Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bende soruyorum arkadaşım açık net diyorum ki Taptığınız adam hata yaptığında bu tutumu sergileyebilecek misiniz? Bana duygusal yorum yapıyorsun diyenler kendilerine dönüp bakıyor mu ? Bana futbol konuşmuyor diyorsunuz futbol eğer birine tapıp diğerini her fırsatta müthiş performans gösterirken bile yerden yere vurmaksa. Evet futbol bilgim yok benim siz belli kısım devam edin.
    #7 Óscar René Cardozo Marin
    #28 Abdul Majeed Waris
    #8 Mehmet Ekici
    #11 Kévin Constant

Yorum

• :
      İlk olarak Tyler Durden tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu karakter,adamlik meseleside her basligi esir aldi..
      tolga bu sinifa giriyordur ona eyvallah ama bazen cok abartiliyor..
      hayatinizda oturup iki kelam etmediginiz adamin karakterinden ziyade
      futbolunu tartisin bence..belki adam sahada cok iyi ama ozel hayatinda bes
      para etmezin teki..sakin yanlis anlamayin..tolga icin soylemiyorum..
      israrla adamlik,karakterlik vsss gibi seyleri tartismaya acmaya gerek yok..
      biz taraftariz yahu..sahada ne oynamis ne oynamamis iste bizi ilgilendiren sadece bunlar..
      bazilari oyle bir savunuyor ki sanki kendisine damat alacak veyahut ne bileyim
      kutugune gecirecek..

tolga son haftalarda formsuz diyebilmek icin insanlara ekstra
      seyler yazdirmayin.ayip yahu..
      saygi cercevesinde birakin isteyen istedigini yazsin..
      tolga'nin formsuz oldugunada katiliyorum.

:hııh:hııh damat kısmına koptum

Adam olan futbolcu
      Vol1 Hüseyin,vol2 üçüncü,vol3 Umut(en büyük adam), vol4 Tolga(o yolda ilerliyor)
      "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Aşkı Ts,

Kimseye tapmıyoruz,ortada olan bir formsuzluğu eleştiriyoruz.Bir takım son 9-10 maçtır sürekli gol yiyorsa defansla birlikte elbette kalecisi de eleştirilecektir.

Şahsen bu defansla "Onur kesinlikle gol yemez " demek ahmaklık olur,Onur'da illa ki yer ama şuna adım gibi eminim ki Tolga'nın 2.yarıdaki yediği birçok golü yemezdi yani daha az gol yerdi..Maalesef yediğimiz gollerde defansla birlikte Tolga'nın da hataları var,asıl bunu inkar etmek yanlış bir durum..

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aşkı Ts,

Kimseye tapmıyoruz,ortada olan bir formsuzluğu eleştiriyoruz.Bir takım son 9-10 maçtır sürekli gol yiyorsa defansla birlikte elbette kalecisi de eleştirilecektir.

Şahsen bu defansla "Onur kesinlikle gol yemez " demek ahmaklık olur,Onur'da illa ki yer ama şuna adım gibi eminim ki Tolga'nın 2.yarıdaki yediği birçok golü yemezdi yani daha az gol yerdi..Maalesef yediğimiz gollerde defansla birlikte Tolga'nın da hataları var,asıl bunu inkar etmek yanlış bir durum..
          Benim lafım sana değil kardeşim. Benim lafım adam müthiş performans gösterirken iki güzel yorum yapmayıp o zaman bile eleştirenlere. Benim lafım tapılan adam aynı şeyi yaptığında bu tutumu sergileyecek misin dediğimde cevap alamadığım kişileredir. Takım tümüyle yorgun zaten kalecisinden forvetine ama bu maçta ben hata göremiyorum okadar tv programına baktım maç özetleri yorumlarına kadar hiçkimsede hata bulmadı. Hatayı bulanlar hep aynı kişiler. Hata bulunur bulunmasına ama benim laflarım belli kişilere
          #28 Abdul Majeed Waris
          #8 Mehmet Ekici
          #11 Kévin Constant

Yorum

• Giray ne yapsaydı çekilse miydi tarzında bir düşünce doğru değil. O pozisyonda yapacağı tek şey Pedriel'e çalım yemek pahasına son sürat basmak olacaktı. Giray ise önünü kapamayı tercih etti. Hadi benim yorumlarım belki Tolga'yı savunuyor diye bazı arkadaşlar tarafından kaale alınmayabilir ama aynı şeyleri 2 spor programında da söylediler. Kaleye bu kadar yaklaşmışken önünü kapatmak etkili bir savunma değil. Pedriel o şekilde golü atmasa bile, topu hemen sağına çekip Giray'ın belini kırarak da yine uzak köşeye bir vuruş yapabilirdi ve sağa çekip önünü boşaltıp yaptığı vuruş köşeye gitti mi de hiçbir kaleci çıkaramazdı...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              :

:hııh:hııh damat kısmına koptum

Adam olan futbolcu
              Vol1 Hüseyin,vol2 üçüncü,vol3 Umut(en büyük adam), vol4 Tolga(o yolda ilerliyor)
              Ceyhunu unutma Oda iyi niyetlidir
              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Benim lafım sana değil kardeşim. Benim lafım adam müthiş performans gösterirken iki güzel yorum yapmayıp o zaman bile eleştirenlere. Benim lafım tapılan adam aynı şeyi yaptığında bu tutumu sergileyecek misin dediğimde cevap alamadığım kişileredir. Takım tümüyle yorgun zaten kalecisinden forvetine ama bu maçta ben hata göremiyorum okadar tv programına baktım maç özetleri yorumlarına kadar hiçkimsede hata bulmadı. Hatayı bulanlar hep aynı kişiler. Hata bulunur bulunmasına ama benim laflarım belli kişilere
                Kardeşim ben şahsen azda olsa hatası olduğunu düşünüyorum,çünkü top hemen elinin üstünde geçip gol oldu..Şutta öyle çok hızlı değildi yani..

Yorum

Kardeşim ben şahsen azda olsa hatası olduğunu düşünüyorum,çünkü top hemen elinin üstünde geçip gol oldu..Şutta öyle çok hızlı değildi yani..
                  Tolga'nın bugün kü yediği gol de duruş hatası vardı yarım metre daha solda durması gerekiyordu.Sol tarafı lamba gibi açtı, pedriel ahım şahım bir vuruş yapmadı.

Yorum

• Ben Üyeligimi silmeyi düsünüyorum burda bir Futbolcunun Perfomansini elestirdigimizde 1-2 Saatdir ayni Masallari dinlemek zorundayiz Futbolu konusamiyoruz.
                    Üye olmayanlar Transfer Dosyasini takip edebiliyor mu? 3 Ay kaldi haberleri ordan takip ederiz.
                    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• konu burda cok yanlış yerler cekiliyor..
                      Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

Her pozisyondan gösterdiler o anı malesefki okadar basit değildi. Basit olsaydı bugün maç yorumlarında tvlerde ağır eleştiri mutlaka olurdu normal karşılanmıştı ama hep bir hata yapacak psikolojisi belkide yanıltıyor. Neyse iyi geceler.
                        #28 Abdul Majeed Waris
                        #8 Mehmet Ekici
                        #11 Kévin Constant

Yorum

• Valla Onurunda Tolganında işi zor arkadaş İkisinden hangisi kaleye geçse arkasında çok kaliteli biri bekleyecek.İkisinde de büyük baskı vardır.

Biz ikisini değişimli oynatsak aslında daha güzel olacakta.Neyse hayırlısı bakalım.Umarım ikiside çok başarılı olur ,çok iyi yerlere gelirler.

Yorum

Tolga'nın bugün kü yediği gol de duruş hatası vardı yarım metre daha solda durması gerekiyordu.Sol tarafı lamba gibi açtı, pedriel ahım şahım bir vuruş yapmadı.

tolgayı savunmuyorum bunun için yeminde ederim bazen salak salak goller yiyor evet ama bu macdaki verdiğin örnek dogru deil..

pedriel in önüne top düşünce giray tolagın önündeydi lig tividen izle kale arkası cekimden net görürsün ... pedriel topu düzeltince giray yine tolganın görüş acısından cıkmadan pedrielin üzerine dogru kosuyor .. vuruş olmasıyla tolganın sol el refklesine bakmanı golü bir daha incelemeni tavsiye ediyorum...
                            Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• İlk olarak ilbey__26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              tolgayı savunmuyorum bunun için yeminde ederim bazen salak salak goller yiyor evet ama bu macdaki verdiğin örnek dogru deil..

pedriel in önüne top düşünce giray tolagın önündeydi lig tividen izle kale arkası cekimden net görürsün ... pedriel topu düzeltince giray yine tolganın görüş acısından cıkmadan pedrielin üzerine dogru kosuyor .. vuruş olmasıyla tolganın sol el refklesine bakmanı golü bir daha incelemeni tavsiye ediyorum...
                              Zaten durduğu yerin hatalı olduğunu söylüyorum, o şekilde durursa tabi ki o golü yer yarım metre sola kayması lazımdı.

Yorum

Hatası olduğu konusunda aynı fikirdeyim,bu golü yediği için "Nasıl yersin bunu,böyle gol yenir mi abi?" diyemeyiz belki ama pozisyon ve duruş hatası yapmasa çok rahat çıkarabileceği bir toptu çünkü şut çok hızlı değildi ve uzak köşeye veya doksana gitmemişti,Tolga'nın sol elinin hemen üstünden geçti..

İşte bu tür pozisyonları Onur çıkarabiliyordu,ben ve benim gibiler bu yüzden illa da Onur diyoruz..En azından tutulabilecek pozisyonları tutabiliyordu..Ekstra işler yapabiliyordu..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X