Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hoca ilk geldiğinde sadece Trabzonsporlu olması nedeniyle görev verildiği düşüncesiyle çok karşıydım, bıktık bu arabesklikten temalı bir mesaj da atmıştım. Ancak geçen sürede gösterdiği performansla ben bir yerlere varılabileceği konusunda ikna oldum. Kesinlikle ayrılmaması gerektiğini düşünüyorum ama hala bu arabesklikten bir adım ileri gidemediğimizi de görüyorum. Hocanın kadro ile ilgili söylediklerine katılıyorum ancak eleştirilerin bu kadar yükselmesinin en önemli sebebi de bence kendisi. Beklenmedik puan kaybı yaşadığımız bir iki maç sonrasında teknik değerlendirme yapsaydı ve sorunların farkında olduğunu bizlere iletseydi tepkiler bu derece büyümeyecekti. Bu takım geçen sene defalarca son dakikalarda puanlar kaybetti, bu sene de öne geçtiğimiz maçları bir türlü tutamıyoruz. 17 maçta yanılmıyorsam 14 defa açılışı biz yapmışız. Hücum açısından çok başarılı bir performans ancak sadece 9 galibiyetimiz var. Takımın savunma yönünde kötü performans gösterdiği açık. Kadronun en önemli taşlarının da sakat olduğunun farkındayız ama her maç sonunda bunlar dile getirile getirile asıl sorunların farkında değilmiş hissiyatı oluştu. Hocanın, açıklamaları öyle göstermese de, sorunun farkında olduğunu düşünmek istiyorum.

Başkanın açıklamalarında söylediği şey doğru olsa bile bunu bu şekilde ekran önünde dile getirmemeliydi. Hocayla görüşüp gönlünü almalı. İkisinin de hataları var, fakat ikisinin de artıları eksilerinden oldukça üstte. Ekip korunmalı.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ya daha neyi anlamadınız adam akşam çıktı ben bu takımı şampiyon yapamam dedi kapasitem buna uygun değil dedi ben bu baskıyı kaldıramam dedi siz hala yok ünal karaman tesiste yatıyor yok takımı sahiplendi yok bizim çocuğumuz yok efsanemiz ya bunlar profesyonel olaylar değil ünal aysan g.saray başkanı iken fatih terim takımı 2 defa şampiyon yaptı başkan ünal aysal telefonlarına çıkmadığı için fatih terim bu takımın çalışanı dır dedi gönderdi demedi ki 4 sene üst üste şampiyon yaptı uefa kupasını kaldırdı ne dedi bu klübün çalışanıdır bu kadar basit ünal karamna da bu klübün çalışanıdır sahibi kurucusu değil ya şunuda görün trabzonspor olmasaydı ünal karaman şuan ya ptt liginde sıradan bir takım çalıştırıyordu yada tv başında maç izliyordu trabzonspor ona altın tepside sunulan bir nimettir ayrıca ünal karamana tanınan şans verilen kredi şenol güneşten başka kimseye verilmemiştir bu takım ünal karaman dönemimde 5-0 malatya hezimeti yaşamış klüp gene arkasında durmuştur biraz olaylara duygusal değil gerçekçi bakaın ünal karaman trabzonspor takımını şampiyon yapacak kapasitede değil bunu kendi de söylüyor zaten.
      Çok açık bundan sonrası benim işim değil dedi adam .
      Yönetim anlamıştır diye tahmin ediyorum.
      Buradaki arkadaşlar başka türlü bakmaya çalışıyor da...
      Adamın söylediği net.

Bu arada Sivas Göztepe maçını izledim.
      Lider stoper Caner, müthiş hücum hattı Kone - Yatabare.
      Mühendislik delisi olmuşlar.

Pozisyon vermediler. Kendi sahalarına da çekilmediler.

Ama tabi mühendislik....

Yorum

• Son 9 sezonun en fazla puan toplayan takımın basinda ki adam başarılıdır.
        Sivas gibi yarım yamalak takımın 5 puan gerisinde devreyi bitirmek, per perişan durumda olan ezik 3 takımın en az 10 puan önünde olmamak şu tarihi kadromuzla başarısızlıktır.
        Evet ligin başından beri özellikle sakatlıklar canımızı fazlasıyla yakmıştır fakat teknik direktörün can alıcı, skoru koruyucu hamlelerinin ptt lig seviyesinde olması kabul edilemez.
        Nerdeyse 20 yıllık antrenörlük tecrübesi olan birinin tahammül edilmeyecek hatalar yapması hiç kabul edilemez.
        Hocayı sevdik saydık, önemli şeyler kazandık sayesinde bu asla inkar edilemez. Zatalileri dile getirmiş tesislerde yatıyorum, ailemden feragat ediyorum gibi kendisini küçük düşüren cümleler sarfetmis. Be hey insan; senin bir ayda kazandığını ülkenin % 99'u 10 yılda zor kazanırken saçma duygusallıklara girmen sana yakışmıyor.
        Senden sadece biraz daha takımı derleyip toparlaman ve oyun içi hamlelerini zamanında yapmanı bekliyor seni eleştiren bu takımın sevdalıları. Yolun açık olsun, şampiyon yap bizi, cehennem de yak bizi...

Yorum

• #unalhocamyanındayız TT çalışması var. Destek olalım.

Yorum

• Geceleri bile takımla birlikteyim falan.
            Bunlar popülist laflar .

Mühendislik konuşuluyor, basit bir formül vereyim.

Fizikte yapılan iş = yol x zaman ...

Harcadığınız zaman ne olursa olsun aldığınız yol sıfır olduğu sürece yapılan iş sıfırdır.
            İsterseniz 7x24 çabalayın.

İş buralara geldiyse, sahadan çıkıp ,kendini başka şekillerde ispatlamaya çalışıyorsan, zaten birşeyler kırılmıştır, dökülmüştür.

Nasıl yaptığın seni ilgilendirir.
            Değerlendirenler için ne yaptığın mühim.

Nasil yaptığını göze sokmak da başka bir sıkıntılı vaziyettir.

Sahanın dışına her çıkışında gözden düşersin.
            En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 29.12.2019, 17:12.

Yorum

• Ağaoğlu'nun eleştirilerini medyaya nakletmesi yanlış, Ünal Karaman'ın bunu güç savaşına dönüştürmesi daha da yanlış. Sosyal medyada fazlasıyla görülen "Trabzonspor'a değil, hocaya âşık" kitlesine güveniyor olacak ki herhangi bir kötü performansın akabinde hiçbir şekilde sorumluluk kabûl etmiyor; torbalara bağlıyor, maç sayısına bağlıyor, sakatlığa bağlıyor, üstüne üstlük eleştiriler kendisine değil de oyunculara yöneltiliyormuşçasına sürekli "Oyuncularımı alkışlıyorum", "Onları ancak ben eleştiririm" gibi ifâdeler kullanıyor.

Aynı sürecin çok çok benzerini Şenol Güneş'in, Trabzonspor'a zarar vermeye başladığı süreçte de gördük. O zaman da takım sürekli geriye gidiyor ve Şenol Güneş hatâları tekniksel boyutta açıklayıp çözmek yerine aynı Ünal Karaman gibi aşırı duygusallığa girişiyordu. Nihâyetinde armut da dibine düşüyor.

Hulâsa, oyunu eleştirenin Ünal Karaman'la ilgili herhangi bir şahsî husûmeti olmadığını,
              Bu eleştirilerin, takımın, potansiyelinin çok daha altında performans gösterdiği için zikredildiğini,
              Geçen sezonla bu sezon arasında çok büyük farklılıklar olmadığını, hattâ Onazi'nin sakatlığı dışında çok daha iyi bir oyuncu kadrosuna sâhip olunduğunu ve buna rağmen geçen sezonki hüviyetin kaybedildiğini,
              Demagoji üzerinden faydalı sonuçlara ulaşılamayacağını anlamak şart.

Ünal Karaman'ı en çok eleştirenin bile kendisini gönülden sevdiğine, câmiayı sâhiplenişini takdir ettiğine emînim. Lâkin kendisinin sert karşılıklarla "eleştirilemez" kılınması hem kendisine, hem de kulübe zarar veriyor - Fatih Terim'leştirme sürecinin önü açılıyor.

Biraz nefes alsak her şey çözülecek gibi; biz nefes almayı unutuyoruz, dolayısıyla da düşünemiyoruz.

Yorum

• Bence bazılarının anlamadığı şey , takımın en yüksel potansiyelde yapabileceği bu . Bu kadro yapılanmasıyla bu oyun oynanır. Hala isimler üzerinde TS-Sivas kadroları karşılaştırılıyor. Komik buluyorum

Yorum

• 2 yıl önce teneke bağlayıp yolladığımız Rıza şimdi Ferguson mu oldu başımıza.

Hani şu yılda 3 küsür verdiğimiz şu anda haşa ilah gözü ile baktığımız Sosa'yı göndermeye çalışan oynatmayan Rıza mı bu?

Git Hocam hiç gerek yok bu kadar tantanaya.Git keyfine bak. Nasılsa bu taraftar sen gidince kendisine bu sefer yönetimi hedef alacaktır.

Kelle almadan duramaz bu taraftar.
                  En son Reha Asan tarafından düzenlendi; 29.12.2019, 17:38.
                  ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                  Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Son 10 yılda iki sene kafaya oynamışız ikisi de Ünal Karaman ile.

Hem de sanırım en az maliyetli kadrolar ile.

Ama biz ne ara bu hale geldikte sıralama vs bakmayıp iyi oyun oynayamıyoruz diye Hoca göndermek istiyoruz anlayamadım.
                    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Rıza Ferguson değil, elindeki kadrodan şikayet edince çok daha zayıf, dar bir kadro ile bile sonuç alan var demek için örnek sadece.

Yaşlı takım arayana da Başakşehir örnek verilebilir. Veteranlar kadrosu. Ama ne hikmetse yorulmuyorlar bizim gibi.
                      Gene bir genetik mühendislik söz konusu tabi.

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Son 10 yılda iki sene kafaya oynamışız ikisi de Ünal Karaman ile.

Hem de sanırım en az maliyetli kadrolar ile.

Ama biz ne ara bu hale geldikte sıralama vs bakmayıp iyi oyun oynayamıyoruz diye Hoca göndermek istiyoruz anlayamadım.
                        İki senedir hoca da yönetim de biz 3 sene sonuç değil, oyunumuz ile hazırlanacağız. 3 yılın sonunda şampiyonluk için hazırlanacağız demiyor mu?

Asıl soru şu: ne ara sonuca göre değerlendirme yapar olduk?

Biz oyuna bakacağız 3 sene, sonuca aldırmayacağız dedik Ünal Hoca'yı iş başına getirirken.

Yorum

• Kim nasıl eleştiri yapıyor bilmem. Çoğu kişinin eleştirisi; öne geçince takım niye geri yaslanıyordu. Hoca da ona cevabı verdi geçen hafta. 28 maç oynadığımızdan dolayı yaslanıyormuş. Ondan isteğimiz bu soruna çare bulması.

'Bu takım niye top oynamıyor' sorusu zaten ilk defa sorulmuyor. Bu takımın tarihinde sürekli sorulan bir soru. Bu soru zamanı geldiğinde her t.direktöre sorulmuştur. Bu tür şeylerden alınganlık yapmaya gerek yok. Eleştiri olmadan doğruyu bulamazsın. Kimse kusursuz değildir.

Yani hoca teknik-taktik eleştirilere alınganlık yapıyorsa yanlış yapıyor. Kendisine hakaret, küfür ediliyorsa başka tabi.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Rıza Ferguson değil, elindeki kadrodan şikayet edince çok daha zayıf, dar bir kadro ile bile sonuç alan var demek için örnek sadece.

Yaşlı takım arayana da Başakşehir örnek verilebilir. Veteranlar kadrosu. Ama ne hikmetse yorulmuyorlar bizim gibi.
                            Gene bir genetik mühendislik söz konusu tabi.
                            Yanlışın var, yaşlı yıldızlar yedekte bekliyor basaksehir'de sahadaki oyuncular canavar gibi.

Aradaki farki şöyle anlatayım. Biz yusuf yerine berkay'i ilk onbir oynatmak için istiyoruz alamiyoruz. Adamlar aliyor oyuna bile sokmuyor. 10'a. yakın merkez ortasahasi var hepsi ayrı ozellikte ve diri oyuncular.

Takımi taşıyan iskelet kadro da 3 senedir orada, her turlu asamayi geçmişler, oyun oturmuş.

Ünal hoca eleştiride izan insaf ararken haklı, duygusalliklari bir kenara.

Yorum

• Şenol hocadan özür diliyorum. Bu camiada hocalık falan yapılmazmış. İyi ki de Beşiktaş'a gitmiş. Ünal hoca da en yakın zamanda istifa eder umarım. Bokunda boğulur umarım bu camia.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Hocam sene başından beri arkandayım hala arkandayım ancak ağlayacaksan oynamayalım
                                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X