Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Haftaya kaleye yine Tolga geçecek tabiki. Çünkü arkasındaki adamlar kulübede otura otura pas tuttu !
    hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Artık Tolga için mantıklı düşünecek en ufak bir sebep bile yok. Sezon sonu bileti kesilecek ilk futbolcu olmalı. Yok evladımızmış, yok kaybetmeyelimmiş; artık Tolga bu aşamaları da geçti.

Yolun açık olsun!

Yorum

• ya her insan hata yapabilir tamam da gönderilmesi yanlış olur bence sağlam bi kalecinin arkasında yedek oturabilecek bir kaleci
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• haftaya bjk maçında tolga oynuycak ve belkıde maçı kurtaracak ama yinede hiçbirşeyi değiştirmesin bu tolga yetersiz bu takımı taşıyamaz

Yorum

• bir kalecinin görevi gol olacak kurtarışları yapmaktır.ben kurtardıklarına bakmıyorum yediklerine bakıyorum yediği golerde kendisine asla yakışmıyor.gelecek sezon iyi ve tecrübeli bir yabancı kaleciye ihtiyaç var diye düşünüyorum..
            ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ya her insan hata yapabilir tamam da gönderilmesi yanlış olur bence sağlam bi kalecinin arkasında yedek oturabilecek bir kaleci
              yedek oturunca ne olucak haftalardır 11 de hıc bır ılerleme yok bırakın tecrubelı kalecı arkasında dursun ondan bıseler ogrensın hıkayesını bu kalecı sureklı oynayarak hıc bıse ogrenemıyo kalecı arkasında durarakmı gelıscek bu kulubun kalecı antrenoru yokmu bıse ogrencekse ondan ogrensın hıc kımseden bıse ogrenmedıyse senol gunesten ogrenseydı 11 dekı halı boleyse yedek halını dusunemıyom

Yorum

• İlk günün ertesi.!

İlk günü anlarım.

İlk dakikaları mevzu etmem de.,

Yahu 25 senedir kalecimi gördün de Tolga'yı acımasızca eleştiriyorsun.

Eleştir elbet;eleştirelimde.

Ama bu çocuk hangi büyük kalecinin arkasında yedekte bişeyler öğrendi bunu bir değerlendirsene.!

Top elden kaçar.

Kaçmıştır.

Yarattığı gerilimin kaynağı iken yaptığı kurtarışları hayretler içinde izledim,başkası olsa biterdi o dakikadar sonra.

Tolganın eksikleri var,düzeltmeli.

Hatta kulüp ve hocası düzeltmeli.

Paftan al koy kaleye,bukadar yetiştirebildi kendini çocuk.

Asıp kesmeyi bırakıp biraz sorumlu yazılar yazalım.

Sonra Petkoviçleri izler durursunuz.

Yorum

• Her maçtan sonra herkes hata yapar deniyor yahu. Bir de bu adam kaleci

Bir de Olcay abi bence Petkovic çok iyi bir kaleciydi. Yaptığımız büyük hatalardan oldu onu yollamak..
                  Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                  Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                  - Eomer -

Yorum

• ben tolgaya güveniyorum insanın yha kaçıra bilir volkanın yedi gollleri görmediniz mi resmen içeri aldı bu kalecilik böle o golden sora süper bi kurtarış yapdı kimse onu demio macı berberlikden kurtar dı bi nepze golu yemeseydi oraya gelmezdi diceksiniz o zmn bende diom ki buldumuz pazioyonları atsaydılar hiç bişe olmaz dı.

Yorum

• Sadece bu hatasına kızmıyorum ben.Nerdeyse 2 sene oldu oynayalı hâlâ güven vermiyor kalede.Hâlâ aynı hataları yapıyor.Zerre ilerleme yok.Ben buna kızıyorum.Geriye verilen her pas tehlike.Bir de bu zayıf vücudu önemli bir dezavantaj.Biraz vücudunu geliştirmeli.O kollarla tutamazsın topu.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Hiç bir aşama kaydedemeyen bir kalecimizdir. Yetişecek, gelişecek denildi ama hala bir ilerleme yok.

ADAM OLACAK KALECİ .... BELLİ OLUR. Kabullenelim artık, bize yetişmiş , maç kurtaran kaleci lazım

Yorum

• Ya ben hala anlayamıyorum bazı insanları. Kimisi özevlat dalgasına Hasan Üçüncü'yü savunur, kimisi de özevlat ne kardeşim Tolga defolsun der. Ben maçlarda yaptığı hatalara rağmen Tolga'nın kumaşına güveniyorum. Ha derseniz kimi kalede istersin benim gönlüm Jefferson'dan yana. Ama ortada birşey var bizim bilmediğimiz ve Tolga,Ahmet,Onur arasından seçim yapılıyor. Ahmet'i isteyen yoktur herhalde, Onur da oynadığı tek maçta pek iyi gözükmedi. Tolga şu anda süperligin en iyi kalecilerinden birisi ve daha kalecilik yaşları bile gelmedi. Bence Tolga'ya sahip çıkalım. Öz evlat falan meselesiyle değil adamın kalitesi, kumaşı, duruşu var. Yaptığı hatalarda tabiki kızma hakkına sahibiz belki en çok kızanlardan biri de benimdir ama bu çocuk öyle atılacak satılacak bir kaleci değil.
                          Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ya ben hala anlayamıyorum bazı insanları. Kimisi özevlat dalgasına Hasan Üçüncü'yü savunur, kimisi de özevlat ne kardeşim Tolga defolsun der. Ben maçlarda yaptığı hatalara rağmen Tolga'nın kumaşına güveniyorum. Ha derseniz kimi kalede istersin benim gönlüm Jefferson'dan yana. Ama ortada birşey var bizim bilmediğimiz ve Tolga,Ahmet,Onur arasından seçim yapılıyor. Ahmet'i isteyen yoktur herhalde, Onur da oynadığı tek maçta pek iyi gözükmedi. Tolga şu anda süperligin en iyi kalecilerinden birisi ve daha kalecilik yaşları bile gelmedi. Bence Tolga'ya sahip çıkalım. Öz evlat falan meselesiyle değil adamın kalitesi, kumaşı, duruşu var. Yaptığı hatalarda tabiki kızma hakkına sahibiz belki en çok kızanlardan biri de benimdir ama bu çocuk öyle atılacak satılacak bir kaleci değil.
                            iyimisin
                            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ...... Tolga şu anda süperligin en iyi kalecilerinden birisi ve daha kalecilik yaşları bile gelmedi.....
                              tolga şuan süper ligin en iyisi ise biz avrupa kupasına hiç katılmayalım

Yorum

• İlk olarak DeLaXi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ben tolgaya güveniyorum insanın yha kaçıra bilir volkanın yedi gollleri görmediniz mi resmen içeri aldı bu kalecilik böle o golden sora süper bi kurtarış yapdı kimse onu demio macı berberlikden kurtar dı bi nepze golu yemeseydi oraya gelmezdi diceksiniz o zmn bende diom ki buldumuz pazioyonları atsaydılar hiç bişe olmaz dı.
                                Bi Volkan'in kalede durusuna bak bi de Tolga'nin. Volkan her pozisyon'a hazirmis gibi duruyor. Bizim Tolga ise heyecandan bayilacakmis gibi duruyor.

Ya su Kasimpasa'da yaptigi hataya bi bakin Allah askina. Su hataya bir bakin! Ya Baris golu atmamis olsaydi ve sadece bir farklan onde olmus olsaydik?! Onun hatasi yuzunden 2 puan kaybetmis olsak nolacakti?

Bu kadar baskisiz rahat bir macta boyle bir hata yapan (bu ilk degil kac defa diger maclarda inanilmaz hatalari var!!) kaleci Uefa eleme maclarinda acaba ne hatalar yapar?

Yok oz evladimizmis yok gencmis. 25 yasina gelmis 3 yildan beri izliyorum bi damla ilerleme yok. Oylese istersen Trabzon'lunun en hasi olsun beni ilgilendirmez.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X