hemen tepki olarak 4.lük hedefi açıklamak iyidir. bence zorlayacak biraz, ilk galibiyitini bir alsa...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hami Mandıralı
Daraltma
X
-
16 maçta topu topu 5 galibiyet ancak alır.Sezon sonunda 42-44 puan arası.Lig sıralaması 9 ile 12.arada olur.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehemen tepki olarak 4.lük hedefi açıklamak iyidir. bence zorlayacak biraz, ilk galibiyitini bir alsa...
Beyzademiz ''burası ağlama duvarı değil'' diye futbolculara serzenişte bulunmuş.Halbuki yedek kulübesini gözyaşıyla dolduran ta kendisiydi.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Geldiğinden beri eleştirmedim kendisini.Eleştirilecek teknik direktör yeterliliğine sahip değil.Takımın başında Hamdi Zıvalıoğlu olsa eleştirirdim.Adam 1461'i 2.ligden alıp PTT ligine çıkarıp Türkiye kupasındada önemli işlere imza attı,Dolayısıyla teknik direktörlük vasfı olduğu aşikâr.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Kendisi önce gitsin Cihat Arslan gibi, herhangi bir Anadolu takımında ortalama bir performans göstersin, sonra da gelsin "ben oldum arkadaş" desin.diğerlerinden farklı...öteki...
Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Yorum
-
Bırakın yağlamayı yıkamayı.İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehoca fantezi yapmıyor.oyuncuları görüyor.gördükten sonra çözüm üretiyor.ha sezon başı hazırlık falan geçirseydi sezon başında görürdü.
sıkıntılı bir dönemde görev aldı.
Bruno Labbadia bile küme düştü denilen Hamburgun başına geçti ve ne dedi??
Sezonun sonuna doğru kondisyon ve güçlenme yönünden yapacak birşey yok.
Bizim yapacağımız iş ancak taktik ve duran toplar üzerine çalışmak olacak.
Ve o küme düştü denilen Hamburg duran toplar sayesinde ligde kaldı.
Hoca diye buna derim.
Hami hoca moca değil.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Yorum
-
Başıma bir şey gelmeyecekse Hami Hocanın oyuncu tercihlerini mantıklı buluyorum. Zira elimizdeki yüksek maliyetleri oyuncuları oynatırsak piyasa değerleri artabilir. Ancak gençleri sahaya sürecek olursak gerçekten de bundan daha iyi oynayacaklarına inanıyor musunuz? Beşir müthiş gol istatistiği yakaladığında fa hem fizik olarak hem bitiricilik yeteneği olarak Trabzonspor formasını giymeye bir hayli uzaktı. Ama Sadi Hoca onu yedek oturttuğu için çok kez suçlandı.
Sefa, Erkan gibi oyuncuların oynatılmasına devam edilmeli. Kimse Avrupa'da olacağımıza inanmıyor zaten en azından oyunculara piyasa yaratılıp elimizden çıkışları kolaylaştırılır.
Yasin, Emre gibi oyunculara bu şansı tanımadık mevcut performansları ortada.
SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum