şota arveladze efsaneydin artık sahibinin sesi oldun. değer miydi ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Arçil & Şota Arveladze
Daraltma
X
-
03.07.2015 tarihinde Geldiği gün yazdığım mesaj..İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle6.kurban geldi.....
yazık etti kendisine.....
maalesef akıbeti Hacıosmanoğlu dönemindeki diğer 5 hoca gibi olucak......
anlamak için arif olmaya gerek yoktu....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
"Hep biz mi gideceğiz" diyordu Şota. Sen gitme bu sefer. Çık deki beni kullanıyorlar. Başkan ve Hurma'nın oyuncağı oldum.
Benim bildiğim Şota kaybedilen bir maçın arkasından oynatmadığı oyuncularını toplum önüne atmaz. Oyuncular da ONUR ve MEHMET... Niye Erkan ya da Yumlu falan değil.
Resmen Hurma'nın kuklası durumunda şu an ...
ALLAH bizi korusun . Ne diyim daha"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Ben hocayı seviyorum
Oynatmak istediği agresif saldırgan futbolu da seviyorum
Benim Trabzon da görmek istediğim de budur zaten.4 at 3 ye. 5 at 4 ye.Zevkli gidip gelen maç olsun
Lakin;
Geldiği gün de dedim.İHO bu adamı da harcayacak. Yanlış zaman da geldi başka bir zaman da şartlar elverişli olsa idi bugün bunları konuşmazdık.
Ersun Yanal gitmesi zaten başlı başına tam bir hata idi
Yorum
-
Maalesef takımın en iyleri Onur , Medjani , Mehmet Ekici'yi bitiren teknik direktör olarak anılacaksın.Çok iyi bir Trabzonsporlusun , takıma duyduğun sevgiden şüphemiz yok.Ama sen Trabzonspor'u çalıştıracak kalibrede bir teknik direktör değilsin.Olan sempatini de kaybetmeden bırakıp gitmen lazım.En son madredeus tarafından düzenlendi; 20.10.2015, 11:42.
Yorum
-
Bu camia için çok önemli bir insansın Şota, taraftarlar arasında seni sevmeyen yoktu. Neden hep şu süleymanın ağzına baktın. Teknik direktörlüğünü bir kenara bırakıyorum sadece kulupteki geçmişinle, ağırlığınla herkesi birleştirebilir, Onur'dur, Ekici'dir, Erkan'dır hepsini adam edebilirdin. Hurma'nın piyonu oldukça kimse takmayacak seni maalesef. Daha da bu işi becerme ihtimalin yok. İnsanların sana sevgisi iyice nefrete dönmeden ayrılsan her iki taraf için hayırlı olur diye düşünüyorum.insan öleceğini bilerek nasıl yaşar...
Yorum
-
Arkadaş hangi efsane? Hangi futbolculuk? İlk fırsatta Ajax'a 1,7 milyon dolara kaçan efsane mi? Resmi maça 24 saat kala Sülüman yoksa ben yokum diye kulübü tehdit eden efsane mi? Bırakın bu işleri.
4 maçtır üstüste yeniliyorsun ve hala çıkıp birilerini suçlama veya birilerine çamur atma gibi cesaretin var.
Trabzonspor küçülmüş. Bunun başka izahı yok. Benim aşık olduğum Trabzonspor bu değil. Olamaz.
En kısa sürede defol.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum