Hocayı tam olarak savunmak için söylememekle birlikte gözardı ettiğimiz bir konu var.Ben 2003 yılından bu yana elimden geldiğince maçları kaçırmadan izlemeye çalışıyorum ve o dönemden bu yana bu kadar uzun süre sakat ve cezalı oyuncuların çokluğundan dolayı bu kadar eksik kaldığımızı hatırlamıyorum.Şu süreçte sadece Okay ve Aytaç dahi sakat olmasalardı çok daha farklı şeyler konuşuyor ve sıralamada çok daha farklı bir yerde bulunuyor olurdur.Bu nedenle Sadi denen 1960 kafalı ne oynattığını kendine sorsan anlatamayacak adamın elindeki neredeyse sakat ve cazalı oyuncu bulunmayan dönemden sonra Hami'nin en büyük şanssızlığı bu oldu ki bence bu durum ne Hami'den ümitli olmak ne de çöpe atmak için kıstas alınacak bir dönem değil bence.Yani özellikle son 3 maçtaki eleştiriler mesela neden Fatih Atik oynuyor?Yahu o oynamasa onun yerine Akakpo oynayacak zaten?Musa Nizam niye oynuyor?Kim oynayacak o olmasa? Burada herkesin yerden yere vurduğu savunma yapmasını hala bilmeyen Yusuf.(ki bilmesi de gerekmiyor zaten Yusuf'tan sol bek olmaz) Hal böyle olunca eleştiriler biraz acımasız geliyor bana.
Ha evet yaptığı hatalar olmadı mı?Elbette oldu.Sıkışan maçlarda ikinci forveti sahaya sürmek yerine sadece forvet değişikliği yapması,zaman zaman oyunu okuyamaması gibi.Ama kimse zannetmesin ki şu son 2 aylık dönemde hoca herhangi birisi olsaydı şu an daha iyi durumda olurduk.
Ha evet yaptığı hatalar olmadı mı?Elbette oldu.Sıkışan maçlarda ikinci forveti sahaya sürmek yerine sadece forvet değişikliği yapması,zaman zaman oyunu okuyamaması gibi.Ama kimse zannetmesin ki şu son 2 aylık dönemde hoca herhangi birisi olsaydı şu an daha iyi durumda olurduk.

Yorum