Eğer annesinin rahatsızlığı ciddiyse türkiyede kalsın istanbula gitse bile biraz insanlara saygı göstermeliyiz trabzonpor tolga'nın annesinden üstün değildir!
Annen inşallah iyileşir Tolga Ağabey
Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin Çakıroğlu
Bizdeki yerel haber sitelerinden çek farkı olmadığını gözlemlediğim bir Bjk haber sitesinde şöyle yazıyor:
Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ın ve Rubin Kazan'ın yaptığı teklifleri geri çeviren Trabzonspor yönetimi Tolga Zengin konusunda politikasını belirtildi.
Ekonomik anlamda sıkıntı çeken Trabzonspor, daha önce aldığı oyuncunun kalması yönündeki karardan geri adım atarak Tolga Zengin'i satma mali yönden rahatlama kararı aldı.
RUS EKİBİ DEVRE DIŞI KALDI
Rus ekibi Rubin Kazan'dan gelen 4 Milyon Euro'luk teklifi geçtiğimiz günlerde reddeden Trabzonspor, Kazan ekibinin bastırması sebebiyle Tolga ile ilgili planlarını gözden geçirirken Rus ekibinden 5 Milyon Euro talep etti. Ancak annesinin hastalığı sebebiyle Türkiye'den ayrılmak istemeyen Tolga Zengin bu transfere sıcak bakmadı.
'MADEM GÖNDERECEKSİNİZ NEDEN BEŞİKTAŞ'A İZİN VERMEDİNİZ?'
Trabzonspor'un Rus ekibi ile pazarlığa başlamasının ardından yurt dışına gitmek istemeyen Tolga Zengin için gözler Beşiktaş'a çevrildi. Başarılı kaleci Trabzonspor yönetimi ile yaptığı görüşmede 'madem gönderecektiniz, neden Beşiktaş'a gitmeme izin vermediniz?' diyerek alınan bu karara tepki gösterirken Trabzonspor kulislerinden Beşiktaş'tan gelecek 4 Milyon Euro'luk bir teklifin kabul göreceği konuşuluyor.
Beşiktaş'ın da gündeminde olan Trabzonsporlu file bekçisi Tolga Zengin'in bordo mavili ekipteki durumunda dikkat çekici gelişmeler yaşanıyor.
Bu Tolga'daki Bjk'ye gitme hevesini çözebilmiş değilim. Söz konusu ailevi ise, Kasımpaşa'ya gitsin.
Hayır, yani şikecilere sallıyordu da, bugün Bjk ne için savunma verdi Uefa'da acaba haberi mi yok!?
Ve ayrıca Gs mi alır bir başkası mı alır bilmiyorum ama inşallah Onur da gider. Eskiden istikrar diye bir kavram vardı ve ben ona inanırdım. Şimdi ise oyuncuların ihaneti var. Forma aşkı hikaye. Onlarınki para aşkı, magazin medyası aşkı.
Türkiye'nin en iyi kalecisi diye gösterilen bu ikiliyi kaybetmek kolay değil. Gelen gideni her zaman aratsa da, gidenlerin yeri de bir şekilde dolar.
Burası Trabzonspor!
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum