Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tolga sezon sonuna kadar denenmeli eğer gelişme olmazsa hiç beklenmemeli ve yeni kalecei alınmalı. Ya kendini geliştir tolga yada sen yoluna trabzon yoluna. bu sezon senin için fırsat. bide biraz body çalış ve çevikleş kordoba gibi. yoksa böle çok gol yersin.
    Yeni başkan yeni hayaller!!!

Yorum

• Maalasef bu iş tolgayla olmaz birgün önce aykutu izliyorum bakıyorum kendin güveniyor top kurtarıyor yüzde yüz gollük bizimkisi ne yapıyor çoçuğun kurtarışı yok ya o gol kurtarılmaz mı tamam müthiş bekimizin inanılmaz çıkışıyla rakip senle karşı karşıya ama da süper vurmuyor 90 değil kapattığın köşeden gidiyor nne diyeyim Takımımızın kalesinde olmanı isterim ama olmayacak gibi arkadaş bu takıma süper tecrübeli bir milli kaleci alınmalı ama kim lacak kulisler başlar sene s onu
      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• tolgada buraya kadar artık desteklemiyoırum gönderilsin yaramaz bize petkoviç gibi bie kaleci daha alalım yeter

Yorum

• togla ben sana valha mminyatur kalede bilde gol atarım en iyi bari birazda ahmet şahini izleyim o nasıl valah kade jef oldumu ben kormuyodum ama şimdi her macta sen yiyiyom zavallı umut cıkarmakla ugrasıyo...
          Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• ne zaman bir top kurtaracak merak ediyorum. bir kaleci kazanıcaz diye(ki bu oldukça şaibeli) puanları çatır çatır kaybediyoruz.

Yorum

• yaziklar olsun gecmis 25 yildaki yöneticileriki bir dogru dürüst kaleci bulamadilar su kaleye ,tolga senden bu halinle yedek kaleci bile olmaz
              ihsanbayran

Yorum

• Bu hafta yenilmeyecek bir golü yedi ve artık gözümüzden iyice düştü
                Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                Her Türlü

Yorum

• Evet hepimiz gelecekte kalemiz emin ellerde demek istiyorduk ama olmadı.. 2. yarı başından beri tüm maçlarda oynadı ve belki de sene sonuna kadar hepsinde oynayacak.. Ama en ufak bir gelişme göstermiyor,umut vadedmiyor.. Ben de destekçisiydim ama sanırım görünen köy de klavuz istemez.. Ömür boyu 2. kaleci olmak isterse dursun kulübede.. Ama Trabzonspor'un 1 numara sorununu çözemeyeceği kesin artık..
                  #7 King of Kings

Yorum

• Tolga sen kötü kalecisin.Bukadar basit.İyi olma şansında yok.
                    Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
                    K.ATATÜRK

Yorum

• tolgaya baştan beri güvenmedim güvenemedim yaaa.....bence denizli maçından sonra kaleye jeff geçmeliydi...ama olmadı...ve biz iki kalecimizide kaybettik...kurtardığı bir penaltıdan sonra çok gaza geldi..

Yorum

• tolga belki gelecekte iyi kaleci olacak ama şu görüntüsüyle bizim ofsporda bile oynayamaz
                        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• top köşelere yakın bir yerden kale tuttumu kesin gol oluyor, diğer yerlere giden topları kalede kim olsa kurtarır zaten, köşeye uçma idmanı yaptırılsın tolga'ya...
                          bir lafa bakarım laf mı diye,
                          bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

• refleksleri çok yavaş kalıyo
                            jeffde ise tamtersi sadece reflekslik pozisyonlarda başarılı oluyo
                            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak corleone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              top köşelere yakın bir yerden kale tuttumu kesin gol oluyor, diğer yerlere giden topları kalede kim olsa kurtarır zaten, köşeye uçma idmanı yaptırılsın tolga'ya...
                              öteki topları bende geçsem kurtarırım hafif sağa yaatıo kuratıo çelio vaay ne gol kurtardık dioz ama jeffersonun osasuna 2.maçında kurtardıklarını bazı arkadaşlarımız üstüne geldi diyor
                              "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• İlk olarak Cykoops tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                refleksleri çok yavaş kalıyo
                                jeffde ise tamtersi sadece reflekslik pozisyonlarda başarılı oluyo
                                evet bende farkettim onu jef bir çok zor pozisyonları kurtarıyo. yenmeyecekleri yiyo. hatta diyebilirimki şuan türkiyede bulunan en iyi reflekse sahip kaleci.
                                arkadaşlar diyordu tolgada ısrar edilsin falan ama hikaye bu adamın nesinde ısrar edilecek saha kenarındaki top toplayıcıdan bi farkı yok.
                                Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X