Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    3 mil. € gibi rakam az geliyor bize, sizce kac € satilmali ?
    Satılmamalı özelliklede rakibe. Evet 3 az geliyor kıytırık yerli oyuncular 6 7 den gidiyor bizim kaptanımızın değeri bu olmamalı.
    Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Kendini, satılabilir pozisyona düşüren herkesin yolu açık olsun.

Lakin, lafa gelince mangalda kül bırakmayan, şikecilere karşı bayrak açan Tolga'nın, aynı şike davasında hem yöneticisi hem de teknik direktörü ceza almış bir kulübe gideceği söylentilerinin bu seviyeye yükselmesi, onun da yalanlamaması çok şey açıklıyor.

Demek ki Trabzonlu oyuncu, Trabzonsporlu oyuncu falan filan hepsi yalan.

En başta dediğim gibi: Kendini SATILIK gören, o şekilde sunanlar en fazla ticari meta olur. Bir maddi değeri vardır. Parayı basan alır.

Acı ama gerçek...

(İnşallah tüm bunlar gerçek değildir)

ÖZET: Transferi gerçekleşirse; şikecilere laf sokup, şikecilerden ekmek yiyecek büyük (!) kaptan, unutulmaz efsane (!)

Kontralara da hazırlıklıyım: "Eee Doğuş da Trabzonspor'a sponsor"
      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 06.06.2013, 12:35.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak hasancebi81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Allah aşkına Fatih Tekke tabiki gelmek için çaba gösterecek. Başka kim ona tavan ücret verir takımında. Geldiği zaman Selçuktanda, Buraktanda, Egemendende fazla para alacaktı. Neden, takımın eskilerinden, takımın abisi ağa babası filan diye yıllık 3-4 trilyon para, 3 senelikte sözleşme. Ooooh, gel keyfim gel.

Bırakın Allah aşkına. Fatih Tekkenin Trabzonspora dönüş çabası tamamen maddidir. Ne oldu BJK ya gitti. Yedek kaldı, yer bulabildimi kendine. Ordan Ankaragücüne gitti, golü var mı?? En sonda Orduda idi zannedersem, orda ne yaptı.

Yaw sırf Trabzonlu diye, Trabzona gönül vermiş diye seninde gidip adama 3-4 senelik kontrat ile gönül borcu ödemek için 10-15 trilyon vermene gerek yok. Takımın dengelerini bozamazsın. Fatih Tekke kadar bende Trabzonluyum. Klüp neden o parayı bana vermiyorda Fatih Tekkeye veriyor.

Üstüne üstlük ben kombine alıyorum, forma alıyorum, digitürk alıyorum, futbolcuların parasınıda ben veriyorum. Benim paramı çarçur edemez kimse.
        Trabzonsporluluk para ile olmaz, gelsin ücretsiz yapsın şimdi sportif direktörlüğü, hadi 5000 TL maaşa çalışsın ozaman göreyim Trabzonsporluluğunu.

Şu forumun %99.99 una 1.000.000 TL ver yıllık ben dahil herkes gider Fenere destek verir bir taraflarını yırtar Fener için. O yüzden bırakın bu Trabzon evladı, Trabzon uşağı işlerini. Aldığın paranın hakkını veriyorsan ister Rizeli ol, ister Adanalı.

Egemen kaçarak gitmiş, yaw adama BJK verdi 300.000 lira daha fazla adamda gitti oraya. Ne var bunda. Sen verseydinde gitmeseydi. 3 sene top oynadı Egemen, aldığı paranın karşılığını verdimi vermedimi ona bakıcan. Senin Yattaran 3 sene yedekte yattı, aldı bir ton para. Ona laf yok Egemene vay anam sattı bizi gitti. Sana 300.000 TL fazla verse bir takım sen gitmezmisin.

Aynı şekilde bu takım yıllarca Tayfun Coraya para saydı yedek klübesinde, bence Egemen Tayfundan kat be kat daha suçsuzdur. Adam terinin son damlasına kadar mücadele etti sahada. Aldığı parada ana sütü kadar helaldir.

Messi, Ronaldo, Aguero, Falcao sanki hepsi oynadıkları takımın şehirlerinde yaşamış büyümüş. Artık yok günümüz futbolunda şehircilik filan. Yok takımın evladıymışda bilmemne. Aha Lamparda yaptı Chealse 1 senelik kontrat daha, ama adam bu sezon orta saha olmasına rağmen 11 gol attı yine. Manchesterda var Gigs Shcoles (oda bıraktı gerçi) bir lin parmaklarını geçmez. Ki bu adamlar hala top oynuyor. Fatih Tekkeyi almaya kalktığımız zaman adam futbolu bırakmıştı nerdeyse.

Artık modern düşünmek lazım, Soner iyi adammı olacak, ilerde yıldızmı olacak, basarsın 5-6 senelik kontratı, sonra GS mi gelir FB mi gelir, aha kardeşim verin 20milyon alın dersin. Ama sen Selçuğun yıldız olabileceği ihtimalini bile anlayamamışsınki. Ersun Yanala çok büyük haksızlık yaptı bu takımda taraftarda. Selçuk ve Burağı beraber getirtiyordu Manisadan. Selçuğu ozamandan görmüş adam. Şenol 2 sene durdu anlamadı. sözleşmesinin son senesinde yalvarırsın adam sonra imzala imzala diye. 2 sene öncesinden uzatıcan, ha uzatmak istemedimi, kes takımdan, gönder pafla çalışsın, bitir futbol hayatını. Bak nasıl paşa paşa gelip imzalıyor. Bunlar tamamen yöneticilik işleri.

Neyse uzattım ama Fatih Tekke diyince birşey oluyor bana kusura bakmayın. Bedavaya ynamadı bu adam. Gol attı, kral oldu karşılığınıda fazlası ile aldı. O Trabzonspora ne verdiyse Trabzonspor ona kat be kat fazlasını vermiştir. Klübün ona borcu yoktur. Klübün kimseye borcu yoktur.
        Helal çok güzel yazmışsın. Özellikle "Ben de trabzonsporluyum bana versin madem o parayı" kısmı. Hah aynen böyle işte. Futbolcuların kazandığı milyonlarca lirayı, bunun bir iş olduğunu herkes unutuyor. O futbolcuları da bizim gibi taraftar zannediyorlar. Keşke öyle olsa ama bunlar artık eskide kaldı. Ha yine olur mu? Bilmem, belki çok idealist bir şekilde davranılırsa olabilir. Yani, bunu bir klüp politikası olarak belirleyip, kardeşim biz cüzi maaşlar veriyoruz beğenirsen gel buyur dersin. Sırf eskiden olduğu gibi trabzonspor için oynayan insanlar gelir. Ama tabi günümüz şartlarında böyle bir şey yaparsan, halı sahadaki gençlere bile imza attıramayabilirsin. Para hırsı böyle bişey. Paranın kölesi olmayan insan bulmak çok zor. Tek tük var, onlar da kendileri dağlara yollara vuruyorlar, bohem hayatı yaşıyorlar işte.
        O yüzden söylediğim çok ütopik kalıyor.
        En son atomantcum tarafından düzenlendi; 07.06.2013, 19:58.
        yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Futbol bitmiş. hasancebi81 gibi vizyona sahip insanlara ihtiyacımız var.
          Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
          sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.

Yorum

• Bundan 2-3 sene önce bana Tolga takımda kalmalı mı diye sorsalar, üstüne para verilip satılabilir derdim. Kaldı ki geçmişteki mesajlarım başlıkta olduğu gibi duruyor. Kendisini yerden yere vurduğum eleştirilerim de bu başlıkta duruyor. O mesajları silip hiçbir şey yokmuş gibi yapabilirim içimde birazcık art niyet olsa. Beni yakından tanıyanlar bilirler zaten konu hakkındaki görüşlerimi.

O zaman kalecinin bir kalecide olması gereken meziyetlerden mahrum olduğunu, yetersiz olduğunu düşünüyordum. Halen eksik olduğu noktalar var. Belki bir sezon aralıksız oynasa arada saç baş yolduracak performanslar sergileyebilir. Bu gol yenir mi lan? dedirten türden goller yiyebilir. Ama bunlar futbol içinde olan ama aslında perdenin görünen kısmında gözümüzü boyayan şeyler. Bu işin perde arkası var. O perde arkasında bir kahramandır Tolga -artık-.

Geçmişte yaptığım hiçbir eleştiriden yana pişmanlık duymuyorum. O zaman şartlar o şekilde geliştiği için yorumlarım saha içinde yapamadıklarıyla alakalıydı. Üzerinden zaman geçtikçe Tolga bir evrim geçirdi. Gerek karakter anlamında gerekse kaleye hakimiyet konusunda. Onur ile kaleciliklerini mukayese ede ede birbirlerine haksızlık ettik. Bunu ben de yaptım. Onur her anlamda Tolga'dan iyi kalecidir yetenek olarak. Kaldı ki aynı jenerasyonun oyuncuları değiller. Birbirleri arasında fark olması normaldir. Onur basamakları beşer beşer çıktı. Tolga bir ileri iki geri yaparak çıktı. Ama ikisi de Türkiye'nin en iyi 3 kalecisi arasındalar. Önemli olan bu.

Ben bunları neden yazıyorum? Herhangi bir pişmanlıktan dolayı değil. Yarın öbürgün forumda veya sağda solda benim o dönemdeki yorumları ele alıp "elemana bak geçmişte ne diyormuş şimdi nasıl yorum yapıyor" tarzı düşünceye sahip insanları amaçsız bir tartışmada bulmamak adına. Ki olur mu olur.

Gelelim asıl konuya; Tolga kalmalıdır. İyi bir kaleci ya da iyi bir kaptan olduğu için değil, Trabzonspor'da hayalini kurduğumuz ruhu sahaya yansıttığı için. Trabzonspor değerlerine bizler kadar değer verdiği için. Bizim ağladığımız konuya bizimle beraber hassasiyet gösterdiği için. Varsın müthiş pozisyonlar kurtarmasın ya da varsın çok sıradan goller yesin. Önemli olan bizim ona tahammül sınırlarımız, Tolga'nın bize tahammül sınırlarıyla arasındaki uçurum. O bize katlandı, biz ona katlanabilecek miyiz?
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• sen kal onur gitsin gidicekse kaptan

Yorum

• gidecek mi kalacak mı?

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• kaptan gemiyi terk etmiyor...

Yorum

• efsane olacak Tolga hiçbir yere gitmeyecek !
                    (inşallah)

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kendini, satılabilir pozisyona düşüren herkesin yolu açık olsun.

Lakin, lafa gelince mangalda kül bırakmayan, şikecilere karşı bayrak açan Tolga'nın, aynı şike davasında hem yöneticisi hem de teknik direktörü ceza almış bir kulübe gideceği söylentilerinin bu seviyeye yükselmesi, onun da yalanlamaması çok şey açıklıyor.

Demek ki Trabzonlu oyuncu, Trabzonsporlu oyuncu falan filan hepsi yalan.

En başta dediğim gibi: Kendini SATILIK gören, o şekilde sunanlar en fazla ticari meta olur. Bir maddi değeri vardır. Parayı basan alır.

Acı ama gerçek...

(İnşallah tüm bunlar gerçek değildir)

ÖZET: Transferi gerçekleşirse; şikecilere laf sokup, şikecilerden ekmek yiyecek büyük (!) kaptan, unutulmaz efsane (!)

Kontralara da hazırlıklıyım: "Eee Doğuş da Trabzonspor'a sponsor"
                      Aynen katiliyorum yazdiklarina. Ama sanirim ikna edilmis Tolga.

Tolga'nin gitmesine karsi degilim, ama rakibe neden gidersen. Allah'tan bu is olmayacak, yoksa bir kisi daha gözümde bitmis olacakti.

..
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak leviathan_-1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzonda çok fena olaylar yaşadı başı dertde şuan, sezon sonunda büyük ihtimal gidecek, Trabzonda uzaklaşmak için..
                        İlk olarak annttiigs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        afedersiniz ama bu gibi durumlarda "laf söyledi bal kabağı" denir halk arasında. bunu açmanız lazım. ne yaşadı bizde ? özellikle de son 3 yılda ? Ondan önce zaten çok görmüyorduk. taraftarın farazi sallamalarını saymazsak; -bizim ayıbımız- adamın varlığından haberimiz yoktu.
                        bal kabağımı dedi birisi..
                        her daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aynen katiliyorum yazdiklarina. Ama sanirim ikna edilmis Tolga.

Tolga'nin gitmesine karsi degilim, ama rakibe neden gidersen. Allah'tan bu is olmayacak, yoksa bir kisi daha gözümde bitmis olacakti.

..
                          İkna edilmek???

Demek gitmeyi istiyordu ŞİKECİLERE!?

Trabzonspor ne zaman büyür? Rakip/düşman olarak sadece feneri görmekten vazgeçtiği zaman. Beşiktaş sadece bir rakip değil. Şampiyonluğumuzun çalındığı sezon şike yapmış bir takım aynı zamanda.

Sözlük'te bir dostumuz şöyle yazmış (ki genel olarak yazılarını beğenerek takip ederim): (Mealen) "Tolga İstanbul'a gidecekse diğer takımlara değil Beşiktaş'a gitsin" Sebebini şöyle açıklıyor: "Gezi direnişinin sembolüymüş Beşiktaş".

Öyle fenerliler tanıyorum ki bırak gezi direnişini, ülke meselelerinde çok yiğitler. Ne yapalım şimdi? Şikeyi unutalım mı?

Biz şikeyle, şikecilerle mi mücadele ediyoruz; yoksa fenerle mi?

Beşiktaş, en az fenerbahçe kadar kirlidir. Pistir. Şikecidir.

Eğer Trabzonspor kaptanı, kendisini böyle bir takımda oynama layık gördüyse ama ikna edilmişse (komediye bak) yazıklar olsun.

Tolga'yı zamanında çok desteklemiş, Kanuni halı sahasında defalarca izlemiş biri olarak bu Beşiktaş meselesinin sadece bir transferden ibaret olmadığına inanıyorum.

Trabzonsporluluk duruşu yara almıştır.

Çıkıp bunu net dille yalanlaması gerekirken, Bjk yöneticileri biz anlaştık dediler (ve doğruydu dedikleri).

Bjk gibi yöneticisi ve hocası şikeden hüküm giymiş kulüple adı yanyana anılmamalıydı Tolga'nın.
                          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Beşiktaş'la anlaşması hala geçerli mi acaba?

Yorum

• Tolga yurtdışına gidecek gibi, ben geçen sene gitmesi gerektiğini söylüyordum. İyi bir kaleci oldu, umarım yurtdışında da gururumuz olur.
                              OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• giderse de inşallah avrupa ya gider...
                                TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X