bu maçta kaleyi o almayabilir. çünkü ilk maçin etkisi olabilir gzersinde henüz büyük maç kaldirabilecegine inanamiyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tolga Zengin
Daraltma
X
-
evet bu maç onun içinde çok önemli eveet ilk maçin bi sekilde rovansi olacak onun için ama hala aman top gitmesin diyorum bazen ama kaleci mutlaka oynayarak forma girer ve bu sene kalan butun maçlarda kaleyi korumasi gerekiyosorma neden...
hamiiiiiii mandıralıııııııı...
Yorum
-
Bir çuval inciri berbat etmek diye bir deyim vardir. Bugünkü galatasaray maçinda bir çuval inciri berbat ettin ne yazikki. sürekli iyiye giden grafigin bugün adeta tersine dönüs yapti. Ilk maçin etkisinden kurtulamamis oldugunu üzülerek gördüm. Çok hatali oynadin , heyecanli oynadin, top sektirdin , yanlis degaj yaptin , defansinla konusmadin , yedigin golde hatan büyük vss vsss... Bu maç senin için bir dönüm noktasiydi. Bu maçta gösterecegin iyi bir performans , Trabzonspor kalesini asaleten almak demekti. Ama olmadi. Trabzonspor kalesini korumak istiyorsan büyük maçlarda en az hatayla oynaman , hatta ve hatta bu tip maçlari çevirmen gerekiyor.
Herseye ragmen kalede seninle devam edilmesinden yanayim.Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...
Yorum
-
toLga ya sonuna kadar destek oLmak Lazim adam tecrübesiz ve iLk yaridaki macin stresi var üstünde bence geLeceqin senoL günesi o toLga sana güveniyorum sonuna kadar sadece biraz daha tecrübeye ihtiyacin var[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.
Yorum
-
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on">
<T>
<TR height="100%" width="100%" UNABLE="on">
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">dün tolga yine süperdi ama heralde ilk gs maçini hatirladi onun için birazda olsa heycan vardi galiba ama genede süperdi 2 sene sonra a milli takimin kalesinde bu usak</TD></TR>
<TR hb_tag="1" UNABLE="on">
<TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="on">
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>karadeniz firtinasi
Yorum
-
Ya jeffersonu ya.Jefferson olsa golde terse yatardi.Tolga yine heyecanlandi.Yedigi golde hatasi vardi hatta her pozisyonda hata yapti.Bence yine kalede o olmali.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
benim bildigim ve gördügüm birses varsa dünyanin heryerinde ve özellikle Türkiye'de, sampiyonluga oynayan ve ulusan takimlarin kalesinde tecrübeli adamlar var..en az 25-26 yaslarinda..tecrübe deyip geçmeyin çok önemli..
eger kalenizde genç ve tecrübesiz biri varsa ve sampiyon olmak istiyorsaniz da takiminizin çok çok güçlü olmasi lazim...yani ligden 2-3 gömlek üstün olmali...Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum