En büyük başarısı Antalyadan kovulmak olan usta td.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hami Mandıralı
Daraltma
X
-
Normal şartlarda Kayseri ve Mersin maçlarından alınacak galibiyetler dışında alınacak her sonuç sürpriz olur...İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekayseri
gs (D)
osmanlı
konya (D)
mersin
ne yapacaksın çok merak ediyorum hocam.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Hahahahahahahahahahaİlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla gelmesini istedim, haksız çıkmak filan da umurumda değil fakat bu adamda suç yok. Analiz kasmaya hiç gerek yok. Ha saldıracak yer arıyorsanız o başka, buyrun gömün.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Tabi canım bu adamda suç olur mu? Tüm suç bende. Ben böyle aptalca kadrolarla maçlara çıkıp 3te 3 yaptım çünkü.İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla gelmesini istedim, haksız çıkmak filan da umurumda değil fakat bu adamda suç yok. Analiz kasmaya hiç gerek yok. Ha saldıracak yer arıyorsanız o başka, buyrun gömün.8. Kuşatma
Yorum
-
Sizin gibi taraftarla bu takım ayağa kalkamamasına şaşırmıyorum artık.İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHahahahahahahahahaha
Durum çok net ortada, eldeki sürüsüyle çöp oyuncu var, adam akıllı oynayan birkaç oyuncu da sakatlanmış ne bekliyordunuz takımdan acaba? Bir anlatın da bilelim.
Yorum
-
Akhisarda da senin çöp dediklerin var. Onlar nasıl oynuyor?İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSizin gibi taraftarla bu takım ayağa kalkamamasına şaşırmıyorum artık.
Durum çok net ortada, eldeki sürüsüyle çöp oyuncu var, adam akıllı oynayan birkaç oyuncu da sakatlanmış ne bekliyordunuz takımdan acaba? Bir anlatın da bilelim.
Cihat hocaya helal olsun.
Hami hoca değil!
Çıkardığı kadroda oynattığı oyun ve oyuncular da ortada.
Hami ile kümeye...Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Yorum
-
Hami'nin suçu nedir? Bu takımda ortasaha yok, as oyuncuların çoğu sakat, rezil bir saha var, aylardır top oynamayan adamlarla ve geri kalanı da yetersiz oyuncularla sahaya çıkmışsın. Bu takımdan ne umuyordun da hayal kırıklığına uğradın? Boş muhalefeti bırakalım lütfen.İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabi canım bu adamda suç olur mu? Tüm suç bende. Ben böyle aptalca kadrolarla maçlara çıkıp 3te 3 yaptım çünkü.
@SixtyOne_61
Yav kardeşim bu takım sanki süper top oynuyordu da Hami geldi bozuldu. Ya da Hami'den 2 haftada mucize mi bekliyordun? Başkan durumu açıkladı, takım bitmiş, destek olun diyor, hala içi boş muhalefetler. İHO kulübün anasını ağlatmış, Douglas gibi ne pok olduğu belli değil adamları doldurmuş takıma.
Akhisar'da sistem var, oyuncular ihanet etmiyor, uzun süredir birlikte oynuyor belli bir futbol mantaliteleri var. Neredeyse 1 senedir adam akıllı top oynamayan adamlarla ne futbolu ve oyunu bekliyorsun Allah aşkına? Sanki ben çok memnunum takımdan, hepsinden ayrı ayrı nefret ediyorum ama bu karaktersizler topluluğu yüzünden Hami'yi ve Usta'yı suçlamak nedir yani?En son TSemih61 tarafından düzenlendi; 07.02.2016, 17:31.
Yorum
-
Cihadin elinde ronaldo messi suarez neymar pique alves bale falan var zaten.İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocanın elinde messi vardıda oynatmadımı.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Yorum
-
caner osmanpasali , kadir kelesli , ahmet cebeli akhisara karsi 2 macta yenilmemesini istiyorduk Takimdan .... biliyoruz imkansiz bir is , sakat oyuncularİlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSizin gibi taraftarla bu takım ayağa kalkamamasına şaşırmıyorum artık.
yüzünden 7 kisi cikabildik sahaya .
Yorum
-
hocaya sallamayın hemen .İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCihadin elinde ronaldo messi suarez neymar pique alves bale falan var zaten.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum