Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arçil & Şota Arveladze

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Onur sakat değilse resmi sitede yapılan doktorun açıklaması da yalan mı?
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Şota, Ziya Doğan'ı mumla aratıyor.

Yorum

• Hala tık yok..

Yorum

• Ziya en kötü 0-0 bitirir 2 puanlı lig sonuncusuna rezil etmezdi..
          Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Tek soru..

Sana birisi yumruk atsa ve bu 3 hafta saklansa sen konsantre olup işini yapabilir misin?

Geç bu işleri...
            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Yenilgiden sonra yönetmekle sorumlu olduğun futbolcuları kamuoyunun gözüne atmak...
              Suçu da onlara at.
              Senin kalmanı istiyor-dum ama nasıl bir davranış bu?
              Artık öyle alıştırdınız ki hiçbir şeye şaşıramıyorum.
              Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
              Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Bilmeni isterim Şota...

~~~

Bu akşam itibari ile Trabzonspor taraftarlığına son veriyorum.

Milyonlar kazanan ruhsuzlar rahat rahat uysun biz
                kendimizi yiyelim, sinirden titriyelim...

Selam olsun cefakar Taraftara...

.
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Şota'daki keyife bak.
                  Sanki dayak yiyen Medjani'yi oyundan alıp dayak atan Özer'ı sahada ben tuttum. Medjani'yi ben kestim.
                  Sanki yumruk yiyen Mehmet'i kesip Erkan'ı ben oynattım.
                  Sanki takımı ayakta tutan adamı, Onur'u linç edip kaos yaratan Hurma'nın dediklerini hep ben yaptım.
                  Ne güzel dünya bu böyle.

Yorum

• Takımda kendisini sallayan bir Süleyman abisi var. Bugün kendi de teyit etti.

Yorum

• Onur videosunu izledim şu an kendimi zor tutuyorum.

Yorum

• _____________onur_______________

__cavanda__dogo__medjani___constant

___________mbia___okay

_______marin___ekici____erkan

_______________cardo

Hangi antrenör şu takımın başına geçmek istemez ? Soruyorum bu oyuncular neden hazır hale gelmedi, yaz boyunca kampta sadece dambıl kaldır indir çalışması mı yapıldı, onu bizde yapıyoruz spor salonlarında. Sen antrenör olarak takımın en iyileri Onur, Medjani, Ekici yi nasıl harcamaya kalkarsın, sen kavga eden oyuncularını ve takım içi gruplaşmaları nasıl ekran başında cipsiyle kolasıyla maç izlemeyi bekleyen taraftar gibi uzaktan takip edersin ?

Adam Süleyman abiyle konuşacağız dedi ya sen 4 büyük takımdan birinin teknik adamısın ne Süleyman ı abisi lan Mersin ile aranda 5 puan fark kalmış abi mi kaldı abinizi yiyim sizin Mersin e yenilmişin Rabotnicki ye elenmişin adam hala abi diyor utanmaz herif tazminatımı istiyorumdur o lafın tercümesi dimi ? Doymadın dimi ?
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• valla adam gibi bırakıp gitse keşke ağırlığı yok oyuncuların üstünde taraftarın sevgisini bitirecek yakında.
                          Şampiyon olsakta olmasakta En büyük TRABZONSPOR.

Yorum

• "Onur morali bozuk diye oynamıyor"
                            Bu ne demek Allah aşkına?

Yorum

• Ziya Hocayı arayacağım aklıma gelmezdi.

Yorum

• Vay be hoca da ki laflara bak keşke efsane futbolcu olarak kalsaydı

Hocalığı taktikleri bilgisi tecrübesi konuşulur tartışılır beğenilir beğenilmez bunlar başka şeyler

Ama "kukla" gibi ne oldu ne yapmak lazım süleyman abiye bi sorayım demek oyuncuları idare edememek olacak tahammül edilecek mazur görülecek iş değil

Keşke efsane futbolcu olarak kalsaydın yada hadi onu geçtim kötü teknik direktör olarak bilseydik seni ama günden güne görüyoruz öğreniyoruz ki bambaşka bir insanmışsın
                                ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim