Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hami Mandıralı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rakip hücum oyuncularını oyuna alırken.Sen ne diye 70-80 dk bekledin.Ayda 100 bin lira alıp takımı sadiden bile kötü oynatman ne kadar iyi antrenör olduğunu gösteriyor.Maçlara antrenörsüz çıksak bundan kötü olmazdı.Bu kadar zor durumda ayda 100 bin lira değil 100 lira bile sana fazla.Sen tv den yorum yapmaya devam et bence

Yorum

• Hocam Allah rızası için bırak, nolur. Takımı boşver, takma kafana, sırf kendi iyiliğin için bırak. Bunu takım için değil, senin için istiyorum hocam. Nolur bitirme kendini. Yönetim bulur getirir birini zaten. Bu iş için biçilmiş kaftan olan bir hoca var zaten boşta. O gelince hem sen rahat edersin kredini bitirmeden hem de takım düzlüğe çıkar.

Büyük futbolcuydun, bundan kimsenin şüphesi yok. Ama senden daha büyük bir futbolcu olan Zidane'nin akademik ve sportif kariyerini bir incele ve feyz al hocam. Seni kaybetmeyi kimse istemez. Yalvarıyorum sana hocam...

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Ama Juvenstus maçı ?

Bunu birinin demesi lazımdı. Baktım kimsede ses yok ben yazdım.
        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ama Juvenstus maçı ?

Bunu birinin demesi lazımdı. Baktım kimsede ses yok ben yazdım.
          Benim anlamadığım herkes Juventus maçı diyor da Trabzondaki maçta çıkardığı kadroyu hatırlıyorum Haminin maç başlamadan bitirdi o kadroyla.

Yorum

• Hami Hoca'da suç bulmuyorum.Hocalık konusunda Yeteneği bu kadar adamın.
            Suç kim de mi?
            Reşit hocanın gitmesiyle takımın başında kaldığı ve orta şekerli bir performans gösterdiği halde Hami o sezon çok iyi iş yaptı diyen,EFSANE Juventus maçını temcid pilavı gibi ısıtıp ısıtıp önümüze koyan ve Sadi hoca ile sürünürken bu iki doneyi öne sürerek Hami gelmeli, en azından sene sonuna kadar takımın başında olmalı, bundan daha kötü olmayız diyen taraftardadır.
            Hami Mandıralı isimli efsane futbolcumuzun geçmişine bakıyorum, aktif futbolu bırakalı 12-13 yıl olmuş ama çalıştırdığı kulüpler Antalyaspor(1. lig) ve Trabzonspor(öz evlat kontenjanı).Madem bu kadar iyiydi niye kimse takımın başına getirmedi ya da Hami hoca kendini geliştirip buralara talip olmadı.
            İşte biz bu geçmişe sahip olan Efsane Futbolcumuzu bu takımın başına layık gördük.
            Suç sende değil hocam,
            suç bu geçmişine ve kendini geliştirmeden armutun pişip ağzına düşmesini beklemeyi yeğleyen mantığına rağmen seni bu takıma layık gören taraftarındır.
            En son Reha Asan tarafından düzenlendi; 07.02.2016, 18:37.
            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Gelen gideni aratıyor resmen.

Şota Ersunu arattı, Sadi şotayı arattı. Hami de hiç şaşırtmadı , o da Sadiyi aratıyor. İnanın ersunla devam edilseydi, şu an çok farklı şeyleri konuşurduk.

tabi ki bütün suçu Hocaya atmak doğru değil. Kenarda oturan Aytaç Erkan ve Özerden veya bize çok hazır gelen Akakpo şu maçta neden oynamadı. En azından hazır futbolcu bunlar.

Kimse bir günde bişelerin değişmesini beklemiyorken elindeki bütün futbolcuları bir maçta değiştirip de sonuç alamazsın hocam.

Yorum

• Ah be Zurawski. Sen gelseydin üçüncü yıldızı konuşuyorduk belkide bugün şu sıralar.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Hami, Sota'yi elestirmis. Sezon basi takim iyi calistirilmamis diye.

Hami bizi salak saniyor galiba, sezon basi calismayan o takim Sota zamaninda senin üc katin pozisyona giriyordu.
                  Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu takım sezon başında hiç çalışmamış biraz yükleme yaptık herkes sakatlandı...
                    Teşhisi koymuş yani [emoji23]
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Ulan sanki Şota'nın çalıştırdığı oyuncularla oynuyor . Bakınız : Atik , Sefa ve türevleri ..
                      " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hami'nin suçu nedir? Bu takımda ortasaha yok, as oyuncuların çoğu sakat, rezil bir saha var, aylardır top oynamayan adamlarla ve geri kalanı da yetersiz oyuncularla sahaya çıkmışsın. Bu takımdan ne umuyordun da hayal kırıklığına uğradın? Boş muhalefeti bırakalım lütfen.

@SixtyOne_61

Yav kardeşim bu takım sanki süper top oynuyordu da Hami geldi bozuldu. Ya da Hami'den 2 haftada mucize mi bekliyordun? Başkan durumu açıkladı, takım bitmiş, destek olun diyor, hala içi boş muhalefetler. İHO kulübün anasını ağlatmış, Douglas gibi ne pok olduğu belli değil adamları doldurmuş takıma.

Akhisar'da sistem var, oyuncular ihanet etmiyor, uzun süredir birlikte oynuyor belli bir futbol mantaliteleri var. Neredeyse 1 senedir adam akıllı top oynamayan adamlarla ne futbolu ve oyunu bekliyorsun Allah aşkına? Sanki ben çok memnunum takımdan, hepsinden ayrı ayrı nefret ediyorum ama bu karaktersizler topluluğu yüzünden Hami'yi ve Usta'yı suçlamak nedir yani?
                        Madem hamiden bir şey yapmasını beklemiycez de ne yemeye geldi bu takımın başına?
                        Sadi devam etseydi şu anki durumdan daha kötü olabilme ihtimali var mıydı?
                        Gelen gideni arattı yine, ilk geldiğinde de yazmıştım sadi>hami
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Hoca hoca kusura bakma da milletin antrenman tekniklerine sövüp sayacağına kendi değiştirmediğin oyunculara bak.ayıp ya

Ulan hem 70 e kadar oyuncu sokma hem de çık milletin antrenman şeyine söv.bırakın bu ucuzcu kolpacı teknik direktör ayaklarını yahu.

Enkaz devraldım la olmuyor bu işler

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Olmaz demiştim, olmayacak.
                            Twitter Adresim

Yorum

• Ayni macta kac sezon boyu bir avuc mac yapmamis musa, bosingwa, atik ve sefayi ne dusunerek sahaya beraber surdu ben anlamadim.
                              Atikten ne bekledigini de zaten kimse anlamadi.
                              Sadi hoca zamanindan bariz bir geriye gidis var, Allah sonumuzu hayretsin valla.

Yorum

• Sabretmek lazım, 35. Hafta ideal on biri bulup ve özlenen hırslı futbolu seyrettirecek.
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim