ayıptır yahu, ben de gelmesinin yanlış olduğunu düşünenlerdendim ama 2 maçta adam gömülmez ki!!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hami Mandıralı
Daraltma
X
-
ne söyledi?İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞota'ya salladı...
izleyemedim malesefForvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
-
ersun hocanın geçen sene ikinci yarı kadrosu.
..................hakan
..salih...bosingwa...uğur...akbaş
............medjani..atik(deniz)
.....sefa(özer)..ekici.......erkan
...................cardozo
aşağı yukarı kadro bu zaten.oyuncu seçimlerden çok oyun önemli ve bu takım artık futbol oynayamıyor. hami'den beklentim geleceğe dönük bir kadro yapıp arkasında durması idi, devam etmesini falan hiç beklemiyorum. ama hala atik'le salih'le uğraşıyor. para edebilecek yabancılar, seneye kadroda olabilecek oyuncular ve gençlerden bir karışım yapması gerekiyor. puan hesabına düşerse hami de hüsrana uğrayacak.
Yorum
-
Kardeşim, iş hoca ile çözülseydi Galatasaray şahlanmıştı şimdi. Denizli'den daha iyi bu ligi bilen adam mı var? Hami yerine Lucescu gelseydi takım uçuyor muydu şimdi? Geçen sene Fatih Atiklerle, Musalarla, Sefalarla bu takım batar, sittin sene adam akıllı futbol oynamaz diyen siz, şimdi Hami'den bu oyuncularla Akhisar'ı yenmesini bekliyorsunuz. O kadar kolay değil işte, Akhisar 2 senedir belli bir mantalite ve güzel bir planlama ile ligde tutunan takım. Ha galibiyet mi? İki maçtır kornerden abuk subuk goller yiyen ve saçma sapan penaltı yapmayan futbolcularla belki o da mümkündü. Muhammet gününde olsaydı, 3-4 tane net pozisyonu atsaydı belki kazanırdık. Bütün bunlardan sonra suçu hocada değil futbolcularda aramak lazım.İlk olarak kanterts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecaner osmanpasali , kadir kelesli , ahmet cebeli akhisara karsi 2 macta yenilmemesini istiyorduk Takimdan .... biliyoruz imkansiz bir is , sakat oyuncular
yüzünden 7 kisi cikabildik sahaya .
Yorum
-
Bu takım sezon başında hiç çalışmamış biraz yükleme yaptık herkes sakatlandı...İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene söyledi?
izleyemedim malesef
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Aytaç varken Fatih Atik, Erkan\Özer varken Sefa Yusuf oynuyor. Ezik gibi gol yiyene kadar değişiklik yok. Hamle yok. Belki de tarihte hiçbir hoca yeni geldiği takımla 3te 0 yapmamıştır. Rezil herif.İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHami'nin suçu nedir? Bu takımda ortasaha yok, as oyuncuların çoğu sakat, rezil bir saha var, aylardır top oynamayan adamlarla ve geri kalanı da yetersiz oyuncularla sahaya çıkmışsın. Bu takımdan ne umuyordun da hayal kırıklığına uğradın? Boş muhalefeti bırakalım lütfen.
@SixtyOne_61
Yav kardeşim bu takım sanki süper top oynuyordu da Hami geldi bozuldu. Ya da Hami'den 2 haftada mucize mi bekliyordun? Başkan durumu açıkladı, takım bitmiş, destek olun diyor, hala içi boş muhalefetler. İHO kulübün anasını ağlatmış, Douglas gibi ne pok olduğu belli değil adamları doldurmuş takıma.
Akhisar'da sistem var, oyuncular ihanet etmiyor, uzun süredir birlikte oynuyor belli bir futbol mantaliteleri var. Neredeyse 1 senedir adam akıllı top oynamayan adamlarla ne futbolu ve oyunu bekliyorsun Allah aşkına? Sanki ben çok memnunum takımdan, hepsinden ayrı ayrı nefret ediyorum ama bu karaktersizler topluluğu yüzünden Hami'yi ve Usta'yı suçlamak nedir yani?En son Ahmet Hamza tarafından düzenlendi; 07.02.2016, 17:47.8. Kuşatma
Yorum
-
uhhh dirtyİlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takım sezon başında hiç çalışmamış biraz yükleme yaptık herkes sakatlandı...
Forvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
-
Hami Hoca'nın tek suçu "ben oldum, ben böyle hocayım, ben şöyle başarılı oldum" tarzında konuşmalar yapması. Kendisini geliştirmemesine falan hiç girmiyorum. Kimsenin elinde sihirli değnek olmadığını herkes biliyor. Zaten bir takım sezon içerisinde hoca değiştirir ve bir anda galibiyet serisi yakalarsa bu yeni hocanın maharetinden ziyade eski hocanın beceriksizliğini ya da oyuncuların o hocayı istemediğini gösterir. Şota gittiğinde nasıl takır takır oynamaya başlamadıysak, Sadi Hoca gittiğinde de bu olmayacaktı. Sadi Hoca'nın PTT ve 2.lig takımlarının yer aldığı grup maçlarında 5 galibiyet alması biraz gözleri boyadı. Onun haricinde hedefteki takımları zaten yenemedik...En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 07.02.2016, 18:06.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum