Bir sakin olun arkadaşlar, harcaya harcaya kimse kalmadı kulüpte. Taraftarın yapması gereken şeffaflık istemektir. Herkes çıkıp kendi açısından olayı anlatmalı. Şuan daha olayı doğru düzgün bilen kimse yokken nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?
Not: Şota malum tayfa ile şov maçına çıktığı için ve televizyon televizyon dolaştığı için bende antipati oluşturmuştu son zamanlarda. Yani Şota'ya ben de bayılmıyorum ama olayları tüm taraflardan net bir şekilde dinlemek lazım.
Ben de ayni fikirdeyim. Onur da cikip iki aciklasin, benim suclandigim husus budur diye.
Onur'u cok sevmekle seffafligi istemek birbirinin zit kutuplari olmamali!
"Kendine gel, yepyeni bir söz söyle de dünya yenilensin! Sözün öylesine bir söz olmalı ki dünyanında sınırını aşmalı. Sınır nedir, ölçü ne? Bilmemeli!"
sonuna kadar arkandayız hoca, sen Onur'dan daha az efsane değilsin.. Senin gibi adamın yalan söylemeyeceğini eminim, sen diyorsan vardır kesin bir yerlerde hata...
sonuna kadar arkandayız hoca, sen Onur'dan daha az efsane değilsin.. Senin gibi adamın yalan söylemeyeceğini eminim, sen diyorsan vardır kesin bir yerlerde hata...
Yorum