ya hoca bu Özer sana ne etti 2 haftadır oynatmıyorsun adamı ? Aytaç'ı falan oyuna alıyorsun adam kenarda oturuyor, geçen hafta da 2-0 yenikken oyuna Medjani'yi aldın ! Psikolojin mi bozuldu nedir ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Arçil & Şota Arveladze
Daraltma
X
-
Hala sorunu hoca değiştirerek sorun çözen kitle akıllanmadı. Hatalarını tekrarlamadan devam hocam.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
şota hocanın oyuncu değişikliklerini hiç beğenmiyorum. oyuna müdahalesi çok eksik. hamiyi hiç unutmam. takımın başındayken bir maçta 0/1 geri düşmüştük ve yaptığı taktik ve oyuncu değişikliğiyle skoru 2/1e taşımışdık. oyuna müdahalesini eksik buluyorum şotanın. ama samimiyetini asla sorgulayamam.
Yorum
-
Yahu Şota sende şeytan tüyü var.Dün akşamki basın toplantısını izledim bu kadar samimi konuşma yapılır mı? Bir taraftan hakeme sallıyor,bir taraftan kendi hatalarından bahsediyor.En az taraftar kadar üzüldüğü besbelli.
Çok sancılı dönemden geçtiğimiz halde bazı konularda hakkını teslim etmemiz lazım.
Constant'ı kafa olarak da fizik olarak da sol tarafa adapte etmeyi başardı.Büyük bir kazanım.
Takımın geleceği olabilecek Okay'a güvendi,oynattı iyi de yaptı.
Erkan geçen senenin en kötüsüyken bu sene kendine geldi buna da bravo...
Cavanda'yı sen önerdiysen futbolcudan kesinlikle anlıyorsun.
Beşiktaş maçını satranç gibi oynadın ama sonra ne oldu Şota?..
Geçen sene 58 gol attı bu takım.Bu gollerin 32'sini atan 3 oyuncu Cardozo,Ekici ve Medjani'yi 11'e ısındıramamak olmadı Şota.Büyük bir eksik var burda.
Takımdaki küslük,cepheleşme vs. her neyse darmadağın edip en azından tesislerin içindeki kontrolü ve beraberliği sağlamak senin görevin.
İHO Sadri'ye kapak yapacağım diye N'doye'yi almaya karar verince buna itiraz etmeliydin.Buna sebep senin gibi büyük bir golcü olan Cardozo'ya çok ayıp ettin.
''Süleyman abi yoksa ben de yokum'' demek sana yakışmaz.Onlara karşı vefa göstermen ayrı bir şey,bu camianın efsanesi olduğun gerçeği ayrı...
'' Trabzon'a gelmekten korkuyorum'' demiştin.Başarısızlıktan korkma.Tüm olumsuzluklara rağmen(yönetim,hakem,seyirci) doğru bildiklerini yapmalıydın.Bu taraftar sana kızar ama sövmez Şota.Ayağına teneke bağlayıp göndermez.
Şimdi bu kötü günlerden,karanlıktan,kargaşadan takımı kurtaracak iradeyi ve beceriyi gösterme zamanı.Kendine güveniyorsan devam et.
Yorum
-
Tebrikler dogru tesbitler ayrica gs ve konya maclarinda takim kotu oynamadi sota ve futblcular bu maglubiyeti haketmedi sota,yi hemen hedefe almayalim elbette detaylarda hatalari olmustur ama onunda hatalarindan ders cikarmsina biraz zaman vermek durumundayiz zaten futbolda zorla guzellik olmaz sota kendisi gider!İlk olarak Alphan Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu Şota sende şeytan tüyü var.Dün akşamki basın toplantısını izledim bu kadar samimi konuşma yapılır mı? Bir taraftan hakeme sallıyor,bir taraftan kendi hatalarından bahsediyor.En az taraftar kadar üzüldüğü besbelli.
Çok sancılı dönemden geçtiğimiz halde bazı konularda hakkını teslim etmemiz lazım.
Constant'ı kafa olarak da fizik olarak da sol tarafa adapte etmeyi başardı.Büyük bir kazanım.
Takımın geleceği olabilecek Okay'a güvendi,oynattı iyi de yaptı.
Erkan geçen senenin en kötüsüyken bu sene kendine geldi buna da bravo...
Cavanda'yı sen önerdiysen futbolcudan kesinlikle anlıyorsun.
Beşiktaş maçını satranç gibi oynadın ama sonra ne oldu Şota?..
Geçen sene 58 gol attı bu takım.Bu gollerin 32'sini atan 3 oyuncu Cardozo,Ekici ve Medjani'yi 11'e ısındıramamak olmadı Şota.Büyük bir eksik var burda.
Takımdaki küslük,cepheleşme vs. her neyse darmadağın edip en azından tesislerin içindeki kontrolü ve beraberliği sağlamak senin görevin.
İHO Sadri'ye kapak yapacağım diye N'doye'yi almaya karar verince buna itiraz etmeliydin.Buna sebep senin gibi büyük bir golcü olan Cardozo'ya çok ayıp ettin.
''Süleyman abi yoksa ben de yokum'' demek sana yakışmaz.Onlara karşı vefa göstermen ayrı bir şey,bu camianın efsanesi olduğun gerçeği ayrı...
'' Trabzon'a gelmekten korkuyorum'' demiştin.Başarısızlıktan korkma.Tüm olumsuzluklara rağmen(yönetim,hakem,seyirci) doğru bildiklerini yapmalıydın.Bu taraftar sana kızar ama sövmez Şota.Ayağına teneke bağlayıp göndermez.
Şimdi bu kötü günlerden,karanlıktan,kargaşadan takımı kurtaracak iradeyi ve beceriyi gösterme zamanı.Kendine güveniyorsan devam et.
Yorum
-
Aynen katılıyorum olan oldu zaten .İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşota yı yeni gelecek yönetim kovmalı.net.
Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...
Nietzsche
Yorum
-
Tamam hakem öyle, su söyle bu böyle de senin takimin 2 haftada 0 puan cekmis, 3. Hafta da kendi evinde Konya gibi siradan bir anadolu takimina 55. dakikaya kadar ne yapti???? Golü yeyince yenilen gole dünya üzerindeki tüm takimlar reaksiyon gösterir bunda daha dogal birsey yoktur, 6s macindaki Erkan ve Özer hamlelerin, gecen haftaki sahaya sürdügün ilk 11, bu haftaki sahaya Cardozosuz ilk 11 ilk 55 dakikadaki kisir oyun, Yumlu israrin bu takimin hocaligini kaldiramiyacak biri oldugunun en büyük ispatidir, tarihimizin en iyi kadrosuna oynattigin futbola dön de bir bak, hem korkak futbol oynatip hemde her mac 2-3 gol yemeyi becermek de cok büyük meziyet gerektirir Shota efendi, seninle olmayacak bu is biran önce gitmen dilegiyle.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Shota bir Hurma projesidir...
Hurma nın altında en ideali...
İstikrar diyenlere >>>>
Shota şirketlerin dikkatini çekmiş olabilir reklam için, iyi bir golcü de olabilir ancak iyi T.D olamaz...
Biraz etrafınıza bakın....
Hatadan bahsetmiyo hiçbir futbol oynamış yorumcu , teknik adam...T.D. olamadı/ olamaz diyor....
Ben de 10 kişilik takımdan fark yiyen TS markasının başındaki adam asla olamaz diyorum .
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
3 kupalı şampiyonluğun mimarı Hamza'dan hesap vermesi, istifa etmesi, gönderilmesi sözkonusu olduğu bir ülkede.
Şota'nın geleceği hayli hayli tartışmaya açılmalı.
Ancak 3 senede 6 teknik adamla çalışan bir yönetim olduğunu düşününce hocalara suç, kabahat bulmak haksızlıktır.
Ne kadar hazzetmesem de görevi bıracak olan kişi Şota değil yönetim olmalıdır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
bize ziya doğan lazım

Yorum