Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arçil & Şota Arveladze

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu arada Şotaya yıllık yaklaşık 4 milyon tl ödüyoruz... Çok zenginiz çoookkk..........

Profesyonel Futbol Takımı Teknik Direktörlüğüne Sayın Shota Arveladze'nin getirilmesi konusunda, 2 yıllık anlaşma sağlanmıştır.

Anlaşmaya göre Sayın Shota Arveladze'ye; herbir futbol sezonu için 1.200.000.- EUR garanti ücret ödenecektir.
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Onur kime talimat vermiş? Takımı nasıl sabote etmiş? Bunu bir açıklasana Şota.

Kaleci Esteban'a mı? Sağbek Salih'e mi, stoperler Aykut ve Douglas'a mı yoksa Cavanda'ya mı? Hadi bunların hiçbiri değil. Bunların ikisi yabancı ve yeni diğer ikisi zaten ilk kez oynamış. Mbia'ya mı, Medjani'ye
      mi? Özer'e mi, Marin'e mi, Yusuf'a mı yoksa Cardozo'ya mı? Sende inanmadın değil mi dediğine? Zira bu futbolcuların hiçbiri Onur'un talimat vereceği cinsten değil. Aynı şeyi geçen yıl Mustafa için dediler. Mustafa şuan 2. kaptan.

Sorun bellidir. Yalancı başkan, sportif direktör ve kukla/stajyer hoca.

Yani maçı izlemeyen biri olsa zanneder ki Onur oynadı ve bilerek 3 gol yedi. Mehmet oynadı bilerek penaltıyı dışarı attı.

Yorum

• 20 yıl önce gol kralı olarak tarihe geçmişti. 20 yıl sonra da kulüp tarihinde üstüste 4 mağlubiyet alan ilk teknik direktör olarak adını tarihe yazdı...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Hala burda misin sen ya? Kotu esprilerini de al git artik.

Yorum

• Geldiği zaman 10 hafta ömür biçenlerdendim.
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Lütfen git,lütfen.Mersin'e kaybetmeyi kaldıramam.Lütfen git
              Antrenmana da çıkmış beyfendi.Sivas'a da kaybettir bünye alıştı zaten

Yorum

• dünkü maçtan sonra istifa etmeyeceği belliydi ben mücadeleden kaçmam ve kararı yönetime bırakıyorum demişti yani türkçede teşkil ettiği anlam tazminat almadan gitmem

Yorum

• Hadi istifa edecek çapta bile değilsin peki o kadar laf ettin, Onur ve Ekici yi niye hala kadro dışı bırakmadın ? Sivas maçında hadi zozuklar diyerek sahaya sürmek için mi, seni kurtarırlar belki ? O laflardan sonra Onur ve Ekici çıkıp Sivas maçında oynarsa ve kazanırsak bunu başarı olarak mı göreceksin ? Kayseri de Kasımpaşa da 4-5 maçta bir galibiyet başarı sayılıyor, küçük takım zihniyeti işte.

Suç Şota da değil, 4 maç kaybetmiş Avrupa dan sonra lige de daha 10 hafta olmadan havlu atmış takım hedefsiz kalmış vs.. hiç önemi yok çünkü Kayseri den Kasımpaşa dan alışık ama başımızda yönetim olsa bu adam iki dakka takımın başında duramazdı. Ben hala şaşırıyorum o taraftar antrenmanı nasıl basmadı veya İho nun Şota dan ne gibi bir beklentisi var ki hala susuyor.
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• ersun gibi kendini ispat etmis adamı bırak, kasımpaşa nın iyi kadrosunu bile bir yere getirememis, henuz başarısı olmayan bir adama takım emanet et.
                    Bana koyan belkide efsane olcak iki futbolcumuzun durumu.

Onur 7 milyon şartını bozmasa giderdi. Mehmet Ekici ye yumruk atılsın sen erkan a moral ver.
                    13 Vitor Hugo

Yorum

• Sayesinde Rıdvan bulduğu fırsatı affetmiyor. Haftalardır kime yenilirsek o takımı haftanın takımı seçiyor yenildiğimiz takımın hocasını da haftanın teknik direktörü...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sayesinde Rıdvan bulduğu fırsatı affetmiyor. Haftalardır kime yenilirsek o takımı haftanın takımı seçiyor yenildiğimiz takımın hocasını da haftanın teknik direktörü...
                        Yesiç'in ve şikenin acısı geçmiyor yıllardır ondandır
                        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Ben sana da acıyorum kulüp dönmüş bataklığa... Sen de yeni kurban oldun. Kendilerine Shota'yı da siper ettiler ya daha ne diyeyim. shota kulüp berbat durum da hiç bir şey değişmiyor diyor. Ne başkandan ne de Hurma'dan ses var.
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Şu açıklamadan sonra (maç sonrası basın topl.) Onur ve Mehmet ile ilgili bundan sonra neler olacak ,Şota bunun altından nasıl kalkacak merak ediyorum.

Basının önünde bu kadar böğrünü yırtarak yakınmak nedir ya?
                            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Bu hafta Mbia yı kaleye, Marini stopere, Erkanı sağbeke, Estebanı forvete, Douglas ile Mustafayı kanatlara koymayı unutma emi Şotacım. Maç renkli olsun, boşver yenilirsek yenilelim, hem Onur ve Mehmet var, verirsin maç sonu odunu bu ikisine, emaaaaannnn...
                              En son Turgay Atalay tarafından düzenlendi; 21.10.2015, 11:51.

Yorum

• Acınacak bir haldesin Şota!

Yazık..
                                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim