşikardı.

Nihayetinde hem teknik-taktik olarak zaafları hem de oyuniçi müdahaleleri yüzünden başarısız oldu

Yorum

• Git hakemin elini sık, şirinlikler yap futbol romantikliği pembe süslü anlatımlar, etrafa gül neşe saç. Takımı en önemli maçta Ptt takımına elettin, tarihin en kolay sezonunda ilk 4 ten uzaklaştırdın.

Bravo hoca. Bravo ! Umutlanmıştım ama yalanmış. Ligde orta sıralara oynatır işte, tam bizlik hoca. Aferim hocam devam et daha neler yaşayacağız senle kim bilir, tarih yazdınız aferim size.
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Valla ben alışmak istemiyorum. Bu kulüpten para alıyorsun. İşini doğru düzgün yapmıyorsan sorun var demektir. İş hayatında biz işimizi savsaklasak kimse bize "yav boşver canın sağolsun" falan demiyor. Başarısızlık kulübün her yerine sirayet etti. Sıradanlaştık. Gençler, altyapı, iyi niyet falan hikaye.
        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Sende defol artık olmuyor bu kaçıncı alma eksik oynat alma Batuhanı
          Y cuales deseos me vas a dar?
          Dices tu, “Mi tesoro basta con mirarlo
          Tuyo será, y tuyo será”

Yorum

• Bugüne kadar sabrettim bundan sonra çatır çutur eleştiririm hiç acımam..

Takımın defoları eksiği gediği bir alt lig takımına karşı bile ayan beyan ortada...Ümraniye maçında bile takım doğaçlama oynuyor kadro kalitesi kendini göstermiyor ise sorumlusu Ünal'ın ta kendisidir..

Bir alt lig takımına karşı oynanan maçta rakip elini kolunu sallaya sallaya bizim kaleye defalarca geldi..180 dakikada Ümraniye'yi yenemeyen bir takımdan bir şey beklemesin kimse..
            Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Bu kadroyla bu kadar. Orta sahada 1 tane defansif oyuncumuz yok. Ne oyun kurabiliyoruz ne savunabiliyoruz. Taktik kaynakli degil kadromuz cok eksik oldugu icin.
              Insafli elestirin.

Yorum

• Maçtan sonra değindiği tek konu penaltı. Kapasitesi bu. Niye kötü oynadık onun hesabını vermek yok. Güzel iş.
                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Hiç hakeme falan ağlama hoca gözünü seveyim 2 maç oynadık 2 maçta da karşı TD sana üstünlük kurdu elindeki kadroyla.
                  İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                  Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• ataklarımız niye zorlama, niye hareket etmiyor takım bunun cevaplarını bulması lazım. bu elenmenin telafisi ligde üçüncülüktür. ama bu oyunla olmaz. hareketli oyun, pas sistemi bitti. hep zorlayarak gol bulmaya çalışıyoruz. akışkan oyun oynamayı bıraktık. alan boşaltamıyoruz, oyuncuları bire bir bırakamıyoruz, boş orta yapamıyoruz, düzgün şut atamıyoruz. çalışmayı bırakmış bu takım.

Yorum

• Parmak'ı sağa gönderdin yine forveti ikiledin. İlla o forveti ikileyeceksin. Forveti ikilemeden gol atılamıyor mu futbolda?

Yorum

• Ben takıma kattığı hiçbir şey göremiyorum . Fener iyi olsa gene orta sıra takımıyiz.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Sevgi karın doyurmuyor..

Yorum

• Çık bi olacağız da de

bugün ki gibi hakemlere laf et

Kara bitti Ünal Karaman

Yorum

• 1 gol attik diye geriye yaslandik. Son 20 dakikada yaptigimiz baskiyi direk ikinci yarinin basinda yaptirsan ve golü bulsak mac bitecek. Zaten yedeklerde hamle oyuncun yok erken golü bulup maci bitireceksin
                              .

Francesco
                              Totti

Yorum

• Bırak hakemi de sahayı konuş hoca, "kötü oynayabiliriz, beklentiyi karşılayamayabiliriz" diye saçma sapan bi açıklamayla olmaz bu işler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X